ροή ειδήσεων

Ομιλία Θάνου Τζήμερου, προέδρου και ιδρυτή της κίνησης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στο "Ακταίον"

Εκ μέρους του Θάνου Τζήμερου, η τοπική ομάδα πολιτών που προσβλέπει και στηρίζει την εισαγωγή της κίνησης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! στην Βουλή, απευθύνει φιλικό κάλεσμα στους ευαισθητοποιημένους αναγνώστες της σελίδας "Παράπονα Ρόδου"...
να παραβρεθούν στην ομιλία του Θάνου, στο 'Ακταίον΄, αύριο Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 20.30, για να απευθύνουν τα χρήσιμα ερωτήματα τους και να μοιραστούν τους δικού τους προβληματισμούς για το νησί και την περιφέρεια.

Καλώς να ορίσετε.

Δημιουργία, Ξανά! Δωδεκανήσου



Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/6/12 21:26

    Αξιζει τουλαχιστον να ακουσουμε τις αποψεις αυτου του ανθρωπου! και ας κρινει ο καθενας μας αν αξιζει η οχι! προσωπικα με ενοχλησε η απιστευτη λασπη απο τα ΜΜΕ και διαφορα μπλογκ με απιστευτες ανακριβειες, οπως τα γυαλια που φορουσε στο κεφαλι του σε πορεια παρουσιαστηκαν ως το γνωστο καπελακι των εβραιων, και κυριως η επιστολη του στην Μερκελ που παρουσιαστηκε εντελως λανθασμενα..αν ειναι δυνατον!
    ισως φοβιζει το γεγονος οτι πιθανως μπαινει στη βουλη
    προσωπικα και οι περισσοτερες θεσεις του και το γεγονος οτι τις παρουσιαζει ηρεμα και οχι σαν κανιβαλος οπως ολοι οι αλλοι με εχουν κερδισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/12 20:59

      Eχεις δίκιο, ψήφισε μάρτυρα του Ιαχωβά !
      http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2012/05/blog-post_5926.html

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/12 22:16

    "Ο πρόεδρος έπαιρνε τις αποφάσεις μόνος του, συνεπικουρούμενος από το σοφέρ και τη γραμματέα του", αναφέρουν πρώην πλέον στελέχη της "Δημιουργία Ξανά". Σκληρή κριτική στον Θ. Τζήμερο. Διαβάστε αναλυτικά τις επιστολές παραίτησης - φωτιά

    http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/paraithseis_sth_dhmioyrgia_ksana_mathame_apo_to_fb_th_synergasia_me_mano.1805506.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/6/12 22:29

    O Κύριος είναι μάρτυρας του Ιαχωβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 23:29

      Είναι τόσο μάρτυρας που έκανε την θητεία του στον Έβρο, είναι και αυτό ενα μέρος της λάσπης που ρίχτηκε επάνω σε κάτι καινούργιο. Μπήκα στο site της Δημιουργίας ξανά διάβασα τις θέσεις τους και στα περισσότερα συμφώνησα. Σε προτρέπω να κάνεις το ίδιο και μετά μπορείς να διαφώνησεις.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/12 23:38

    Ω ΕΞΟΧΟΤΑΤΗ...ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο Κ.ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/12 01:37

      Συνάδελφε ανώνυμε, πες τώρα δεν την διάβασες την επιστολή, ήταν μεγάλη, πες τώρα-πες.
      Και μετά πες μου τί κάνεις, ναι εσύ, όταν κουβαλώντας την αθάνατη ελληναριά μέσα σου επισκέπτεσαι μια χώρα κ σου πιάνουν τον κώλο όταν μπαίνεις στο ταξί, όταν κάθεσε στην ταβέρνα να φας ψαράκι ή όταν πας να ζητήσεις απόδειξη για το κόστος που ισχυρίζονται σου λένε ας μην έμπαινες στο μαγαζί μου εξ αρχής αν ήταν να δυσανασχετείς με το τί σε σερβίρω. Όχι στον αγύριστο, αλλά και την παναγίτσα θα κατέβαζες πριν ρίξεις μαύρη πέτρα. Τώρα σε μια χώρα που 60% των πολιτών θέλουν να κάνεις ακριβώς αυτό, να φύγεις από την ΕΕ κ ας πας στο διάολο, ενώ είναι οι άνθρωποι που σε στήριξαν τόσα χρόνια με τον τουρισμό τους. Γιατί, γιατί εδώ κ δεκαετίες σου έδιναν λεφτά από τον κορβανά που υπέγραψαν αυτοί που ψήφιζες πάππου προς πάππου και τώρα εσύ σφυρίζεις αδιάφορα τάχα δεν πληρώνεις. Και μάλιστα ζητάς και τις αποζημιώσεις. Που πας ρε τραμπάκουλα;; ΔΕΝ είδες εχτές την Αφροδίτη να περνάει μπροστά από τον ήλιο; Τον ήλιο ρε Καραγκιόζη, όχι την Πλάκα ή την Ακρόπολη, ΔΕΝ είσαι το κέντρο του κόσμου κατάλαβε το, ούτε κ το Panda για να την βγάζεις Πάντα καθαρή μέσα αποστειρωμένα κ ασφαλή περιβάλλοντα. Ουφ.. τα είπα κ ηρέμησα. Όσο για το εξοχότατη, προφανώς δε ξέρεις ΓΕρμανικά, αλλά ούτε κ στο να στέλνεις επιστολές πρέπει να είσαι καλός, αφού μάλλον αποκαλείς τον τραπεζίτη σου, «Αγαπητέ Ρουφιάνε Μαυραγορίτη» πριν του ζητήσεις κ άλλα δανεικά.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/6/12 23:49

    Αυτός δυσφήμισε την χώρα του; Μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Η επιστολή αποτελεί ένα γλαφυρό παράδειγμα της ελληνικής σουρεαλιστικής πραγματικότητας που ζούμε όλοι μας. Λέει ο όλες τις αλήθειες λέει αυτό που ζούμε. Το «αει στο...» είναι καθαρά μεταφορικά μιας και προφανώς αγνοείς στοιχειώδους ους κανόνες συντακτικής. Όσο αφορά το Εξοχότατη πάλι δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις στοιχειώδους κανόνες εξωτερικής διπλωματίας και πώς συντάσσεις μία επιστολή σε αρχηγό κράτους. Τέλος η επιστολή καταλήγει στο ότι "μην μας βάζεται όλους στο ίδιο τσουβάλι, δεν είμαστε όλοι κλέφτες, υπάρχουν Έλληνες που ιδρώνουν Έλληνες που θέλουν την χώρα τους να προοδεύει"
    Προφανώς αυτό το οποίο είναι και το συμπέρασμα της επιστολής σου διέφυγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/12 03:48

      +++ για τις ιδέες σου σε αυτό το σχόλιο, όπως και σε μερικά άλλα, σε αυτή την ανάρτηση που νομίζω πως έγραψες εσύ..

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/6/12 00:10

    Αααααλος καραγκιόζης από δω... Πολιτική χωρός πολιτικούς λέει αλλά τον Μάνο τον έβαλε τζόντα για να μπει στην βουλή. Και όσο για την επιστολή... Μεγάλο καραγκιοζιλίκι. Ας πάει καλύτερα να γράφει για το focus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/12 01:45

      Φίλε Κοπρήτη,
      Εσύ όταν παίζεις στοίχημα (γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο συστημικό περιβάλλον μαθηματικής λογικής με το οποίο να έχεις καταπιαστεί) δεν κάνεις συνδυασμούς; Όταν η ρουφιάνα η ομάδα σου δεν ανεβαίνει με την καμία κατηγορία, δεν βρίζεις τον πρόεδρο για τις επενδυτικές του επιλογές. Τώρα έμαθες κ τί πάει να πει πολιτική και εκφέρεις κ άποψη. Και πριν σε τσατίσω για τα καλά κ δεν πας ούτε αυτή τη φορά να ψηφίσεις, ποια είναι η εναλλακτική σου; Αν ο ΣΤέφανος Μάνος είναι η έριδα σου, η δική σου παράταξη πόσα κουκουτσια για φτήσιμο έχει; Βάλε μυαλό πριν γράφεις και ιδιαίτερα πριν σταυρώσεις μην χρειαστεί να φτήσεις πρώτος κ το δικό σου μυαλό-κουκούτσι με τα μαντάτα που σου 'ρχονται.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/6/12 00:47

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΙΑΝΑΤΟ!
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/6/12 01:17

    ΧΑΧΑΧΑ θάνατος στους υποστηρικτές !! Είστε τόσο βολεμένοι με το σύστημα που φοβάστε να ακούσετε αλήθειες.. Άντε καλή τύχη λεβέντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/6/12 01:19

    Ποτέ πρόλαβε ο Τζημερος και έστειλε το έθνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/12 01:48

      Μα δεν ξέρεις; Το κάνει από πριν γεννηθεί, γιατί είναι κοινώς πλέον γνωστό πως είναι ο Αντίχριστος και ότι αυτός θα φέρει το τέλος το 2012!
      Πάντως μην ανησυχείς, οι εξωγήινοι που τον ελέγχουν έχουν την κατάλληλη υποδομή κ τελικά όλοι αργά ή γρήγορα θα αναφωνήσουμε πως λεφτά υπάρχουν!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/6/12 13:47

      Ελα κι εγω που νόμιζα οτι ο Αντιχρηστος ηταν ο Τσίπρας; Τι λες βρε παιδίμου ευτυχως που μας ενημέρωσες

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος7/6/12 01:53

    Άκουσον μεν, Πάταξον δε.. Έστω κ αν μια φορά στη ζωή σας νιώσατε να βάλλεστε από παντού ενώ γνωρίζατε πως ο λόγος των πεποιθήσεων και πράξεων σας σας δικαίωνε, τότε αξίζει 1 ώρα από το χρόνο σας σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο να ακούσετε έναν άνθρωπο που έχει αγγίξει κ ευαισθητοποιείσει αξιόλογους συμπολίτες σας, που για ευνόητους λόγους, δεν ξενυχτούν εδώ για να απαντάνε σε παιδαριώδεις γραφικότητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/6/12 13:27

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/12 16:17

      εχετε ενα ντοκουμεντο που να αποδεικνυει ολες αυτες τις βλακειες??? ενα ρε γαμωτο... καθεστε και αναπαραγετε τη καθε βλακεια χωρις να μπειτε στο κοπο να την ψαχετε στο ελαχιστο...βγηκε μια φωτογραφια απο εκδηλωση, που η ληψη ηταν τετοια που ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ που ειχε ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ εμοιαζε με ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ με το καπελακι των εβραιων και το αναπαραγατε παντου...το ιδιο με την επιστολη! την διαβασατε??? ΟΛΗ?? τι λαθος λεει? και για το εξοχωτατη, η σωστη μεταφραση του sehr geerte ειναι αξιοτιμη και ξεκινανε ΟΛΕΣ οι επιστολες ετσι, οποιοσδηποτε και αν ειναι ο παραληπτης! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΕ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ! πρεπει να κατσουμε ολοι μαζι και να καθαρισουμε το σαπιο κατεστημενο και να ξαναφτιαξουμε την χωρα μας! στη χωρα αυτη δεν υπαρχουν μονο λαμογια! ολοι αγαπαμε τη χωρα μας αλλα πρεπει πρωτα να αποβαλλουμε τα κακα μας "χουγια"!!! εχουμε τοσες δυνατοτητες σαν χωρα!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος7/6/12 13:36

    η μεγαλειωδης πορεια θα αρχισει απο την παρθενοπης.....θανο σε πηρανε χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/6/12 21:11

    .....λιγος ειναι....αλλα πολυ πιο χρησιμος στην πατριδα απο κατι τσιπροτιραντες που θελουν να τριπλασιασουν το κρατος και να πληρωνουμε φορους πρωι μεσημερι βραδυ για

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *