ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ Η 49ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟ Δ.ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ. ΕΤΑΖΕ ΚΑΙ ΤΑ΄ΠΑΙΡΝΕ(ΛΕΕΙ Η ΕΛΑΣ) Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΙΝΗ...

Δεν μας τα είπε όλα η ΕΛΑΣ για μια πολύ σοβαρή υπόθεση που είχε βγει την προηγούμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Συγκεκριμένα σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 49χρονης υπάλληλου της Δ.Ε.Η., αποσπασμένης στο Δήμο Αθηναίων, η οποία συνελήφθη στις 04.07.2012 το βράδυ, στην Αθήνα για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της απάτης.

Είχε προηγηθεί καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, σύμφωνα με την οποία η κατηγορούμενη, παρουσιαζόμενη ως ιδιαιτέρα γραμματέας του Δημάρχου Αθηναίων, ζητούσε χρηματικά ποσά, ισχυριζόμενη ότι λόγω της θέσης της, θα «έλυνε» τυχόν προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στις υπηρεσίες του Δήμου.

Έπειτα από παρότρυνση της δημοτικής αρχής του δήμου Αθηναίων προς καταγγέλλοντα επιχειρηματία να ενημερώσει την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση, κατά την οποία η 49χρονη συνελήφθη, αφού στην κατοχή της βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που είχε παραλάβει.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε γραμματέας του Δημάρχου Αθηναίων και ότι τα καθήκοντά της στο Δήμο Αθηναίων, όπου υπηρετούσε ως αποσπασμένη από τη Δ.Ε.Η., δεν είχαν καμία σχέση με τα καταστήματα.

Αυτά μας είχε πει η αστυνομία.

Τι μάθαμε όμως εμείς; Και γιατί κύριοι της αστυνομίας τα αποκρύψατε;

Η συλληφθείσα(η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο)είναι η κυρία Βάσω Γρίβα που φέρεται ως γραμματέας της προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Παναγιώτας Ψαράκη. Η κυρία Γρίβα κατά πληροφορίες μας ήταν η ενδιάμεσος για να πραγματοποιούνται όλες οι συγκεντρώσεις των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Κυρίως όμως ενδιαφερόταν για να βαίνουν όλα καλώς στις συγκεντρώσεις της Άννας Διαμαντοπουλου καΘόσον η κυρία -λένε στο δήμο- ότι ανήκε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ. Κάτι σαν άτυπος συγκεντρωσιάρχης της κυρίας Άννας της Παιδείας.

Ο σύζυγος της κυρίας(δεν έχει καμία εμπλοκή ο άνθρωπος αλλά προκύπτει θέμα με το βόλεμα όλων τους στα κομματικά παραμάγαζα)φέρεται ως συνταξιούχος αστυνομικός. Πρώην οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη και νυν- όπως μας είπαν- στον γιο της Κώστα Μπακογιάννη ως δήμαρχο Καρπενησίου.

Η κυρία ζητούσε λεφτά, είπε η αστυνομία. Άλλα δεν μας είπε. Ότι και αυτή και όλοι οι υπόλοιποι προσέφεραν υπηρεσίες σε κομματικούς μηχανισμούς και παραμάγαζα, με το αζημίωτο, όπως μας λέει η ΕΛΑΣ που τελικά δεν μας τα είπε όλα.

makeleio.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *