ροή ειδήσεων

Παραιτήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Κ. Ζιαζιάς. Κόλαση στις ΕΔ, όλη τη νύχτα, με αφόρητες πιέσεις για τις κρίσεις

Παραίτηση Α/ΓΕΣ μέσα στη νύχτα. Ο αντιστράτηγος Κ.Ζιαζιάς διαφώνησε πλήρως με τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται στις φετεινές κρίσεις και υπέβαλε τη παραίτησή του... Η κοροϊδία και η πλήρης απαξίωση που επχείρησε να επιβάλει η κυβέρνηση στη διαδικασία των φετεινών κρίσεων έχει τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα και αναμένεται ότι θα ακολυθοήσουν κι άλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη νύχτα η πολιτική ηγεσία προσπάθησε να επιβάλει τη λιστα των αντιστράτηγων! Ο Α/ΓΕΣ αρνήθηκε και υπέβαλε τη παραίτησή του. Όλη νύχτα γινόταν προσπάθεια να μεταπειστεί με τηλεφωνήματα ,στα οποία δεν ενέδωσε.

Τέτοιες ώρες είναι ανήκουστο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Η χώρα καταρρέει και στο ΥΕΘΑ ....παίζουν. Το θέμα θα παρει πλέον τεράστιες πολιτικές διαστάσεις.

eglimatikotita.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/7/12 20:19

    Απλούστατα ο απερχόμενος αρχηγός δεν προσκύνησε και δεν υπάκουσε τους πολιτικάντηδες και τους "οποιους εκεί στο υπουργείο κομματικούς εγκάθετους.
    Tίμησε τα γαλλόνια του που φοράει, τα παράσημα που φέρει επι της στολής του, και τελικά με αυτή του την πράξη διέσωσε την τιμή του Στρατού ξηράς. .........................

    Τον μόνο που λυπήθηκα για το χάλι που βρισκόταν σήμερα απο ολη αυτην την ιστορία, ηταν τον υπουργό τον Παναγιωτόπουλο, που προσπαθούσε με τις γραφικές του εκφράσεις μπροστά στις κάμερες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

    Που μάλλον δεν γνώριζε τι γινόταν πίσω απο την πλάτη του απο τους υφιστάμενους του υφυπουργούς και απο τα αλλα υπάρχοντα εκεί μέσα κομματόσκυλα του τρίπολου της διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/12 22:57

      MIA APTA IDIA ITAN KAI AYTOS H MIPOS EYTASE EKEI ME THN AKSIA TOY...TON BALANE SE AYTHN THN 8ESI GIATI KSERANE TI EINAI KSERANE OTI DEN 8A ANTIDRASI GIATIS PERIKOPES KAI THN DIALISI TOY STRATEYMATOS...AYTA POY EIPE HTAN MPARMPOYTSALA..HKSERE OTI ERXONTAI TA DISKOLA K EPSAXNE AFORMI NA THN KANEI...MHN KSEXNAME OTI APO TON BA8MO TOY SYNTAGMATARXI KAI META AN DEN SE SPROKSOYN DEN ANEBENEIS ETSI ANEBIKE K AYTOS...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/12 22:34

    ΕΥΓΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!!! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ!!!...ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ!!! Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ....Ο...ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΤΟ...ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!!!ΚΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ!!!!! Α Ξ Ι Ο Σ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/12 00:45

      Σιγα την αξιοσύνη..... Απλά κινδύνεψε η θεσούλα του... Δεν βγήκε να παραιτηθεί όταν μειωνόταν ο μισθός των στρατιωτικών, ούτε γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για στοιχειώδη συντήρηση. Παρά μόνο για την καρέκλα...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/12 13:59

    ρε μπας και φταινε οι εθνοφυλακες ροδου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *