ροή ειδήσεων

Το κατρακύλισμα του Ελληνισμού μας

του Νίκου Παπανικολόπουλου
Στην εποχή μας, με οξύ και καθοριστικό τρόπο δημιουργούνται τεράστιοι κίνδυνοι και απειλές για τη συνέχεια του Ελληνισμού. Η απειλή είναι διπλή, αφού απειλή για τον Ελληνισμό μας...
είναι απειλή για την Ορθοδοξία μας και αντίστροφα. Χτυπώντας το ένα, ουσιαστικά χτυπάς και το άλλο. ΟΕλληνισμός συμπορεύεται με την Ορθοδοξία και σώζεται μέσα στην Ορθοδοξία...

Η απειλή, για την Ορθοδοξία μας, προέρχεται από 450 περίπου αιρέσεις, παραφυάδες αιρέσεων, ανατολικές θρησκείες, παραθρησκευτικές οργανώσεις κ.ο.κ. που τις κινούν κέντρα, ευρισκόμενα εντός και εκτός Ελλάδος.

Η απειλή, για τον Ελληνισμό μας, προέρχεται από αυτούς που θέλουν να επιβάλουν την «παγκοσμιοποίηση», δηλαδή μια πλανητική κοινωνία με πλανητικούς ανθρώπους και πλανητική συνείδηση, με κοινή οικονομία, υπό το ΔΝΤ, κοινή θρησκεία – πανθρησκεία και κοινό πολιτισμό - πολυπολιτισμικό.

Οι εχθροί του Ελληνισμού γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν ηττάται χωρίς Εφιάλτες. Γι αυτό, όταν τον πλήττουν, υπολογίζουν στους πολυώνυμους «Εφιάλτες» μας. Κυρίως σε εκείνους, πού διαθέτουν αξιώματα, οικονομική ευρωστία και πολιτική δύναμη. Αυτοί, όπως το ξαναζούμε στις μέρες μας, ταυτίζονται δουλοπρεπώς με τούς οποιουσδήποτε «Μήδους», και τούς «αφήνουν να διαβούνε».

Με τρόπο μεθοδικό, τα τελευταία χρόνια, ντόπιοι και ξένοι δηλητηριάζουν ποικιλοτρόπως τον Ελληνισμό μας, δηλαδή το σύνολο των μελών του ελληνικού έθνους και των δημιουργημάτων του (ηθικών, πνευματικών, υλικών).

Με την προσχώρηση της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, άρχισαν να δημιουργούνται θεσμοί και διατάξεις, να ψηφίζονται νόμοι και να λαμβάνονται από τους πολιτικούς μας αποφάσεις, πουφαινομενικά έκαναν την Ελλάδα πιο σύγχρονη και προοδευτική, εφάμιλλη των μεγάλων πολιτισμών της Ευρώπης και της Δύσης! Στην πραγματικότητα όμως, την έκαναν να χάνει τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία της.

Να θυμίσουμε μερικά τέτοια «επιτεύγματα» τελείως επιγραμματικά:

Απογύμνωσαν την ελληνική γλώσσα (Ν. 309/1976, ΠΔ 297/1982)
Κατάφεραν την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδος, ενθαρρύνοντας τη λαθρομετανάστευση (N.3838/2010)
Κατάργησαν την αναγραφή του θρησκεύματος στα ΑΔΤ (Ν.1599/1986, Ν.1988/1991, Ν. 2472/1997, ΚΥΑ 4864/17-7-2000, Δελτίο Τύπου 13-6-2012 ΥπτΠ για εφαρμογή (ΕΚ) 2252/2004
Απεμπόλησαν προβλεπόμενα, από την εθνική μας νομοθεσία και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, δικαιώματα για επέκταση χωρικών υδάτων και ανακήρυξη ΑΟΖ (Ν. 2321/1995)
Μας πρόδωσαν στα Ίμια, δίνοντας λαβή για τον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας
Θυμήθηκαν το τέμενος και ξέχασαν το Τάμα (Ν.3512/2006, 4014/2011)
Νομιμοποίησαν την άρνηση στράτευσης για τους αντιρρησίες συνειδήσεως με την «άοπλη θητεία» και την «κοινωνική υπηρεσία»
(Ν. 731/1977, Ν. 2510/1997, Ν.3421/2005, Ν. 3883/2010)
Ψήφισαν προκλητικά ανήθικους και άνομους νόμους
Ν. 1250/1982 ΠΔ 391/1982 για πολιτικό γάμο
Ν. 1272/1982 για κατάργηση μοιχείας
Ν. 1609/1986 για την τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης (εκτρώσεις)
Ν. 1329/1983 Ν. 3346/2005 για αυτόματο διαζύγιο
Ν. 2206/1994 για ίδρυση και λειτουργία των Καζίνο
Ν. 3719/2008 για σύμφωνο συμβίωσης
Ν. 3448/2006 ΠΔ 31/2009, ΥΑ 141270/2009. ΥΑ 20232/2010 για καύση νεκρών
Στην οικονομική κρίση μας έσπρωξαν στα δίχτυα του ΔΝT (N. 3845/2010)
Εξαφάνισαν τη λέξη ΑΙΓΑΙΟ από τα θεσμοθετημένα Υπουργεία (ΠΔ 187/2009)
Διέγραψαν το ΕΘΝΙΚΟ από την ΠΑΙΔΕΙΑ μας (ΠΔ 187/2009)
Κατάργησαν το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (ΠΔ 187/2009) και τη ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (Ανακοίνωση ΓΕΝ Μάιος 2010) στην πρώτη Ναυτιλία του κόσμου, που όχι μόνο γεωγραφικά αλλά και ιδεολογικά, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα.
Πλαστογραφούν και διαστρεβλώνουν εργολαβικά και κατά το δοκούν την Ιστορία μας
Καταργούν την ελληνόγλωσση εκπαίδευση του εξωτερικού (Ν.4027/2011)
Ίδρυσαν πολυπολιτισμικά σχολεία και μάλιστα σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές, καλώντας τους μαθητές να υπερβούν το έθνος (Ν. 2413/1996)
Μαζί με τις ευρωπαϊκές γλώσσες, σαν δεύτερη γλωσσά στα σχολεία, πέρασαν και τα τούρκικα (Υ.Α. 61539/2006 ΦΕΚ 867Β/2006, Υ.Α. ΦΕΚ 1 Β/2010)
Μας έκαναν τους καλύτερους πελάτες των τουρκικών σήριαλ, οι εξαγωγές των οποίων παγκοσμίως έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατ. δολάρια. Μέσα σε μία εβδομάδα έκαναν πρεμιέρα τρεις τουρκικές σειρές, ενώ ήδη προβάλλονταν άλλες τρεις!
Σήμερα, εμείς οι Έλληνες, οι Ορθόδοξοι Έλληνες, οφείλουμε να ενεργήσουμε μετά από χρόνια και πάλι ως… Έλληνες. Είναι χρέος μας σ’ αυτούς που ήρθαν, πέρασαν, θα ρθούνε, θα περάσουν!

Να εντοπίσουμε από που κατευθύνονται οι οργανωμένες προσπάθειες για τη διάλυση του Ελληνισμού μας, να ξυπνήσουμε, να αντιδράσουμε και να πολεμήσουμε.

Μα πάνω απ’ όλα να βάλουμε βαθιά μέσα μας το λόγο του Πατρο-Κοσμά στα χρόνια της στυγνής Τουρκοκρατίας: «Ψυχή και Χριστός μας χρειάζεται»!

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α)

Σχόλια

  1. Είναι απειλή για την Ορθοδοξία μας ??? η απειλήτε ο Εβραισμός?? Οι Έλληνες ξυπνάνε ,,,1700 χρονια πνευματικής σκλαβιάς είναι πολλά Νίκο Παπανικολόπουλε , η Ελλάς μπορεί και χωρίς το ιουδαιοχριστιανικό δόγμα της ανατόλιας ,,, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ , ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΙΚΟ ,, ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!! ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΟΥΝ ,,ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/12 23:29

    Κύριε ναύαρχε εν αποστρατεία, μάλλον λάθος έμαθες την ιστορία ή λάθος σου την διδάξανε με πλύση εγκεφάλου. Ο Λένιν είπε κάποτε ότι "δύο πράγματα υποτάσσουν την ελευθερία του ανθρώπου και τον χωρίζουν από τους συνανθρώπους του, η εθνικότητα και η θρησκεία". Αν πιστεύεις αυτά που λες τότε είσε και εσύ σκλάβος του εαυτού σου και σε λυπάμαι πραγματικά. Εισαι και εσύ με "μουχλιασμένα" μυαλά και ζεις στην εποχή του μεσαίωνα πιστός του "πίστευε και μη ερεύνα". Δεν σε είδα δα να καταγγείλεις τα τόσα οικονομικά "σκάνδαλα" του τομέα σου ή είσουν και εσύ μεταξύ αυτών που "δεν "άκουγαν" δεν "έβλεπαν" και ζούσαν σε άλλον πλανήτη. Ησουν και συ όπως και εγώ και άλλοι πολλοί μεταξύ αυτών που "μαζί τα φάγαμε" ναύαρχε, είτε συμμετάσχοντας, είτε αποσιωπώντας, είτε καλύπτωντας, είτε σιωπώντας αυτά που μας οδήγησαν στα χάλια αυτά. Μην μου πεις ότι δεν έκανες κανένα ρουσφέτι στην καριέρα σου έχοντας την εξουσία στα χέρια σου!!! Λες για τα τούρκικα σήριαλ... καλά κάνουν, είναι μάγκες αφού μπόρεσαν και έχουν τόση απήχηση. Εμείς τι κάναμε? Να σου πω τί κάναμε τόσα χρόνια, γλεντάγαμε με δανεικά και αγύριστα. Για δες πόσες μαρίνες έχουν και μεις πόσες!! Εχουν κάνει άλματα στον τουρισμό ενώ εμείς το παίζουμε "συρτό καλαματιανό" και ξέρεις γιατί? γιατί αυτοί έχουν ηγέτες όχι τσόκαρα και λαμόγια όπως εμείς. Να σου θυμίσω πως τους φωνάζαμε στο κοινοβούλιο? Το ξέχασες μήπως? "ΚΛΕΦΤΕΣ", "ΠΡΟΔΟΤΕΣ". Αν ο καθένας μας τηρούσε τους νόμους και πλήρωνε τους φόρους του, η Ελλάδα θα μεγαλουργούσε σήμερα, αλλά βλέπεις αυτά είναι "δύσκολα πράγματα" για τους Ελληνες. "Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, το αφορολόγητο χρήμα ουδείς"! Ηταν πιό εύκολη η φοροδιαφυγή, η φοροκλοπή, η λαμογιά, η αναξιοκρατεία, η ρεμούλα..... δεν τα λέω εγώ αυτά ....... εσείς οι μεγαλοσχήμονες τα λέτε στα ΜΜΕ.... α! ξέχασα και ο Γιωργάκης μας που μας έκανε (καλή του ώρα) μεγάλη διαφήμιση στο εξωτερικό "κυβερνώ μια διευθαρμένη χώρα". Κατάλαβες τώρα κύρε ναύαρχέ μου εν αποστρατεία ποιοί φταίνε για το χάλι μας? Ορφανίδης Δημήτριος "συνταξιούχος εν αποστατεία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/7/12 23:51

    Ειμαστε τελειωμένοι. Και φταίμε ΜΟΝΟ εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *