ροή ειδήσεων

Ρατσιστικό σχόλιο της Β.Παπαχρήστου προκαλεί αντιδράσεις και τον αποκλεισμό της από το Λονδίνο

Σάλο προκάλεσε το σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η πρωταθλήτρια του τριπλούν και μέλος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου Βούλα Παπαχρήστου και το οποίο ανέφερε...


«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».

Μετά τις αντιδράσεις, η Β.Παπαχρήστου ζήτησε συγγνώμη «για το ατυχές και κακόγουστο αστείο» και ανέφερε ότι δεν θα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν δεν σεβόταν απόλυτα τις αξίες τους.

Το σχόλιο που ανέβασε δύο 24ωρα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων προκάλεσε αντιδράσεις από φιλάθλους που παρακολουθούν το λογαριασμό της στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μερικές από τις (πιο ήπιες) απαντήσεις ήταν:«Αν είναι σοβαρή η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα, θα πρέπει να σας βάλουν στο πρώτο αεροπλάνο και να σας στείλουν πίσω».

«Ξενοφοβικά σχόλια από αθλήτρια της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς είναι απαράδεκτα. Μας ντροπιάζεις».

«Κυρία Παπαχρήστου προσοχή τη σβάστικα. Κόβει».

Αντιδράσεις κομμάτων

Η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει: «Ρατσιστικό χιούμορ και 'αστειάκια' που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεκτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό».

Η ΔΗΜΑΡ ζητά από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή «να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια "αστεία" θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας τα γεγονότα, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει: «Ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη υπόσταση δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με ελαφρότητα από κανέναν και ειδικά από μέλη της αθλητικής κοινότητας, τα οποία αποτελούν σύμβολα για νέους ανθρώπους.

»Σε κάθε περίπτωση πάντως, ελπίζουμε, έστω και καθυστερημένα, η κυρία Παπαχρήστου να κατάλαβε το λάθος της και η δημόσια συγγνώμη της να είναι πραγματικά ειλικρινής».Η αντίδραση της Β.Παπαχρήστου

Αρχικά, η πρωταθλήτρια του τριπλούν διέγραψε το συγκεκριμένο σχόλιο από τον λογαριασμό της και στη συνέχεια μέσω Facebook και Twitter απάντησε: «Όλα αυτά που συνέβησαν δεν με εκφράζουν. Είμαι αθλήτρια τίποτε άλλο!! Δεν συνηθίζω να προσβάλω ποτε κανέναν... δεν είμαι αυτής της ιδεολογίας! Ζητώ συγνώμη αν άθελα μου προσέβαλα ανθρώπους! Δεν εχω καμία ανάμιξη με τα πολιτικά!!! Είμαι αθλήτρια και μονο!»

Πάντως, η Β.Παπαχρήστου έχει αναπαράγει στο λογαριασμό της στο Τwitter διάφορα σχόλια της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη, που παραμένουν ενεργά.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη για το «ατυχές και κακόγουστο αστείο» και αναφέρει ότι δεν θα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν δεν σεβόταν απόλυτα τις αξίες τους.

Η επίσημη ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το πραγματικά ατυχές και κακόγουστο αστείο που δημοσίευσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Twitter. Λυπάμαι και ντρέπομαι για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν, ούτε να προσβάλλω τα ανθρώπινα δικαιώματα.

»Το όνειρό μου είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δε θα συμμετείχα σε αυτούς αν δεν σεβόμουν απόλυτα τις αξίες τους. Οπότε, δεν θα μπορούσα να πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και φυλών.

»Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους και συναθλητές που μπορεί να προσέβαλα ή να ντρόπιασα, την Εθνική Ομάδα Στίβου, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν την αθλητική μου καριέρα και πορεία. Ακόμα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου και την οικογένεια μου».

Και ο αποκλεισμός...
Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τέθηκε εκτός Ολυμπιακής Ομάδος.

Κοινή γραμμή με την ΕΟΕ χάραξε και η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ όσον αφορά την περίπτωση της Βούλας Παπαχρήστου. Η ομοσπονδία στίβου καταδικάζει το ρατσιστικό της σχόλιο στο Τwitter και συντάσσεται με την απόφαση της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής να αποκλείσει την αθλήτρια από τους αγώνες του Λονδίνου.

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/7/12 17:15

    Δηλαδή ρε παιδιά δεν κατάλαβα, ο Νείλος δεν είναι στην Αφρική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/12 17:19

    ''Ρατσισμός είναι να θεωρούμε κάποια άλλη ομάδα ανθρώπων ως κατώτερη ή ακόμη και άξια περιφρόνησης, λόγω της φυλετικής ή εθνικής τους καταγωγής."

    που ειναι ο ρατσισμος στο σχολιο της δεν καταλαβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/7/12 17:20

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ.ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ε ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ?ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ.ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/7/12 17:57

    ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΒΑΛΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ.ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/12 20:26

      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....
      ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ,ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ,ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ
      ΑΚΟΥ ΑΠΟΨΗ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ¨
      ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑΙ,ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ,ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ,ΟΧΙ
      ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ
      Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ,Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/12 21:18

      NAI NA THN BALOYNE KAI STO APOSPASMA H MALAKIA SPAEI KARYDIA EDO MESA

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/7/12 04:21

      ρε καιροσκόπε , στο ορκίζομαι, μα το θεο, Δία , Τουτάτη ή σε ότι άλλο πιστεύεις ή δεν πιστεύεις , όταν μάθω ποιος είσαι θα φας παρα πολυ ξύλο!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/7/12 08:16

      Θα μας πίου πίου πίου, άκου παλικάρι μου όταν κάποιος είναι πρόσωπο που όλα τα μάτια μιας χώρας είναι πάνω του, οφείλει η προσωπικές του άποψης να είναι προσωπικές.
      Τώρα όσα αφορά τον αποκλεισμό της θεωρώ ότι είναι υπερβολικά σκληρός, θα μπορούσαν να μην βιαστούν να αποφασίσουν πάνω στην υπερβολική πίεση των ΜΜΕ.

      Ανορθόγραφος Πακιστανός
      Υ.Σ. Προς καιροσκόπο μην μασάς είμαστε πολύ περισσότεροι απο αυτούς ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/7/12 11:44

      Καιροσκόπε και λοιποί υπεραυαίσθητοι, πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Κούβελος, ο άντρας της Μπακογιάννη. Ο "μεγάλος" αυτός υπερασπιστης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είμαι που ξέχασε να αναφέρει που βρήκε το 1.000.000 ευρώ . Τσιμουδιά βέβαια για αυτούς τους ανθέλληνες και πραγματικούς ρατσιστές που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού με το καλαμάκι,έτσι; Πόσο φαρισαίοι μπορεί να είστε αλήθεια; Αλλά από νεοταξίτες γενίτσαρους τι να περιμένει κανείς...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/8/12 00:31

      ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ 20,000 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ 5,0000 ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΕΞΟΔΑ? ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΣΜΕΝΗ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ 10 ΚΟΜΑΤΙΑ,ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΣΑΣ
      καιροσκοπος
      Υ.Γ.1 ΠΡΟΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ,ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΣ Χ.Α. ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
      Υ.Γ.2 ΠΡΟΣ ΑΝΟΡ.ΠΑΚΙΣ. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΒΡΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/7/12 18:09

    σαν πολύ ευαισθησία δεν έχει μαζευτεί τώρα τελευταία;

    για τις ΜΙΖΕΣ και το ξεβράκωμα που τους κάνει η SIEMENS
    εκεί η ευαισθησία τους που πήγε;

    ρε υπερευαίσθητοι "λαδωμένοι" Πολιτικοί δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι μαζί
    και τα κόμματα σας που μας βγήκατε στα ξαφνικά ευαίσθητα τσογλάνια
    ούστ ρε λαμόγια απο εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/7/12 18:22

    αυτα βλεπουν και οι λαθρο κλπ και παιρνουν θαρρος γιατι το συστημα ειναι με το μερος τους ! ε ρε σφαλιαρες που πρεπει να πεσουν...και δυστυχως δεν πεφτουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/12 07:39

      οι παπούδες μας μεταναστες,οι γονείς μας μετανάστες......και εμείς ρατσιστές????????

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/7/12 18:51

    ΣΩΣΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΣΙΠΡΕΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/7/12 18:53

    εμ πριν τις εκλογες σας εφταιγε ο Τσιπρας!
    Τωρα με Σαμαρα δεν νομιζω να εφυγε κανενας λαθρομεταναστης ετσι;
    Μια χαρα ειναι τωρα που αποκλεισανε την κοπελα...Ουτε μια ελαφρια αισθηση του χιουμορ διαθετουμε πλεον στον βωμο ξεπουληματος της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/12 20:32

      ΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ
      ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ,ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ,ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΕ ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙ....ΓΕΛΑΣΑΜΕ
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/12 22:27

      Pαγιαδες και προσκυνημενοι τους ΣΕΓΑΣ και της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ τα ρατσιστικα σχολια του FOCUS και της BILD δεν σας πειραξαν,το σχολιο της βουλας παπαχρηστου τρεξατε να το κανετε θεμα.τοσο υποτελεις και φτηνα ανθρωπαρια ειστε!!!!.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος25/7/12 19:08

    ΑΦΟΡΜΗ ΘΕΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/7/12 19:10

    Σιγα που δεν θα την εδιωχναν εξω τα λαμογια πολίτικοι που καταστρεφουν τον τοπο μας όλοι θελουν την Ελλαδα στον πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω πόσο πετυχημένο ήταν το χιούμορ της κοπελιάς αλλά ρατσισμό δεν μπόρεσα να διακρίνω. Μήπως είναι ψέμα πως η μαύρη φυλή απαντάται και σε περιοχές του Νείλου; Μου ήρθε στο νου το τραγούδι του Ζαμπέτα "Ο μαύρος, ο σκύλος, ο ταμ ταμ ταμ. - Ο ΑΡΑΑΑΑΑΠΗΣ". Σύμφωνα με τα ήθη της νέας τάξης πραγμάτων ο Ζαμπέτας θα πρέπει να θεωρηθεί ρατιστής και να καταδικαστεί μετά θάνατον. Επίσης, όλη η δισκογραφία του να συγκεντρωθεί και να καεί. Η αθλιότητα, η ηλιθιότητα και ο ρατσισμός κατά των ίδιων των ελλήνων παραπέμπει σε εποχές ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ. Οι καλύτεροι προπαγανδιστές της Χρυσής Αυγής αποδεικνύονται οι ίδιοι οι ψευτοανθρωπιστές των chesterfield και αντιρατσιστές του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/12 20:38

      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΤΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑ
      ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
      ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60 ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ¨ΤΟ ΜΕΛΑΝΟΥΡΙ,Ο ΣΚΥΛΟΣ,Ο ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ¨ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ?
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/12 23:35

      κι ο Ζαμπετας χρυσαυγιτης ηταν!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/7/12 04:23

      8¨38 έχς ξεφιγ!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/7/12 11:48

      Μόνο έναν κομπλεξικο θα ενοχλουσε το χρώμα του δέρματός του. Δε θα με ενοχλούσε λοιπόν. Όταν φωνάζεις κάποιον ψηλό ή κοντό αναφέρεσαι στα χαρακτηριστικά του. Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Έλεος λοιπόν με τις υποκριτικες ψευτοευασθησίες.

      Διαγραφή
  12. πρώην θύμα25/7/12 19:46

    Για όσους δεν κατάλαβαν,ο λόγος αποκλεισμού της πρωταθλήτριας είναι οι πολιτικές της πεποιθήσεις , ενόχλησαν τους "δημοκράτες του κώλου"...φασίστες του συστήματος.Ως τέως ψηφοφόρος του πασοκ και περήφανος νυν της Χρυσής Αυγής ένα έχω να σας πώ.....συνεχίστε έτσι και θα τρίβετε τα μάτια σας στην επόμενες εκλογές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/7/12 19:47

    Δε καταλαβα???? Θεωρησανε οι ΜΕΓΑΛΟΙ οτι ηταν ρατσιστικο το σχολιο της αθλητριας μας???? Το σχολιο που ειπε ο Γερμανο ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΣ υπουργος οικονομικων....Οτι η Ελλαδα θα γινει η ΙΝΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!!!αυτοοοοοο δε τους ετσουξε???? Βρε αντε απο δω ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/7/12 19:50

    Δεν πάμε καλά.........
    Δεν πάμε καθόλου καλά.........
    Συμφωνώ απόλυτα με τον
    Ανώνυμος25/7/12 6:09 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/7/12 20:42

    ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕ
    ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΘΗΤΕ,ΓΙΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΖΩΑ ΧΡΥΣΑ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/12 23:33

      ΕΣΥ 8.42 ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ???? ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ....ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΥ ...Κ@ΛΟΥ!!!! ΟΥΣΤ!!!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος25/7/12 21:46

    Βάλαμε στόχο να διαλύσουμε τα πάντα σ'αυτή την έρημη χώρα για να μη μας κακοχαρακτηρίσει ο κάθε μπάρμπα Φώτης κι οι διεθνείς Ρεπούσηδες...ΑΙΣΧΟΣ!Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου...σιγά μη μας κάνουν ντα! τα διάφορα τρωκτικά των Ολυμπιακών αγώνων,σιγά μην ενοχλήσουμε τους λαθρο της χώρας μας και τους διάφορους Ελτον τζων ...Αντίο Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/7/12 21:48

    Πιο μεγάλος φασισμός από τα "πολιτικώς ορθά" ,από τις διάφορες επιτροπές και "Δίκτυα" προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων (κυρίως όταν αναφέρονται σε γκέϊ,λαθρο,παράνομους κλπ) δεν υπάρχει.Αυτός όμως είναι καθαγιασμένος από την νεοταξίτικη Αριστερά και τα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ .Ντροπή και πάλι στους χρυσοκάνθαρους της Επιτροπής!Ντροπή και σ'αυτούς τους Έλληνες που ντρέπονται πια να πουν αυτά που όλοι σκεφτόμαστε κάθε μέρα.ΚΑΤΩ ο νέος φασισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/7/12 21:57

    Βασικά νομίζω ότι τιμωρήθηκε διότι -μάλλον άθελά της και πιστεύοντας ότι κάνει χιούμορ μάλλον -έθιξε ξώφαλτσα το ζήτημα της παρουσίας τόσων μαύρων στη χώρα μας.Δηλ.έθιξε το μέγα ΤΑΜΠΟΥ της αριστεράς:τη λαθρομετανάστευση!Κάτι που η αριστερά κάθε απόχρωσης προσπαθεί να υποβαθμίσει,να πει ότι δεν υφίσταται,ότι τέτοια λένε μόνον οι ρατσιστές,η Χρυσή Αυγή κλπ.Μάλλον δεν είχε ως στόχο τη συγκεκριμένη αθλήτρια αλλά τις ιδέες που αυτή -μάλλον άθελά της- εξέφραζε,θέλοντας παράλληλα να εκφοβίσει και όποιον άλλον ΤΟΛΜΗΣΕΙ στο μέλλον να εκφράσει παρόμοιες απόψεις.Ντροπή μας που ανεχόμαστε στην κυβέρνηση άτομα που ασκούν (εν ονόματι της αριστεράς )τέτοια ιδεολογική τρομοκρατία!
    Ο Κουβέλης θα έπρεπε να παραιτηθεί κι όχι η αθλήτρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25/7/12 22:27

    Pαγιαδες και προσκυνημενοι τους ΣΕΓΑΣ και της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ τα ρατσιστικα σχολια του FOCUS και της BILD δεν σας πειραξαν,το σχολιο της βουλας παπαχρηστου τρεξατε να το κανετε θεμα.τοσο υποτελεις και φτηνα ανθρωπαρια ειστε!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/7/12 00:18

    Ώρες ώρες πλέον σιχαίνομαι που ζω σε μια χώρα πρώην τεράστιων και ένδοξων μυαλών, που όμως τώρα έχει καταντήσει σε χώρα δηθενάκηδων θιγμένων...Και ρωτάω...Η διαφήμιση του Πίου, που σε όλους άρεσε και την έχουμε δει με την ιδια ευχαριστηση ένα εκατομμύριο φορές, δε θεωρείται ρατσιστική? ΟΧΙ βέβαια γιατι σαν τέτοια νούμερα που είστε μόνο οτι σας πλασσάρει η wind και ο Λαζόπουλος είναι αστείο... Και τώρα που είπα Λαζόπουλος...Αν το έλεγε αυτός το ανέκδοτο με τα κουνούπια θα είχατε πεθάνει στα γέλια αλλά τωρα που το είπε η Παπαχρήστου πέσατε να τη φάτε...Μιση προπόνηση να είχατε κάνει σαν αυτές που έκανε αυτη η κοπέλα καθημερινά για να βρεθεί στους Ο.Α, θα κρατούσατε το στόμα σας κλειστό και ραμμένο με 7 ταινιες πριν το ανοίξετε για να κράξετε...Φάτε τώρα κανα ποπ κορν στους καναπέδες σας, δείτε και τον Σαμαρα με τον Βενιζελο και τον Κουβελη να σας βαζουν νεους φορους με τη βουλα της ψηφου σας ομως αυτη τη φορα, και χαρείτε κιόλας που καταστράφηκε το όνειρο μιας ζωης αυτης της κοπελας.... ουστ πουθενάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/12 01:58

      συμφωνώ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/12 00:39

      ΝΤΑΞΞΞ ΤΩΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος26/7/12 00:19

    Κάνανε θέμα το χιούμορ της Βούλας όλοι όσοι στησανε κώλο σεκάθε αλλοδαπό για να παρουν ψήφους, η κοπέλα ζήτησε συγνώμη και αναφέρει ότι είναι χιούμος και αλήθεια αυτό που είπε θα το πύμε όλοι στις παρέες μας σαν χιούμορ πάντα γιατί ο ΕΛΛΗΝΑΣ έχει δείξει έμπρακτα ότι είναι δίπλα στον συνάθρωπο όλοι όσοι διαμαρτυρονται ας μας δείξουν την δική τους θέση.....Έλληνες που ξεπουλήσατε την χώρα και το παίζεται και πατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/7/12 00:51

    ΟΛΟΙ περιμένουμε παρόμοια σχόλια (ή καλύτερα εμετούς) που θα ξεστομίσουν οι φασίστες της Χρυσής Αααααυγής στη Βουλή ώστε να ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. Η Βούλα ήταν η ΑΡΧΗ, έρχεται η σειρά σας νεοφασιστάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/12 04:26

      ρε φίλε, μην πας ακόμα σπίτι , γαμώ και τον πατέρα σου τώρα!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος26/7/12 06:56

    Να κάνω μια ερώτηση; Απέκλεισαν την Παπαχρήστου για το "ρατσιστικό" μήνυμα στο twitter. ΟΚ. Τόσα που σέρνουμε στους Γερμανούς, Γάλλους κλπ κάθε μέρα, στους Αλβανούς επίσης, δεν είναι ρατσιστικά;

    Ή τώρα που την απέκλεισαν τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα πάψουν να τσιμπάνε Αφρικανούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/7/12 08:56

    Για τον 12.51

    Ένα κόμμα το θέτει εκτός Βουλής ο ελληνικός λαός και ΜΟΝΟΝ.Συνεχίστε μ'αυτές τις αήθεις αηδίες (Βούλα,απαγόρευση εκκλησιασμού στα σχολεία κλπ) και το 7% θα γίνει 17% !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/7/12 10:11

    ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΙΟΥ-ΠΙΟΥ Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ
    ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΧΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΛΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΣΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΑΘΕΟΙ
    ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΟΙ ΜΑΥΡΟΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/12 22:19

      Φασιστάκο κακομοιρι αν δεν προσεχές δεν φταίω είπα θεωρώ τον αποκλεισμό της κοπέλας άδικο
      ΑΙΝΤΕ να καθαρίσεις τα ματιά σου αφού κάνεις και μπουγάδα στο μυαλό σου,

      Ανορθόγραφος Πακιστανός

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/12 00:46

      ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΚΟΤΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 1-2 ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος26/7/12 12:03

    H ΔΗΜ.ΑΡ να βγάλει αναλυτική ανακοίνωση για τον “Πίου”, το μαύρο το πιστόλι, όπως επίσης να ζητήσει την απαγόρευση του τραγουδιού του Ζαμπέτα “Ο σκύλος ο αράπης…”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος26/7/12 13:59

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΚΤΟΝΟ ΣΕ ΣΠΡΕΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΜΑΟ ΜΑΟ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΙΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/12 21:59

      πω πω ομορφιά, μόρφωση, και προπαντός ευγένεια.... ευτυχως που ΔΕΝ εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ για να μιλας με αυτο το τρόπο..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/7/12 22:22

      1:59 είμαι ο πίου πίου του σπιτιού σου για σκέψου λίγο πίου πίου πίου

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/8/12 00:50

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ
      και μετα το ξεσκιζει στα ρατσιστικα σχολια,τι βλημα

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος27/7/12 13:22

    Ρε κόπροι αντιρατσιστές όσο φιλάνθρωποι και αν είστε έτσι και πατήσετε το πόδι σας σε αυτές τις χώρες είναι ζήτημα χρόνου για το ποσο θα ζήσετε.
    Εκεί τα αντιρατσιστικά συνθήματα και η φιλανθρωπία δεν αναγνωρίζονται, θα σας σφάξουν για τα παπούτσια και για τα ρούχα σας.
    26/7/12 10:22 μ.μ. σου άρεσε αυτό με τον ΠΙΟΥ έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *