ροή ειδήσεων

Ρόδος: Κι άλλο κρούσμα με εργοδότη που απειλεί με μη καταβολή μισθών αν δεν εκλεγεί η ΝΔ

Και πάνω που πιστεύαμε αγαπητοί αναγνώστες εδώ στο ERGASIANEWS ότι η περίπτωση του Πατρινού εργοδότη που απειλούσε τους απλήρωτους υπάλληλούς του, να μην...
τους καταβάλει τις οφειλούμενες αποδοχές, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στις 17 Ιουνίου, έρχεται το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και καταγγέλει ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή αυτή την φορά γνωστό ξενοδόχο του νησιού.

Και πάνω που πιστεύαμε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο "κρούσμα", βλέπουμε ότι τείνουν να γίνουν κανόνας οι απροκάλυπτες παρεμβάσεις εργοδοτών προς επιρροή της εκλογικής επιλογής των εργαζομένων, με "όπλο" τα χρωστούμενα μηνιάτικα!!!

Συγκεκριμένα το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και ο πρόεδρος αυτού κ. Θανάσης Σταμούλης κατήγγειλαν στην Ροδιακή εφημερίδα Πρόοδο ότι "ξενοδόχος της περιοχής μας απειλεί τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του, να ψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Όπως καταγγέλθηκε στο Σωματείο μας, ξενοδόχος της περιοχής μας μοιράζει στους ξενοδοχοϋπαλλήλους του, ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και τους απειλεί ότι αν δεν εκλεγεί κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να τους καταβάλει τους μισθούς που τους οφείλει", υπογράμμισε ο κ. Σταμούλης, ο οποίος παρακολουθεί το θέμα από κοντά και δεν αποκλείεται να υπάρξει και παρέμβαση από το Σωματείο των Ξενοδοχοϋπαλλήλων για να προστατευτούν οι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία που εκτοξεύονται οι απειλές.

Μάλιστα ο κ. Θανάσης Σταμούλης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 28 Απριλίου σε μια άλλη τοπική εφημερίδα τη ΡΟΔΙΑΚΗ είχε παρομοιάσει την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και τον πρόεδρό της κ. Β. Μηναϊδη με τη διαβόητη "ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ"

Σε λίγες ημέρες θα δημοσιεύσουμε στο ERGASIANEWS την απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη των δύο Πατρινών υπαλλήλων, οι οποίοι περιγράφουν με λεπτομέρειες την παρέμβαση και τους ωμούς εκβιασμούς του εργοδότη τους, ενώ στη συνέντευξη αυτή περιγράφουν και τον τρόπο με τον οποίο προσελήφθησαν πριν από 5 περίπου χρόνια στη συγκεκριμένη επιχείρηση, μέσω πολιτικών γραφείων και κομματικών διαδρομών!


ergasianews.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/6/12 15:56

    Πω πω ρε αδελφε η μαλακια δεν εχει ορια με τους τσυριζαιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/12 16:09

      FILE MOY ANEKSARTHTA APO TO TI PSIFIZEIS AYTO POY MOLIS DIABASES EINAI H APOLYTH ALHTHEIA EIMAI KSENODOXOYPALLHLOS KAI O ERGODOTHS PRIN APO MERIKES MERES MAS ANEFERE PWS OI PRAKTORES DEN DINOYN XRHMATA STA KSENODOXEIA KAI DEN THA ANANEWSOYN TIS SYMBASEIS EAN DEN BGEI H N.D.KAI SE AYTH THN PERIPTWSH DEN EXEI TH DYNATOTHTA NA MAS PLHRWSEI

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/12 16:02

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ Τ ΟΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/6/12 16:22

    Ε βέβαια όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι δίνουν κόπο και αίμα και το μόνο που γίνεται στο τέλος είναι να μην παίρνουν τα δεδουλεύμενα τους!! Ας σταματήσει να γίνεται αυτό το πράγμα! Ο κόσμος δουλεύει για να πληρώνεται !! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/12 16:52

    Το παραπάνω σχετικά με τουσ ξενοδοχους και τους πράκτορες είναι αλήθεια και το ξέρω γιατι είμαι παιδί ξενοδοχου. Ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι όμως. το ότι ο πατέρας μου ξενητεύτηκε κ όταν επέστρεψε στην Ελλάδα καταφερε να φτιαξει μια μικρη ξενοδοχειακη μονάδα με 60 κλίνες και να δίνει δουλειά σε συμπολίτες του νομίζω ότι αυτό τον τιμα και δεν πρεπει να τον παρομοιάζουμε με το Λάτση! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να βρίζετε όλους τους ξενοδόχους , όπως σε κάθε χώρο υπάρχουν κάποιοι που εξελήχθηκαν με μίζες κτλ ,υπάρχουν όμως κ καποιοι που με αγώνα ζωής εφτασαν εδώ που εφτασαν και τωρα βλεπουν ότι μπορει να τα χασουν όλα. Η κατασταση στον τουρισμο ειναι απελπιστικη και πρέπει να υπάρχει κατανόηση και από της 2 πλευρες. Το ξενοδοχειο μας ανοιξε τον Απρίλη, αναγκαστηκά γιατι υπήρχαν συμβόλαια,όμως τουρίστες δεν ήρθαν και ετσι τα εσοδα δεν εφτασαν ουτε για τις μισθοδοσίες και είναι κατι που κ ο υπάλληλος το εζησε. Παρολα αυτα ο πατέρας μου ζήτησε μία πιστωση χρόνου από τους εργαζόμενους για τους μισθους τους. Ενας λοιπον από αυτους ,που ο πατερας μου τον πληρώνει στην ώρα του εδώ και 10 χρόνια τον απειλυσε ότι θα τον καταγγύλει. Αυτη η συμπεριφορα είναι σωστή; Εγω ξέρω οτι επειδη όλος ο κόσμοσ περνάει δύσκολα, και δεν ειναι όλοι Λατσιδες, πρεπει να ττιμάς κ αυτον που σου δίνει ψωμί. οσο για το αλλο με τη ΝΔ ,δεν συμφωνω καθολου, αλλα βλέπετε ο κόσμος εχει πανικοβληθει πιστευοντας οτι αν βγει ο Συριζα θα μας πεταξουν απο την ΕΕ με ολες τισ ασχημες συνεπειες για τον τουρισμο. Όλα τα πράγματα λοιπον εχουν 2 οψεις κ ετσι οφειλουμε να τα βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/6/12 17:16

    ..δεν μας τα λεει καλα το αρθρο...ναι μπορει καποιοι να εκμεταλευονται...αλλα εδω σε λιγο μπορει να φυγει η γη κατω απο τα ποδια μας ...Με δραχμουλα,, με ενα μισθο ...ενα κιλο φετα θα αγοραζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/6/12 17:21

    τι εγινε ο εκφοβισμος πιανει τοπο???
    αν βγουν παλι οι ιδιοι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/6/12 17:28

    Ονόματα κ.Σταμούλη, ονόματα.......
    Κανένας άραγε με παντελόνια;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/6/12 19:29

    NA TA VLEPETAI ESYS OI MALAKES. OTAN SAS LEME OTI MONO ME TO PASOK 8A PAROUN TA LEUTA TOUS OI ERGAZOMENOI ESEIS MAS GRAFETAI KANONIKA. PSIFISTE TWRA ND SA MALAKES KAI ENDE META NA PARETE TA LEUTA SAS.
    PASOK RE. PASOK GIA PANDA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/12 23:31

      ρε μπας και θελεις να πεις ΠΑΟΚ καιαπο τιν μαστουρα λες πασοκ?

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος14/6/12 06:01

    Ακομα στο ΠΑΣΟΚ ειναι αυτος?Παει το Πασοκ λεβεντη.Ηταν ο Εφιαλτης που πηγε να καταστρεψει την πατριδα μας αλλα το πηραμε χαμπαρι.Πεθανε πια αυτο το κομμα.Γιαυτο ανεθεσε στον Τσιπρα να συνεχισει το υπουλο σχεδιο του.Και στην εφεδρεια εχει και το ΚΚΕ που παντα ηθελε να σφαξει τον καθε μη σκοταδισμενο Ελληνα.Θελω να δω το ΠΑΣΟΚ εξω απο τη βουλη και τι στον κοσμο.Και να ξερετε.Την προδοσια πολλοι αγαπησαν ,τον προδοτη κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/6/12 06:27

    παρε τηλ την χρησυ αυγη και κανε καταγγελια να δεις μετα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/6/12 08:31

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ! ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ,ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ.
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ! ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΧΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/6/12 10:00

    ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ;ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/6/12 10:55

    Ονομα στα σχολια.
    Ολα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/6/12 11:34

    ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ. ΑΦΑΝΗ ΗΡΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/6/12 00:10

    ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ = KRESTEN PALACE = ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΗΛΕΙΑΣ = ΚΡΕΣΤΕΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/12 00:16

      SORRY ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΡΕΣΤΕΝΙΤΗΣ. ΑΚΥΡΟ. :P

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *