ροή ειδήσεων

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !! Ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ????

Στην ποιο κάτω φωτογραφία βλέπουμε ,νόμισμα επί μέγα Αλεξάνρου να έχει τον Διά και αετό στο χέρι του !!!

















Όπως και προγενέστερα από μέγα Αλεξάνδρου νομίσματα !




ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ !!

Aν ο χίτλερ χρησιμοποίησε τα σύμβολα των προγόνων μας ενάντια στην ανθρωπότητα και για κακό σκοπό ,δεν φταίνε αυτά ,είναι Ελληνικά σύμβολα και πρέπει να τα προασπιστούμε !!!!

Στο ποιο κάτω δημοσίευμα του http://www.newsbomb.gr του Κουρή αποκρύπτει την αλήθεια ως έχει, και προπαγανδίζει αισχρά τα σύμβολα των προγόνων μας με μπόλικο ψέμα και μισος!!
Επίσης δεν αναφέρει πουθενά οτι είναι Ελληνικότατο και συμβολο του Θεού των Ελλήνων ΔΙΑ.

Γιατί ???

Είναι από την δημοσιογραφική κλίκα που δεν θέλουν ρίζα και ούτε ιστορία προ του Χριστού τους! , είναι οι Ελληνόφωνοι "εβραιολατρες" , η αλλιώς σαράκια και "πασαραδες" στο σβέρκο της ιεράς μας πατρίδας ,,το φως θα λάμψει πάλι πράκτορες και παράσιτα του έθνους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΡΌ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ

Ο αετός του Μιχαλολιάκου είναι διαβόητο σύμβολο των Ναζί
Το... πουλί του αρχηγού της Χρυσής Αυγής δεν ήταν ένα τυχαίο διακοσμητικό στο γραφείο του. Μαζί με την σβάστικα, αποτέλεσε το σύμβολο του Γ’ Ράιχ. Διαβάστε την σχεδόν 1.200 χρόνων ιστορία του.



Από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο
Όσοι είδαν χθες στην τηλεόραση τις δύο ανακοινώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, θα παρατήρησαν βέβαια το γύψινο πτηνό που στόλιζε το γραφείο του. Κάποιοι θα χαμογέλασαν ίσως με αφέλεια, κοροϊδεύοντας το όλο ντεκόρ και την φτηνή του αισθητική. Οι περισσότεροι, όμως, σίγουρα θα αντατρίχιασαν απ’ τον συμβολισμό. Ο αετός ήταν το πιο διαβόητο σύμβολο των Ναζί μετά την σβάστικα.
Ο ίδιος ο κ. Μιχαλολιάκος, βέβαια, αν ερωτηθεί για... το πουλί του, το πιο πιθανό είναι ότι θα αρνηθεί πως πρόκειται για κάποιο ναζιστικό σύμβολο, συνεχίζοντας το θέατρο του παραλόγου. Και η απόλυτη αλήθεια είναι πως ο εν λόγω αετός, όπως άλλωστε και η σβάστικα, δεν ήταν σύμβολα ναζιστικής επινόησης. Η χρήση τους, όμως, έγινε με τέτοιον τρόπο από την δεκαετία του ’30 και του ’40 που η κοινή γνώμη αντιδρά αντανακλαστικά με αίσθημα τρόμου και φρίκης στην θέα τους.
Το σύμβολο της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας
Ο αετός σε αυτήν την στάση –στητός, περήφανος, με τα φτερά έτοιμα να αναπτυχθούν- είναι, από το 1250 ακόμη, το έμβλημα της Γερμανίας. Στα χρόνια της κυριαρχίας του Αδόλφου Χίτλερ, οι Γερμανοί είδαν το επί αιώνες σύμβολο του έθνους τους να αποκτά «σούπερ» ιδιότητες (ο «σιδηρούς αετός», όπως τον έλεγαν τότε σε πολλές απεικονίσεις εμφανιζόταν με τα φτερά σε ανάπτυξη πια) και να συνοδεύει την σβάστικα στις σημαίες, τα γλυπτά και τα διακριτικά των ναζί.
Η σβάστικα συμβόλιζε την επικράτηση της Άρειας Φυλής και ο Χίτλερ την είχε αντιγράψει από την Αρχαία Ινδία, τον τόπο απ’ όπου ξεκίνησε να απλώνεται η «λευκή» φυλή στον υπόλοιπο κόσμο. Ακόμη και σήμερα οι Ινδουιστές και οι Βουδιστές την χρησιμοποιούν ευρέως, ενώ θα την βρει κανείς ζωγραφισμένη και σε πολλά αγγεία της Αρχαίας Ελλάδας. Ο αετός, πάλι, ήταν το σύμβολο του Γ’ Ράιχ, της τρίτης γερμανικής Αυτοκρατορίας, όπως την οραματιζόταν ο Χίτλερ. Ήταν, φυσικά, το σύμβολο και των προηγούμενων δύο.
Ξεκίνησε να χρησιμοποιείται στην Γερμανία από την εποχή του Καρλομάγνου ακόμη, όταν ο εν λόγω βασιλιάς έγινε ο πρώτος Γερμανός αυτοκράτορας της Ρώμης. Τον 13οαιώνα πια, όταν η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία είχε για εδάφη της την περιοχή που σήμερα ξέρουμε ως Γερμανία, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Αυστρία και Τσεχοσλοβακία, ο μαύρος αετός στο κίτρινο φόντο ήταν το επίσημο έμβλημά της και εμφανιζόταν και σχεδόν σε όλους τους θυρεούς των βασιλείων και των δουκάτων που την αποτελούσαν. Ονομάστηκε, ως εκ τούτου, «Αυτοκρατορικός Αετός» (“Reichsadler”).
Ο αετός στο Β’ και το Γ’ Ράιχ
Η Γερμανία του Μπίσμαρκ, το κράτος που προέκυψε μετά τον γαλλο-πρωσικό πόλεμο του 1870, είναι ευρύτερα γνωστή ως Β’ Γερμανική Αυτοκρατορία. Το τέλος της ήλθε με την ήττα στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σημαία της ήταν παρόμοια με την σημερινή (τρεις οριζόντιες λωρίδες, με το λευκό στην θέση του κίτρινου, ανάμεσα στο μαύρο και το κόκκινο), ενώ το έμβλημά της ήταν, φυσικά, ο Αυτοκρατορικός Αετός του Α’ Ράιχ με την προσθήκη μιας κορώνας επάνω από το κεφάλι του.
Ο Χίτλερ, θέλοντας να αναστήσει το κλέος του Α’ και του Β’ Ράιχ, επανέφερε και τον «Αυτοκρατορικό Αετό» στα σύμβολά του, κάνοντάς τον «Σιδηρούν Αετό» και ανοίγοντας τα φτερά του σε πολλές περιπτώσεις, δηλώνοντας στους Γερμανούς την εντύπωση ότι η χώρα τους ήταν έτοιμη να «ξαναπετάξει».

Ο αετός απεικονιζόταν να κοιτάζει είτε προς τον αριστερό, είτε προς τον δεξιό του ώμο. Στην πρώτη περίπτωση ήταν σύμβολο του ναζιστικού κόμματος, ενώ στην δεύτερη σύμβολο όλης της Γερμανίας. Όταν οι Ναζί ήλθαν στην εξουσία, άρχισαν να αντικαθιστούν σιγά σιγά τους παλιότερους αετούς με τον δικό τους, που πατούσε πάνω στην σβάστικα και, βεβαίως, να εγκαθιστούν υπερμεγέθη, τρισδιάστατα γλυπτά με το σύμβολο αυτό, μια μινιατούρα των οποίων (χωρίς την σβάστικα, πάντως), είδαμε χθες να φιγουράρει στο γραφείο του σρχηγού της Χρυσής Αυγής.
Η Γερμανία συνεχίζει να χρησιμοποιεί και σήμερα τον αετό, αλλά τον έχει μετονομάσει από «Αυτοκρατορικό» σε «Ομοσπονδιακό» (“Bundesadler”). Φανταζόμαστε, πάντως, ότι ο κ. Μιχαλολιάκος δεν θέλει να έχει καμμία σχέση με αυτόν τον σημερινό αετό της Γερμανίας, την οποία έχει βάλει στο στόχαστρο λόγω του Μνημονίου, αλλά ότι το χθεσινό, γύψινο διακοσμητικό του ήταν μια ευθεία αναφορά σε ένα άλλο καθεστώς που ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί θέλουν να ξεχάσουν.
πηγή / http://www.newsbomb.gr/politikh/story/185875/o-aetos-toy-mihaloliakoy-einai-diavoito-symvolo-ton-nazi
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/12 10:55

    ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ??? ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ?
    ΝΑΙ ΡΕ ΑΕΤΟΣ . ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΟΛΙΖΑΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/12 13:29

    Γιατί τον αετό και όχι την κουκουβάγια ας πούμε... σύμβολο είναι και αυτό, αλλά από σοφία εσείς σκίζετε! Animals! Χρησιμοποιείτε τα αρχαία σύμβολα, τα οποία πήρε ο Χιτλερ, μας τα περνάτε σαν αρχαιοελληνικά μόνο, σαν να μην τα χρησιμοποίησε ποτέ ο Χιτλερ. Ρε όσο και να κρύβεστε, μια χαρά το δείχνετε. Θα ήταν πάντως πιο έντιμο να πείτε τι είστε πραγματικά από το να κρύβετε επιμελώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ POST ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ.. ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΚΡΙΝΕΣ ??? ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ,,,,, ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ,,,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ,ΠΩΣ Η ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΛΑΟΣ ,,ΜΕ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ,, ,ΚΑΙ ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ,, // ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΡΩΜΗΕ !!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/6/12 18:06

      Καλά, δε διαβάζεις; Ολόκληρο τίτλο έχει μια θεματική ενότητα για τον Μιχαλολιάκο, δεν ακουμπάει λες καμιά πολιτική πτέρυγα (sic!).

      Και επειδή καλά τα λες, δε ξέρω πια πως να ξεχωρίσω το DNA μου, είμαι Δωριέας, είμαι Ροδίτης, είμαι Ρωμαίος, είμαι Βυζαντινός, είμαι Φράγκος, είμαι Οθωμανός, Τουρκόσπορος, Ιταλός, ΈΛληνας... Τι να είμαι άραγε! Με ποιους πηδιόντουσαν οι πρόγονοι εδώ και 2500 χρόνια; Μπόρεσαν να διατηρήσουν άραγε την καθαρότητα του DNA τους; Η μίξη και όχι υποδούλωση είναι και βιολογική και πνευματική.-

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/12 14:45

    αλλος ενας καλος μαθητης της Παπαρήγα.Καθε κομουνι ιδια φιλοσοφία.ΠΕΣ ΠΕΣ ... ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ. !!! ΡΕ ΟΥΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/12 15:45

    GENIKA GIA OLON TON IDON KOMOUNIA KSIDAKI ,NA SAS DO OTAN ME TO KALO KIVERNISETE TSARLATANI ARHITEMPELHANADES POS THA KANETEAFTA POU LETE ,MIN FOVASTE KAI PLISIAZI I ORA SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/6/12 19:35

    Ο αέτος του Δια είναι Ελληνικοτατο σύμβολο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΗΝΗΘΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΥΝΑΜΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΤΕΤΕΡΤΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΗ ΑΡΧΑΙΟΑΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΣΕΒΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΜΑΣ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΗΓΟΡΕΥΣΑΝ.ΑΛΛΑ ΕΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ(ΡΩΜΙΟΣ) ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ !!!ΑΙΣΧΟΣ ΡΩΜΙΟΙ!!ΑΙΣΧΟΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ!!!
    ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/12 17:09

      ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ... ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΕΑΝΩ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *