ροή ειδήσεων

Πλήρωσε εισιτήριο αλλά πήρε κλήση λόγω δακτυλίου !

Ενας ολίγον βλάκας πολίτης θελει να στάθμευση λιγο πιο πανω απο το Τουρκικό προξενείο για 30 λεπτα. Πληρώνει 2,50 € μην τυχον και καθυστερήσει για οποιοδήποτε απρόσμενο λογο... τράπεζες θελει να πληρωσει ο καημένος. Μετα απο 25 λεπτα επιστρέφει στο αυτοκινητο του και βλεπει 2 δημοτικούς υπαλλήλους να του κόβουν κληση!! Έκπληκτος ρωτάει το λογο και η απαντηση ειναι η εξης!! Υπάρχει δακτυλιος κυριε εδω και 4 χρονια!! Και ρωταει και παλι έκπληκτος ηρθα σημερα στη Ροδο δειξτε μου την πινακιδα που με ενημερώνει περι δακτυλίου!! Στο ηχο και φως κυριε στο προϊστάμενο!! Τωρα ο προϊστάμενος 09.00 μάλλον ηταν σε συσκεψη με το δημαρχο γιατι εκει δεν ηταν ! 40 € προστιμο... χέστηκε τωρα ο προϊστάμενος και ο δημαρχος για τα 40 ευρω του πολιτη και για τις πινακιδες που δεν υπαρχουν περι δακτυλιου, χεστήκαμε και εμεις για το δημο σας .. Ο σεβασμός ειναι κατι αμφίδρομο κυριοι!!! Τα σκουπιδια μου θα τα βρισκεται στους δρομους σας!! Γιατι στο δημο μου ειπαν και το αλλο το κουφο!! Δεν ειστε δημότης κυριε!!! Κουφάλες δημοτικά τελη σας πληρωνω ομως... εκεί γιατι ειμαι?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/7/12 10:41

    Ετσι δουλευουν στην Ελλαδα και δεν θα αλλαξουν . Καπου ειδα μια αλλα αναρτηση που ελεγε οτι θα καταντησουμε σαν την Ζιμπαμπουε , και εχουν δικιο. Λοιπον ας αλλαξουμε λογο την συμπεριφορα μας και τον τροπο σκεψης , γιατι ετσι οπως παμε δεν θα χασουμε μονο τον εγχωριο τουρισμο , αλλα και τον ξενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/7/12 11:19

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΑΧΤΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ .....ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !!! ΑΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΚΩΣ ΠΗΡΕ ΚΛΗΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/12 15:22

      λογικά,αφού είναι επισκέπτης θα έχει βεβαίωση ξενοδοχείου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.....ας την πάει εκεί.απλά πράγματα...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/7/12 11:46

    eime ntopios kai den gnorizo tipota gia daktilio apo pote eiparxei ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/7/12 12:23

    ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/7/12 13:18

    δηλαδή την δευτέρα στις 10 το πρωί δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/7/12 13:20

    Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει πινακιδα πουθενα για να ενημερωνει τοτε δεν μπορουν να σε γραψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/7/12 13:27

    Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και σε εμένα πριν δυο εβδομάδες περίπου, που ήθελα να πάω στο ταχυδρομείο.! Άφησα σε μπλε γραμμές στην πλατεία του δημαρχείου το αυτοκίνητο , έβαλα χαρτάκι 1,50ευρω και όταν επέστρεψα βρήκα την κλήση.
    Το τραγικό είναι ότι το εισιτήριο παρκαρίσματος γράφει 9.38 το πρωί, η κλήση για παράνομο παρκάρισμα ‘έτσι λέει η κλήση’ στις 9.45 και από το ταχυδρομείο βγήκα στις 9.50 (με απόδειξη ταχυδρομείου). Από το ταχυδρομείο που βγήκα μέχρι και το αυτοκίνητο στο δημαρχείο δεν συνάντησα ούτε έναν δημοτικό αστυνομικό. Όλα είχαν γίνει σε 5 λεπτά και είχαν εξαφανιστεί.!
    Εγώ δεν πήγα να παραπονεθώ ούτε το έκανα θέμα ‘κακώς’, παρά μόνο πήγα μετά από δυο μέρες να πληρώσω την κλήση. Εκεί με περίμενε άλλη ταλαιπωρία καθώς το σύστημα τους λέει είχε κολλήσει και δεν μπορούσε να εκδοθεί η απόδειξη. Οπότε ή θα έπρεπε να ξανά πάω άλλη μέρα ή να τους εμπιστευτώ τα 20 ευρώ (μειωμένο πρόστιμο αντί για 40) και να περάσω άλλη μέρα για να πάρω την απόδειξη. Εγώ εμπιστεύτηκα την κυρία στο γραφείο, της έδωσα τα 20 ευρώ και εκείνη με την σειρά της, μου έδωσε ένα άσπρο χαρτάκι που έγραφε τον αριθμό κλήσης και την πινακίδα του αυτοκινήτου μου έτσι ώστε όταν θα ξανά πάω να βρει γρήγορα την απόδειξη.
    Τα παράπονα μου είναι τα εξής : 1) Εφόσον θέλετε να υπάρχει δακτύλιος τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίου θα πρέπει να ανοίγουν και να λειτουργούν από τις 10 το πρωί και μετά και όχι να τρώτε τα λεφτά του κόσμου (πριν τις 10 το μηχάνημα δεν θα πρέπει να δέχεται χρήματα).!!!!! 2) όταν υπάρχει πρόβλημα στα συστήματα σας να κόβετε χειρόγραφες αποδείξεις και όχι να δίνετε άσπρα ‘παράνομα’ χαρτάκια.
    Αυτά είχα να πω και συγνώμη αν σας κούρασα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/7/12 14:31

    Τα ιδια επαθα κι εγω.Σταθμευσα στα 100 μαγαζια για να αφησω το παιδι μου στο σχολειο στις 08.30.Οταν γυρισα σε 15 λεπτα ειδα την κληση στο παραθυρο.Τρια χρονια αφηνω εκει το αυτοκινητο(οπως και παρα πολλοι γονεις) και δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχε δακτυλιος.Οταν παραπονεθηκα στην δημοτικη αστυνομια ενας τυπος που εκανε τον διοικητη με υφος μου ειπε οτι υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ πινακιδες.Τελικα ανακαλυψα μια εκει που ειναι οι ταξιτζηδες στο Θερμαι οπου θα επρεπε καποιος να την αναζητησει επιλεκτικα και να διαβασει ακριβως τι γραφει.Καλο το κολπο καραφλα αλλα καποια στιγμη θα το βρεις μπροστα σου.Φροντιστε να βγαζετε με τιμιο τροπο εισοδηματα για τον δημο.Με πουτανιες και ηλιθιες δικαιολογιες απλα ξεφτυλιζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/12 00:01

      μάλλον είσαι και εσύ ανάμεσα σε αυτούς που δεν κοιτάνε φαίνεται...βλέπεις αλλά δεν κοιτάς...καταλαβαίνεις τη διαφορά; πέρνα και απο μπροστά απο τις καφετέριες με στη νεα αγορά...στους σηματοδότες πάνω έχει σήμα...το έχεις προσέξει ποτέ σου; και δεν σου φταίνε οι καράφλες.Σε αυτή τη χώρα όλο οι άλλοι φταίνε.Αυτούς που μας γαμήσανε τη ζωή γιατί δεν τους βρίζεις; δηλαδή όποιος κάνει τη δουλειά του σε αυτό το τόπο πρέπει να δέχεται απειλές; πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Πες ρε φίλε εντάξει δεν το πρόσεξα,όχι αυτές τις δικαιολογίες που διαβάζουμε εδώ σαν 9χρονα παιδάκια! σιγά τις αποστάσεις στη πόλη μας.Που να ζουσες και αθήνα ρε μάστορα. Να ήσουν γέρος,να είχες κινητικά προβλήματα ή καρδιά να πώ εντάξει....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/12 05:01

      Μαλιστα!!!!Οταν ο υπαλληλος ειδε το αυτοκινητο με πινακιδες εκτος Ροδου ,αμεσως καταλαβε οτι ειμαι νεος,υγιης και αρτιμελης.Οταν εξηγησα οτι στην διαδρομη που ακολουθω δεν υπαρχει σημα αγνοηθηκα και επιτιμηθηκα μαλιστα για την "στραβομαρα " μου.Τελικα αφου εψαξα καλα το βρηκα το περιβοητο σημα σε σημειο οπου καλλιστα μπορει να μην προσεχθει και να υπαρχει η τιμωρια δικαιολογημενη απο το "οργανο" .Και κατα τα λεγομενα του προισταμενου(η καραφλα ειναι και στη μοδα τωρα τελευταια) πριν παρκαρουμε καπου θα πρεπει να κανουμε και μια βολτα μεσα στην πολη ,να διαβασουμε ολα τα σηματα μπας και μας εχει ξεφυγει τιποτα.Οσο για την Αθηνα αν πηγαινες ΕΣΥ εκει θα εβλεπες με ποιο τροπο ενημερωνεται ο οδηγος για το οτι μπαινει σε περιοχη δακτυλιου.Κυριε Προισταμενε!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος14/7/12 15:00

    Κουσουρνας rules!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/7/12 15:30

    το μέτρο αυτό υπάρχει απο το 2008. Για το φίλο που είπε για το σχολείο εννοείς το χειμώνα; δεν γράφαμε το χειμώνα,ειδικά κοντά στο σχολείο.Μήπως είναι άλλη παράβαση; Το μέτρο έχει ατέλειες. Σίγουρα το όλο σύστημα χρήζει άμεσης αλλαγής.Πρώτον στα παλαιά μηχανήματα έκδοσης.2ον στη σήμανση.Υπάρχει σε αρκετά σημεία αλλά δεν τα προσέχει ο κόσμος απο συνήθεια.Να ξέρετε πάντως οτι απο το μέτρο εξαιρούνται οι επισκέπτες (έχοντας βεβαίωση απο το ξενοδοχείο),τα ενοικιασμένα οχήματα αλλά να έχουν το συμβόλαιο στο παμπρίζ και όσοι πάνε σε γιατρούς στο κέντρο.Εκεί ζητάτε τις βεβαιώσεις.Σε περίπτωση που σας έχει βεβαιωθεί παράβαση την προσκομίζετε στη Δημοτική μαζί με τη βεβαίωση.Ελπίζω να βοήθησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/7/12 15:43

    σε όλα τα μηχανακιά που πληρώνουμε για εισητήριο αναγράφεται ο δακτύλιος, απαγορεύεται η στάθμευση απο τις 8 εως τις 10 π.μ, είναι πλαστικοποιημένα χαρτιά. Μία φορά που κατέβηκα στο μαντράκι και συγκεκριμένα στην πλατεία δημαρχείου στις 8 κ 20 το πρωί όταν έβαλα τα χρήματα για να πληρώσω το εισητήριο για την στάθμευση μου έκανε εντύπωση οτι η ώρα που αναγραφόταν ,μέχρι πότε μπορώ να παραμείνω, ήταν στις 12 κ 15! Ξαναπήγα στο μηχάνημα μήπως είχε αλλάξει η τιμολόγηση αλλα όχι ήταν λόγω δακτυλίου και το μηχάνημα δεχόταν σαν ώρα έναρξης στις 10 που είναι το τέλος του δακτύλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/7/12 16:47

    έτσι που είμαστε σαν λαός.....

    http://www.newsbomb.gr/prionokordela/rokanidia/story/218429/enas-allos-kok

    νομίζω οτι πάει γάντι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/7/12 21:28

    Εγώ που κάνω διακοπές αλλά φιλοξενούμαι από συγγενικό μου πρόσωπο, πως θα βεβαιώσω οτι είμαι τουρίστας? Υπάρχει κάποιος να μ ενημερώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/12 00:03

      να κάνει υπέθυνη δήλωση νόμου 105 και να τη θεωρήσεις(εγω το προτείνω αυτό) και βγάλε και φωτοτυπίες τα εισητήρια αφιξης σου και αναχώρησης....(ομοίως εγώ το προτείνω.)

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος14/7/12 23:17

    O EIΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/7/12 23:37

    ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ!!! ΤΡΙΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΙΤ!!! ΤΡΙΤΟΝ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟ *8:46* ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΕΡΩΦ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/7/12 20:18

    ego thelo na matho tis pinakides apo ta lamogia tou dimou gia na doume kikloforoune ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/7/12 11:38

    GAMO THN DHMOTIKI ASTINOMIA SAS REMPELOI OLOI POU TOUS DIORISATE MIA YPHRESIA GIA ROUSFETIA!PLHRONOUME TA REMPELOPAIDA!GIOUXARISMA STOUS AXRGHSTOUS ME TIS STOLES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *