ροή ειδήσεων

Επιτέλους! Ανοίγει το απόστημα στην Υγεία με τις μίζες υπουργών, γιατρών και νοσοκομείων!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Τελικά, ίσως και να επαληθευτεί και για τον διεφθαρμένο πολιτικό μας βίο, η ρήση "Ολα εδώ πληρώνονται". Οπως το απόστημα στο θέμα των εξοπλισμών έσπασε και η βρώμα...
που αναδύθηκε έπνιξε το σύμπαν και έστειλε - εν τέλει - τον Ακη Τσοχατζόπουλο και όλη την οικογένειά του φυλακή, το ίδιο ευελπιστούμε να γίνει και με το μείζονος σημασίας αυτό χρόνιο σκάνδαλο των μιζών, που
έφερε την Υγεία στο σημείο μηδέν.Και σε αυτό το χρόνιο σκάνδαλο, οι πάντες σιωπούσαν, υπήρχε ένα είδος "Ομερτά" παντού, υπήρχαν στόματα ερμητικά κλειστά και ο μόνος χαμένος στην όλη ιστορία ήταν ο απλός και ανυποψίαστος Ελληνας ασθενής.

Φάρμακα που σκότωναν ή που δεν ήταν τα κατάλληλα για τη συγκεκριμένη πάθηση του ασθενούς, ιατρικές συσκευές που αγοράζονταν και μετά...σάπιζαν σε κάποια αποθήκη και φαρμακευτικό υλικό που ήταν ακατάλληλο και το πλήρωνε αδρά ο Ελληνας φορολογούμενος, απίστευτες περιπτώσεις που...υποβαθμίζονταν απο τα παραδοσιακά ΜΜΕ γιατί το "μαύρο χρήμα" έκλεινε μιά χαρά τα στόματα, καταστάσεις που θύμιζαν σικελιανή μαφία, όλα αυτά σε μια χώρα που υποτίθεται οτι θεωρούνταν προηγμένη, μια χώρα που ήταν (και είναι ακόμη, δυστυχώς) μέλος της μεγάλης ευρωπαικής "οικογένειας" των δυτικών χωρών, μια χώρα που στην ουσία ήταν και είναι έρμαιο στα χέρια πολιτικών που δεν διαφέρουν απο τους κοινούς ληστές, απατεώνες και καταχραστές του κοινού ποινικού δικαίου.

Ο Πάνος Καμμένος, αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε μια του ανάρτηση στο twitter σήμερα το πρωί, φέρεται να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και πιθανότατα απο Δευτέρα, αναμένεται να ασχοληθεί στη Βουλή μαζί με το ζήτημα που προέκυψε με το θέμα του νομοσχεδίου που θα φέρει το ΚΚΕ περι ακύρωσης του μνημονίου.

Αφορμή για το θέμα, είναι δύο μυνήσεις απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑσε δικαστήριο της πολιτείας της Κολούμπια, η μία με αριθμό 1: 12-cv-00187 και ημερομηνία 2 Ιουνίου 2012 με ενάγοντα την πολιτειακή εισαγγελέα Γκλάντυς Κέσσλερ, αφορά τις δραστηριότητες της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας, αμερικανικών συμφερόντων Smith & Nephew Plc, η οποία εδρεύει στο Λονδίνο και στην οδό Adam Street 15 και η δεύτερη με αριθμό 1:11-cv-00686 και ημερομηνία 4 Αυγούστου 2011 με ενάγοντα την πολιτειακή εισαγγελέα Ελλεν Χιούβιλ, αφορά την γνωστή μας αμερικάνικη πολυεθνική φαρμάκων και χημικών προιόντων Johnson & Johnson, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και στη διεύθυνση One Johnson & Johnson Plaza, στο New Brunswick.

Απ ό,τι φαίνεται μέσα στο επίσημο κείμενο της αναφοράς, και οι δύο εταιρείες αυτές μηνύθηκαν απο την αμερικάνικη δικαιοσύνη (εκεί πέρα, αν μπλέξεις με πολιτειακό εισαγγελέα, δε τη γλυτώνεις με τίποτα, ακόμη κι αν είσαι ένας κολοσσός, όπως η Johnson & Johnson!) επειδή,...είχαν δωροδοκήσει κόσμο και κοσμάκη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχία κλπ αλλά και στην Αμερική, απ όπου τελικά προήλθε και η έρευνα των εισαγγελέων και το τελικό τους καθισμα στο σκαμνί του κατηγορουμένου.

Οσον αφορά εμάς, στην Ελλάδα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και αφορούν κάποιον Νικόλαο Καραγιάννη, ο οποίος και δια μέσου της εταιρείας του Johnson & Johnson Ελλάς, η οποία και διακινεί τα προιόντα της αμερικάνικης Johnson & Johnson, διακινούσε και το μεγαλύτερο κομμάτι απο τις μίζες και τους χρηματισμούς. Ο δε Καραγιάννης, είναι πασίγνωστος (σύμφωνα με τον ΑΝΤΙ 300, ο οποίος και κατέχει τα επίσημα έγγραφα των μηνύσεων) στην Ελληνική Ορθοπεδική Βιομηχανία με μεγάλες και διαρκείς σχέσεις με τους Έλληνες Χειρούργους, Γιατρούς, πολιτικούς κλπ κλπ.

Οι δύο αυτές μηνύσεις, ξεσκεπάζουν με απίστευτη ευκρίνεια, αυτόύς που εδώ και ...χρόνια, η ελληνική δικαιοσύνη "δεν μπορούσε" να βρεί και οι έρευνες πάντα κάπου σκόνταφταν, πάντα με τη μεσολάβηση...αόρατων χειρών! Αλλά βλέπετε, εκεί είναι Αμερική, άλλη νοοτροπία, άλλοι θεσμοί. Και ειδικά ο θεσμός της δικαιοσύνης, ο οποίος κυριολεκτικά είναι ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ο οποίος είναι απλησίαστος στην κυριολεξία απο οποιονδήποτε κυβερνητικό παράγοντα θέλήσει να εμπλακεί. Ακόμη και ο ίδιος ο Υπουργός της Δικαιοσύνης, δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με εισαγγελείς, ερευνητές, δικαστές κλπ κλπ και δεν μπορεί πολλές φορές, ούτε στο τηλέφωνο να τους μιλήσει, γιατή την επόμενη μέρα θα είναι υποχρεωμένος να υποβάλει παραίτηση! Στο Ελλαδιστάν όμως, όπως κατάντησαν τη χώρα μας τα ελεεινά κομματικά σκουλήκια που ακούνε στο ψευδώνυμο..."δημοκράτες πολιτικοί", όχι μόνο μπορούν να επεμβαίνουν, αλλά και να εκβιάζουν, να απειλούν, να περνάνε νόμους ειδικούς που βολεύουν κάποιους που κινδυνεύουν, να ...στηνουν επιτροπές - μαριονέττες και εν γένει, να λειτουργούν ως συμμορία απατεώνων, εκβιαστών και συνενόχων με το κοινο έγκλημα!

Για την περίπτωση της υποθέσης της εταιρείας Smith & Nephew, οι ΜΙΖΕΣ υπήρχαν - απίστευτο! -τουλάχιστον απο το 1970(!!!), δηλαδή απο την περίοδο της δικτατορίας των Συνταγματαρχών και συνεχιζαν μέχρι τον Ιούνιο του 2008, με χιλιάδες εικονικές πωλήσεις και φυσικά την επιβάρυνση με 25-40% στα προιόντα που πούλαγαν στα Ελληνικά νοσοκομεία και έδιναν υπεράκτιες καταβολές μαύρου χρήματος ως μίζες στους Ελληνες "γιατρούς" (γιατρούς... τέλος πάντων, αν αυτοί είναι γιατροί, εγώ είμαι ο αστροναύτης Αρμστρονγκ...)

Και μιλάμε ασφαλώς για τεράστια ποσά, ιλιγγιώδη ποσά, που μπροστά τους οι μίζες του Τσοχατζόπουλου φαντάζουν...ψίχουλα!
Να λοιπόν πως χτίστηκαν οι βίλες στα βόρεια προάστεια, στην Πεντέλη και στη Πάρνηθα, να πως δημιουργήθηκαν οι τεράστιοι λογαριασμοί στην Ελβετία, να γιατί ο κάθε...γιατρουδάκος πάλευε με νύχια και δόντια για μια θέση διευθυντού νοσοκομείου, να γιατί γινόταν κυριολεκτικά μάχη για μια θέση, έστω γενικού γραμματέως στο Υπουργείο Υγείας.

Εμπρός λοιπόν Πάνο Καμμένε! Τόλμησε! Οπως τόλμησες και προχώρησες με την υπόθεση των CDS και εξ αιτίας σου ήρθε στη δικαιοσύνη και έχουν χάσει τον ύπνο τους οι καταστροφείς του τόπου μας, Παπανδρέου (και φαμίλια) και Παπακων/νου.

Εδώ http://www.scribd.com/doc/100124524 και εδώ http://www.scribd.com/doc/100124675 είναι οι περίφημες μηνύσεις που αφορούν τις δύο εταιρείες, Johnson & Johnson και Smith & Nephew και οι αυθεντικές κόπιες των εγγράφων είναι στην κατοχή του ΑΝΤΙ 300 για να δωθούν απ΄ευθείας στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Εμπρός Πάνο Καμμένε, κάνε το καθήκον σου για άλλη μια φορά, όπως θα το έκανε κάθε ΕΝΤΙΜΟΣ πολιτικός και κάθε ΕΝΤΙΜΟΣ Ελληνας. Η κάθαρση πλέον, περνάει καθαρά απ το χέρι σου.

Ευχαριστούμε το ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ για το πολύτιμο υλικό που μας προσέφερε
http://logiosermis.net

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/7/12 21:13

    όσο υπάρχει η βουλευτική ασυλία δεν θα το αγγίζουν ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ...Ο Ακης είναι μέσα επειδή δεν βγήκε βουλευτής και του τα φόρτωσαν όλα...Τσουκάτος και Μαντέλης μια χαρά το έθαψαν γιατί αν μιλο'υσαν θα τους έπερναν όλους μαζί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/12 22:11

    ΜΕΙΝΕ ΗΣΥΧΟΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/12 10:09

    Μην τρέφετε αυταπάτες. Η "πολιτική μαφία" είναι τόσο καλά οργανωμένη, ώστε και στα δικαστήρια να τους πάνε θα τους "αθοώσουν" όπως εκείνη την περίπτωση με το ΙΚΑ που πρωτόδικα αθοώθηκαν όλοι. Η μίζα ζει και βασιλεύει και τα κυκλώματα το ξέρουν πολύ καλά. Οσο για τον Καμμένο, πολύ νωρίς ξύπνησε. Τόσα χρόνια στην βουλή γιατί δεν βγήκε να τα καταγγείλει? Μάλλον θα βγάλει την μελαψή καλλονή του κόμματός του ημίγυμνη να κάνει "δηλώσεις"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *