ροή ειδήσεων

Επώνυμες καταγγελίες σοκ!! Συνδέουν Τσίπρα με τη Μοσάντ και με επιχειρήσεις που έχουν κέρδος απο λαθρομετανάστες!!!

Μια καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο μέλος τους Facebook και έχει κάνει τον...γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή...


λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας"ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"!

Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η ...ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία - ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι...έμμισθος υπάλληλος!

Η καταγγελία γίνεται απο τους κυρίους Γεώργιο Λαχανά και Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας στο facebook της κυρίας Αντζελας Γεωργαντή! Στο κείμενο μάλιστα, οι καταγγέλοντες προκαλούν τον κύριο Τσίπρα να...τους κάνει μήνυση! Διαβάστε την παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!

'ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΧΑΝΑΣ' - Γεώργιος Μεταξᾶς

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα:

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία που είναι στο όνομά του;

Σε όλα είναι από πίσω ο πατέρας του!

Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής "Σκαπανέας", ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το μεμπτό.

Το μεμπτό, αρχίζει τώρα: ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έκανε (και κάνει) το εξής κόλπο:

Προσλαμβάνει μαύρους εργάτες, τους ορίζει έναν καλό μισθό και εκείνοι εργάζονται λαμβάνοντας έναντι, αντί του κανονικού μισθού. Όταν έρχεται η ώρα της αποπληρωμής, τους "πακετάρει" σ' ένα κοντέινερ, τους βάζει σε πλοίο και τους φέρνει παράνομα στην Ελλάδα!

Τώρα, καταλάβατε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται υπερ των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μεταναστών; Παρακαλώ τους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους μου, να το μεταβιβάσουν αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσουν να μου κάνει μήνυση. Θα χαρώ πολύ να δώσω στο δικαστήριο και στην δημοσιότητα:

1. Τα έγγραφα που συνδέουν τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Μοσάντ,
2. Την μισθοδοσία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα από την Μοσάντ,
3. Το όνομα του πλοίου που κάνει την μεταφορά καθώς και τον συνεργαζόμενο εφοπλιστή,
4. Το ποιος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον τρόπο.

Για όλα αυτά, έχω στη διάθεσή μου επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες και επίσημες επώνυμες καταγγελίες - αναφορές. Τον προκαλώ λοιπόν.

Ερωτήσεις προς τον αξιότιμο αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα:

1. Αληθεύουν όλα τα όσα ισχυρίζονται οι καταγγέλοντες κ. Λαχανάς και Μεταξάς κύριε Τσίπρα;

2. Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με την κατασκευαστική "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"; Ανήκει πράγματι στον πατέρα σας; Είναι οικογενειακή σας επιχείρηση;

3. Εχει πράγματι ο πατέρας σας, έμμισθη σχέση με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία; Εν ολίγοις, εξυπηρετεί ξένη δύναμη με χρηματικό όφελος;

Θα παρακαλούσαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά και εί δυνατόν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Είναι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες για να περάσουν έτσι, στο "ντούκου", επειδή γράφτηκαν...πάνω σε κάποιον "τοίχο" κάποιων μελών στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να λέει "ό,τι του καπνίσει"! Ο κύριος Τσίπρας έλαβε το 27% των ψήφων του ελληνικού λαού, κρατώντας τη ΣΗΜΑΙΑ της αντιμνημονιακής παράταξης και της κάθαρσης του δημοσίου βίου και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!

Κάποτε επιτέλους, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ στην Ελλάδα να γίνει υπόδειγμα για τους πολίτες! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ η βρωμιά και η δυσωδία!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εαν ο κύριος Τσίπρας φανεί αντάξιος της υπόστασης της οποίας του έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας και ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ με στοιχεία και επιχειρήματα τις επώνυμες αυτές καταγγελίες!

Τέλος, υπογραμμίζεται οτι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός οτι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ" και μάλιστα κατα κάποιον τρόπο...λοιδώρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) οτι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή...ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη ...λεγόμενη Αρχουσα Τάξη και όχι στη ...λαική (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε)



logiosermis

Το ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν έχει τα στοιχεία της ανωτέρω καταγγελίας, απλά αναδημοσιεύει απο το ιστολόγιο Λόγιος Ερμής. Καλό θα ήταν να παρέμβει εισαγγελέας διοτι η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/7/12 08:47

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΡΕ ΑΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ ΠΟΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣςΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ
    ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/7/12 09:23

    ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ,ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΛΑ ΚΤΛ.
    Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΝΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ,ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΤΕ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ) ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ,ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΣΑΣ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ? ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΟ ΘΥΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/7/12 09:50

    Εγω παλι θα μιλησω για τον διαχειριστη του blog και την προπαγανδα που γινετε απο την μερα που ο Τσιπρας πηρε "κεφαλι".
    Καθημερινα μας εχετε πρηξει τα @@δια με τον Τσιπρα και ποιος ειναι ο Τσιπρας και τι θα κανει ο Τσιπρας...Ρε βλαμμενε εσυ που γραφεις καθε λιγο και λιγακι αν εχεις καταλαβει βρε πανηλιθιε ο Τσιπρας και γενικα ο Συριζα ποτε δεν εχουν κυβερνησει την Ελλαδα αρα δεν φερουν και καμια ευθυνη για την καταντια μας! Προσωπικα στα @@δια μου ο καθε τσιπρας και ο καθε πολιτικος...αλλα εσενα ρε κοπριτη καποιος θα πρεπει να σου πει οτι το εχεις παραγαμ... με το να μην κανεις αλλη δουλεια και να εχεις καταντησει εσυ και το blog εκπροσωπος των κλεφταραδων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αντε ψοφα πια παλικαρι μου φτανει πια...αν δεν το εχεις καταλαβει μας ΚΟΥΡΑΣΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/12 15:21

      Εισαι 100% σωστος φιλε μου,συνφωνω απολυτα!Αυτο το γαμομπλογκ δεν κανει τιποτα αλλο απο το να προμοταρει ΝΔ Πασοκ.Χειροτερο κι απο το MEGA.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/12 12:06

      O TSIPRAS MPOREI NA MHN EXEI KYBERNISEI POTE ALLA TA PERISOTERA STELEXEI TOY HTAN MESA STO PASOK H HTAN TSIRAKIA TOY PASOK PX.DOYROY KAI ALLA SYNDIKALISTIKA MELOI POY YPERETOYSAN TO PASOK KAI TIS LAMOGES TOYS....

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/7/12 10:09

    TEΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ .ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΣΕ ΠΩΣ ΤΟ 4% ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/7/12 13:56

    Σιγά την προεκλογική εκστρατεία που έκανε. ΠΟλύ λαιτ ήταν. Η ΧΑ χωρίς κανέναν προϋπολογισμό πώς πέταξε κεφάλι; Με τι λεφτά έκανε εκστρατεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/12 03:28

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ!!! ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΖΙΡΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ... ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΗΠΩΣ??? ΟΧΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ! ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΕΕ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ? ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ... ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ? ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ/ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ!!! ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ? ΔΕΝ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Ο SUPER ALEX ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΑΣΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *