ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ταμίας τράπεζας έδωσε το ποσό που ζήτησε πελάτης μόνο όταν είπε τον λόγο!!!

Δεν ξέρουμε αν "φταίει¨η ζέστη ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγοςαλλά αυτό που συνέβηκε σήμερα το πρωί σε τράπεζα της Ρόδου μόνο... ανησυχητικά γέλια βγάζει!!...


Παράλληλα θα πρέπει να χαρακτηρίσουμε και ως απαράδεκτη την στάση της υπαλλήλου απέναντι σε πελάτη! Πιο συγκεκριμένα συντοπίτης μας πήγε να βγάλει χρήματα από τον λογαριασμό του και του έδιναν μέρος από το ποσό που ζητούσε!!! Η υπάλληλος «ήθελε» να ξέρει εάν ο λόγος της ανάληψης ήταν λόγω κρίσης ή κάποιος άλλος. Όταν της εξήγησε ο πελάτης ότι πρόκειται να πληρώσω το προσωπικό του τότε του τα έδωσε!!!

Ο ίδιος δήλωσε στo rodos info news: «Πήγα να κάνω ανάληψη από τράπεζα του νησιού μας και στην αρχή με το ζόρι να μου δώσουν μέρος των χρημάτων που ζήτησα! Με ρώτησε εάν κάνω την ανάληψη λόγο κρίσης και συνέχισε λέγοντας πως εάν θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό σε Γερμανική τράπεζα!!! Όπως καταλαβαίνεται και με όλα αυτά που συμβαίνουν την ρωτώ: και γιατί να ανοίξω σε γερμανική τράπεζα, και εκείνη μου απάντησε «Για να μην έχετε πρόβλημα. Ελάτε να το συζητήσουμε στο γραφείο»!!! Πραγματικά δεν ήθελα να δημιουργήσω φασαρία αλλά με «τρώει» γιατί μου είπαν στην Γερμανία και όχι σε κάποια άλλη χώρα. Γιατί δηλαδή... στην Μέρκελ και όχι κάπου αλλού; Τελικά όταν της εξήγησα ότι πρόκειται να πληρώσω το προσωπικό μου τότε μου έδωσε όλο το ποσό που ζήτησα»!

http://chiosvitrine.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/6/12 17:59

    ζουμε μεγαλες στιγμες!!! οριστε τωρα θα μας ρωτουν κιολας τι θα κανουμε τα λεφτα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/12 19:07

      Όχι τι θα τα κάνεις. Αλλά όμως, ΠΟΥ τα βρήκες! (ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/12 18:58

    Κανονικά θα έπρεπε να είναι αντικείμενο άμεσου ελέγχου από την Σ.Δ.Ο.Ε κάθε τέτοιος τύπος που προφασίζεται οτί θα πληρώσει το εργατικό προσωπικό του, καταβάλλοντας μετρητά.
    Διότι έτσι, ανθεί η μαύρη εργασία, η εισφοροδιαφυγή και η φοροδιαφυγή.
    Αλλά έτσι όπως έχουμε καταντήσει, μας φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά.
    Αντί το μείζον πρόβλημα να είναι η απαράδεκτη πρόταση του υπάλληλου για αποστολή των χρημάτων στην Γερμανία, μας προέκυψε ως σημαντικότερο πρόβλημα, η ανάγκη αιτιολόγησης μιάς ανάληψης μεγάλου ποσού μετρητών. Αυτό (η αιτιολόγηση) είναι όχι απλά φυσιολογική, αλλά επιτακτική σε όλες τις προηγμένες, ανεπτυγμένες αλλά κυρίως σοβαρές χώρες.
    Άραγε, όμως, ποιός έχασε την σοβαρότητά του, για να την βρούμε εμείς; (Ειδικά οι κάθε είδους ανόητοι αρθρογράφοι...)


    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/12 20:06

      ΡΕ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/6/12 01:08

      Α ρε ψέκασμα που πέφτει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/12 22:35

      καραμητρο ΜΑΛΛΟΝ δεν καταλαβες οτι το πασοκ τελειωσε, οποτε για ρουφιανοδουλειες ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ.......

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/12 19:33

    σωστος ν.ν. πολυ σωστος, αλλα κλασικα ο μαλακοπιτουρας ο Ελληνας του δειχνουν και αυτος κοιταει το δαχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/12 19:52

    Πες τη τράπεζα και το υποκατάστημα να ξέρει ο κόσμος που να φτύνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/12 20:41

    κ στις τραπεζες κ στην κολο ΔΕΗ κ σε αλλες υπηρεσιες που τα παιρνουν γενικοτερα εχει κατι υπαλληλους που νομιζουν οτι ειναι δικα τους μαγαζια κ πραγματικα ειναι για πολλες κλωτσιες κ θα χαιροταν πολυς κοσμος αν τους διαολοστελνανε ειδικα αυτους του δημοσιου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/6/12 21:12

    Κι ελεγα κι εγω δεν θα ξεφυγουμε καθολου; ολοι θα γραφουν ακριβως για το θέμα ευτυχως
    που βραθηκε και ο τελευταιος "συγγραφέας" για να μας πει παλι μια απο τα ιδια ποιοι τα παιρνουν , ποιοι καθονται, ποιοι νομιζουν οτι ειναι καποοι αλλοι αλλα δεν ειναι, ποιοι πρέπει να απολυθούν ειδικα αυτοι του δημοσίου (γενικα και αοριστα) αχχ!! ειμαστε μια ωραια ατμόσφαιρα.. είμαστε, που ελεγε και ο αειμνηστος Ντίνος Ηλιοπουλος στην ταινία του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/6/12 22:05

    Κάποιοι εδω μάθετε πέντε πράγματα και μετά να μιλάτε.

    Καλά κάνουν και ρωτούν γιατί υπάρχουν πολλοί ευκολόπιστοι και αφελείς που νομίζουν οτι σηκώνοντας ολες τις οποιες οικονομίες τους τωρα σε μετρητά και πάνε να τις χώσουν κάπου στο σπίτι τους η να τις θάψουν σε κάποιο χωράφι τους, οτι σώθηκαν.

    Με την σημερινή εγκληματικότητα σήμερα , απο την στιγμή που θα πάρουν τα λεφτά αρχίζουν να κινδυνεύουν.
    Τόσα και τόσα για ληστείες ακούγονται σε ανθρώπους που την προηγούμενη η πριν μερικές ημέρες ειχαν σηκώσει μεγάλα ποσά και τα έκρυψαν κάπου στο σπίτι τους.

    Απο το να του επιτεθούν αυτού που κουβαλάει τα λεφτά,εξω απο την Τράπεζα εως να τον παρακολουθήσουν που μένει, και με την ησυχία τους να τον .... επισκεφθούν κάποια μεταμεσονύκτια ωρα.
    Και αν γλυτώσει και την ζωή του, απο τα βασανιστήρια που θα τον υποβάλλουν να τους αποκαλύψει που ειναι κρυμμένα τα λεφτά.

    Ασε που εχει συμβεί και φάγωμα χρημάτων κόπους μιας ολόκληρης ζωής απο τυφλοπόντικες, λεφτά που ειχε θάψει ενας απο την Κρήτη στον κήπο του.

    Αυτό ας το καταλάβουν κάποιοι εδώ που βγάζουν την καταδίκη τους στο αυτονόητο οταν ρωτούνται απο τους τραπεζικούς υπαλλήλους σε τέτοιες περιπτώσεις,για καθησυχασμό της σκέψης φοβισμένων ισως και αφελών πελατών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/12 00:03

      μαλακιες,δικα του λεφτα κανει αναληψη,δεν δινει λογαριασμο σε κανεναν,μονο εδω μπωρει να λενε αυτες τις παπαριες.Κανενας τραπεζιτης δεν ανοιξε τραπεζα με δικα του λεφτα,μονο με τα δικα μας,νομιμοι τοκογλυφοι ειναι,εαν παρουμε ολοι τα λεφτα μας το συστημα καταρρεει απο μονο του.....Αερα πουλανε,ξυπνηστε....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/6/12 00:24

      @ Ανώνυμος12/6/12 12:03 π.μ.

      Σωστα.
      Δικά του τα λεφτά και οτι θέλει τα κάνει ο καθένας.

      Επί της ουσίας ομως, και οχι ιστορίες για αγρίους θα ηθελα να μας έλεγες.

      Ακουμε η δεν ακούμε σχεδόν καθημερινά ληστείες και δολοφονίες ειδικά ηλικιωμένων μετά απο αναλήψεις μεγάλων ποσών?
      Ναι η οχι?

      Δεν θα επρεπε να τους καθυσηχάσουν κάποιους που πάνε να σηκώσουν εν πανικώ τα λεφτά τους με τον φόβο και την παραφιλολογία οτι το ενα οτι το άλλο?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/6/12 11:24

    Υπηρχε μια εποχη που για να πάρεις δάνειο επρεπε να λαδωσεις χοντρα τον διευθιντη.
    Οι τραπεζικοι την ειχανε δει υπερεξουσια.
    Τωρα ηρθε ο λογαριασμος για αυτη την εποχη.
    Απλα πράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/12 18:00

      Είσαι τόσο βλάκας, που λάδωσες για να πάρεις δάνειο την εποχή που οι Τράπεζες σε παρακαλούσαν...
      Τώρα ξεκινά η εποχή που περιγράφεις! Ξύπνα.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος12/6/12 11:24

    ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΖΗΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΟΛ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ .ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΤ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΟΛΚ/ΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΑ )- ΤΑ ΑΣΦΑΛ ΤΑΜΕΙΑ - Κ.Λ.Π ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ !!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/6/12 17:25

    ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΠΑΡΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/12 18:06

      Εάν μάθεις και τα σημεία στίξης, θα είσαι υποφερτός.
      Όσο για τις μαγκιές..., μόνο στον σκύλο σου περνάνε, κακόμοιρε!


      Υ.Γ. Αν δεν ξέρεις ποιά είναι τα σημεία στίξης, μπορείς να ξαναπάς σχολείο. Δεν είναι ντροπή!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος12/6/12 17:36

    Διαβάστε πρώτα την απόφαση 2652/12 ΠΔΤΕ να μάθετε τι προβλέπετε για τις καταθέσεις στις Τράπεζες και μετά μιλάτε.Οι μαγκιές τύπου ΄΄δικά μου είναι τα λεφτα και λογαριασμό δεν δίνω΄΄ περάσανε.Αν δεν έχουν φορολογηθεί κανονικά,θα κλαψουν μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/12 18:13

      Αναρωτήθηκες μήπως ζητάς πολλά; Σιγά μην διαβάσουν κιόλας...
      Ρώτα τους για τον Αυτιά και τον Παπαδάκη και θα στα πούν νεράκι!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/6/12 01:29

      Όταν τα κατέθετε λοιπόν δεν ήταν πρόβλημα αλλά όταν πήγε να τα σηκώσει δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Δεν αναφέρεται καν το ακριβές ποσό και κάνετε όλοι οι υποστηρικτές από ηλίθιες εικασίες μέχρι μια μαζοχιστική ρητορική του κώλου. Λογικότατο είναι να θέλει ο άλλος να πάρει τα χρήματά του όταν καμία πολιτική δύναμη μέχρι τώρα δεν του έχει εξασφαλίσει την ασφάλεια των καταθέσεών του αλλά αντιθέτως του λέει ότι για τα όποια χρέη μπορεί να έχει δεν θα τον ρωτάει καν και θα του τα παίρνει από την τράπεζα. Να έχει χρέη δηλαδή και αντί να σκεφτεί πως θα ταΐσει τα παιδιά του, θα προτιμήσει να του τα πάρει η εφορία με το έτσι θέλω. Είσαστε σε τέτοιο σημείο λοβοτομημένοι που ειλικρινά εύχομαι να υπάρχει θεός και να βάλει το χεράκι του διότι με τόση μαζοχιστική βλακεία που μας δέρνει μόνο με θαύμα θα σωθούμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/6/12 09:11

      @ 1:29
      Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...Μάλλον πρέπει να βρούμε τρόπο να σωθούμε από τύπους σαν και εσένα οι οποίοι είναι οι απόλυτοι εκφραστές της απέραντης -και κυρίως μη συνειδητοποιημένης- βλακείας που μας περιβάλει!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος13/6/12 08:51

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/12 18:00

      Έχει και κρυφό σχολειό, ώστε να μην το μάθει κανείς...


      Υ.Γ. Φυσικά και δεν έχεις σκύλο. Δεν υπάρχει ράτσα που να ανέχεται τύπους σαν και εσένα!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13/6/12 08:52

    ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΠΑΡΙΑ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/6/12 12:53

    PIA EINAI H TRAPEZA ??????
    DODEKANHSOU??????
    AN NAI OLI NA PAME NA TA BGALOUME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/6/12 23:21

    ΠΩ ΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ Κ ΓΑΜΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ Κ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΣ..................... ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/6/12 09:13

      HARVARD ή OXFORD UNIVERSITY τελείωσες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/6/12 10:25

      ΠΙΠΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΛΕΓΕ..........

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος16/6/12 10:18

    ΠΙΠΙΛΑΣ ΧΑΛΙΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/6/12 12:17

    ΤΡΑΓΟ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/6/12 11:29

    ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *