ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Μισθοί στρατιωτικών κόβονται, στρατόπεδα ανοίγουν!

Την ώρα που οι στρατιωτικοί οδηγούνται στη πλήρη οικονομική εξαθλίωση, εισπράττοντας κάλπικες διαβεβαιώσεις για “μάχες κατά της τρόϊκας” που τελικά δεν δόθηκαν ποτέ...
κάποιοι ετοιμάζονται να ανοίξουν κι άλλα άχρηστα και κοστοβόρα στρατόπεδα, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό της Άμυνας.
Όσοι πίστευαν ότι θα μπορούσαν να βρεθούν “ισοδύναμα μέτρα” για να γίνει έστω μια προσπάθεια για να αποφευχθεί η νέα μείωση αποδοχών στους στρατιωτικούς…έχασε. Κι αυτό γιατί όπως φαίνεται το διαχρονικό…αμυντικό δόγμα της χώρας “κάθε χωριό και στρατόπεδο” είναι απλά ανίκητο!

Ο τοπικός Τύπος στη Ξάνθη πανηγυρίζει! Χαράς ευαγγέλια για την“επαναλειτουργία του στρατοπέδου Αναλογίδη ως στρατόπεδο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων Β΄Φάσης !



Γράφει η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ της Ξάνθης:
“Πριν αλέκτωρ λαλήσει... Επιβεβαιώνεται απόλυτα ο βουλευτής Ξάνθης Αλέκος Κοντός για την επαναλειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Σταυρούπολης ως Κέντρο εκπαίδευσης!
Ήδη το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν οι εργασίες στο στρατόπεδο ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ με τις μεταφορές κρεβατιών, διαρρύθμισης χώρων κλπ κι εκεί που τίποτα δεν «κινούταν» και η απογοήτευση ήταν εύλογη στους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα στους καταστηματάρχες.
Όπως ήδη αποκαλύψαμε αποκλειστικά από το μπλόκ του «Μ» την περασμένη Παρασκευή, το Κέντρο Εκπαίδευσης οπλιτών στο Στρατόπεδο Σταυρούπολης θα εκπαιδεύει τους νεοσύλλεκτους στη Β’ φάση.
Μάλιστα έρχονται μέχρι τέλη Ιουλίου οι πρώτοι 50 οπλίτες, που στη συνέχεια θα αυξηθούν σημαντικά αφού θα αγγίξουν τους 200.
Αυτό σημαίνει ότι ξαναζωντανεύει η Σταυρούπολη, γεγονός που έκανε όλους τους κατοίκους ιδιαίτερα χαρούμενους και ικανοποιημένους.
Σύμφωνα με «ΤΟ EΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ» προβλέπεται η ανάθεση εκπαιδευτικού έργου στους Σχηματισμούς με τη δημιουργία 16 Πτερύγων Εκπαίδευσης Στελεχών σε Ημιενεργές Μονάδες στην περιοχή της ΑΣΔΕΝ και στην περιοχή του Δ΄ Σώματος Στρατού.
Παράλληλα, στις προτεραιότητες του υπουργείου έχει περιληφθεί,επίσης, η κατάταξη των νεοσυλλέκτων που κατάγονται από νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου σε κέντρα εκπαιδεύσεως που θα λειτουργήσουν στη Λήμνο, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, την Κω και τη Ρόδο.
Οι Πτέρυγες Εκπαιδεύσεως του Έβρου και των Νήσων θα λειτουργούν περιοδικά (3-4 φορές το χρόνο), με πολλά οφέλη τόσο για το στρατό Ξηράς όσο και για τις τοπικές κοινωνίες”.
Το ερώτημα είναι από ποιον έχουν δοθεί αυτές οι διαβεβαιώσεις; Από τον Δ.Αβραμόπουλο,τον υπηρεσιακό ΥΕΘΑ Φ.Φράγκο ή τον νέο ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο; Κι αν ο τελευταίος έχει "κληρονομήσει" το θέμα τι θα πράξει;
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Το ΓΕΣ εμφανίζεται αμήχανο στις συγκεκριμένες πληροφορίες! Πηγές του αναφέρουν ότι το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν εγκαταστάσεις του στρατοπέδου,όπως το το Πεδίο Βολής και τίποτα παραπάνω!
Κανείς όμως δεν “παίρνει πάνω του” την ευθύνη και να πει ότι το στρατόπεδο ΔΕΝ θα λειτουργήσει,γιατί …το έργο έχει παιχτεί πολλές φορές και με πολλές κυβερνήσεις.




http://www.onalert.gr
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/7/12 22:23

    parte embolia gia toys fantaroys poy einai neosylekti kai oix na anoigete stratopeda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/12 22:31

    ftiaksete kanena idi yparxon stratopaido poy exoyn gini xeirotera apo stauloi kai otan ta ftiaksete anigete alla..ntropoisas.. anti na dosete xrimata na ftiaksete tis yparxoyses egkatastasis kai ta oximata poy einai etima na katareysoyn kanete psifo8irikes xazomares....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/12 22:32

    δυστυχώς τα στρατόπεδα δεν ανοίγουν για στρατιωτική χρήση.
    περιμένετε λίγο και θα δείτε τι εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *