ροή ειδήσεων

Το Bloomberg έδωσε «ισοτιμία» ελληνικής δραχμής!

Αναστάτωση στους οικονομικούς αναλυτές και χρηματιστές ανά τον κόσμο προκάλεσε η «πρωτοβουλία» του οικονομικού πρακτορείου...
Bloomberg, να βάλει στην ηλεκτρονική του πλατφόρμα ισοτιμιών, επιλογή για μια πιθανή ελληνική «δραχμή».

Οι έκπληκτοι συνδρομητές του πρακτορείου, όταν προσπάθησαν να πατήσουν την επιλογή της «ελληνικής δραχμής», ως πιθανό νόμισμα σε μια έξοδο από την ευρωζώνη, έλαβαν μήνυμα που έλεγε ότι «η πρόσβαση στην κατηγορία απαγορεύεται από τον πάροχο».

Το Bloomberg χαρακτήρισε την ένδειξη ως «εσωτερική λειτουργία προς δοκιμή», στα απορημένα αιτήματα των επενδυτών για διευκρινήσεις.

Το Bloomberg αυτή τη στιγμή έχει αποσύρει την «ισοτιμία» της ελληνικής δραχμής, όπως σημειώνει το αγγλόφωνο δίκτυο Russia Today. Πάντως, συνέβαλε στο κλίμα αβεβαιότηταςσε σχέση με την Ελλάδα και την παραμονή της στο ευρώ, που εντείνεται όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/6/12 00:11

    Αντε παλι.Θα μας διωξουν απ την ευρωπη,απ το ευρω απ την ευροβιζιον,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα.ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ μπορουν να μας διωξουν απ το ευρω.Ξυπνηστε,προπαγανδα ειναι.Κλειστε τ αυτια σας και ψηφιστε αντιμνημονικα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/12 12:21

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Το θέμα όμως με τόσα πουλημένα ΜΜΕ να τρομοκρατούν τους συμπολίτες μας αδιάκοπα όλο το 24-ωρο, πως να έχει μυαλό καθαρό? Μακάρι να πειστεί ο κόσμος για την προπαγάνδα και το "βρώμικο παιχνίδι" που παίζεται πίσω από την πλάτη μας και να επιλέξουν αντιμνημονιακή πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/6/12 10:42

    Δυστυχως φταιει και ο κοσμος που καταπινει μασημενη τροφη.Ακουω μερικους δε που λενε εγω πεταξα την τηλεοραση δε βλεπω καν ειδησεις.Δες ειδησεις και προσπαθησε να καταλαβεις ποιος κοροιδευει και ποιος οχι.Κολανε ολοι στους τιτλους και στο νοημα δεν μπαινουν καν στην διαδικασια να μπουν!Και παρτε το ειδηση επιτελους,η Ελλαδα δεν χρειαζεται την Ευρωπαικη ενωση.Εχουμε γη,νερο,φυσικο πλουτο εμπειρο εργατικο δυναμικο.Δεν χρειαζομαστε ουτε δανικα ουτε τιποτα.Τα δανικα που μας λενε οτι χρειαζομαστε ειναι απλα για να πληρωσουμε τοκους.Οι ιδιοι οι Γερμαναραδες ειπανε οτι απο την Ελληνικη κριση εβγαλαν 45 δις ευρω.Τυχαιο που στην Γερμανια δινουν αυξησεις ενω εδω γινονται περικοπες απο παντου? Δεν νομιζω!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *