ροή ειδήσεων

5η Γιορτή Μουσικής (φωτογραφίες)

Η «5η Γιορτή Μουσικής» ένωσε διαφορετικές μουσικές, διαφορετικούς ανθρώπους και μάγεψε όλους όσους ήταν κοντά μας το τριήμερο 6-8 Ιουλίου στο Άλσος Αγίου Σουλά... Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» και η Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά (Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, «Αμπερνάλλι», ΑΕΣ «Ευκλής» Σορωνής, Σύλλογος Περιβάλλοντος Σορωνής, ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009) που συνδιοργάνωσαν τη Γιορτή, ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες.

Το σημαντικότερο στοιχείο: Όλων των ειδών οι μουσικές ακούστηκαν από 21 μουσικά σχήματα-μπάντες: Παραδοσιακά, ρεμπέτικα, έντεχνα, hip hop, μπαλάντες, ροκ, (ελληνικά και ξένα) hard rock. Τα σχήματα, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά, ήταν υπέροχα και ο κόσμος πολύ θερμός.

Οι παράλληλες δράσεις διασκέδασαν και ψυχαγώγησαν τους κατασκηνωτές και όσους ήρθαν το απόγευμα του Σαββάτου: επιτραπέζια παιχνίδια, περίπατοι στο άλσος, ιππικές επιδείξεις, παιχνίδι μυστηρίου το οποίο είχε γέλιο αλλά και όξυνση λογικής. Έγινε ακόμη και μεταφορά των κατασκηνωτών στη Σορωνή για επίσκεψη στο Λαογραφικό Σπίτι, βόλτα και μπάνιο στη θάλασσα.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους μουσικούς που ανέβηκαν στη σκηνή της 5ης Γιορτής Μουσικής. Σε αυτούς άλλωστε αφιερώνεται αυτή η γιορτή. Υποσχόμαστε πως τον επόμενο χρόνο θα είναι ακόμα καλύτερη! Να σημειώσουμε πως αιτήθηκαν συμμετοχής 2 σχήματα από Αθήνα και ένα από Χίο που φέτος ήταν τρομερά δύσκολο να εξασφαλίσουμε την μετακίνησή τους. Στην 6η Γιορτή Μουσικής το 2013, θα υπάρχει σίγουρα ένα σχήμα εκτός Ρόδου.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς, στα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά), και στους συνεργάτες μας. Το πιο μεγάλο «ευχαριστώ» στους εθελοντές, μέλη και φίλους των Συλλόγων που ήταν δίπλα μας.

Οι φωτογραφίες πιστεύουμε πως είναι η καλύτερη απόδειξη…

Εκ της Επιτροπής Διαχείρισης και τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

κλικ για να της δείτε σε παρουσίαση



































Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *