ροή ειδήσεων

Παράπονα του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου

Αφού, ταλαιπωρηθήκαμε επί ενάμισι έτος μέχρι να εκδοθεί μια υποτυπώδης άδεια από το Δήμο και τη Δημοτική Αστυνομία, μεταβήκαμε την 1η Ιουλίου στο σημείο που αναφέρεται στην άδεια και όπου είμαστε επί 15 συναπτά έτη...
προκειμένου να τοποθετήσουμε το τραπεζάκι και το ενημερωτικό υλικό. Στόχος μας είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κυνοκομείο, ώστε να αποσυμφορηθεί και να καταστεί δυνατή η φιλοξενεία και η περίθαλψη και άλλων αδεσπότων. Την περασμένη Κυριακή 1 Ιουλίου, καθώς και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 2 Ιουλίου, δεχθήκαμε φραστική επίθεση και απειλές από τους μικροπωλητές, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως με την παραμονή μας εκεί θα εμποδίζαμε την πρόσβαση πελατών στους πάγκους τους. Παρά την εισήγηση της εθελόντριας δικηγόρου μας κ. Αργυρώς Παντελίδη στη Δημοτική Αστυνομία για το γεγονός, δυστυχώς δεν βρέθηκε καμία λύση στο πρόβλημα. Ζητήσαμε από τους Δημοτικούς Αστυνομικούς να οριοθετήσουν το χώρο μας, με βάση τα όσα προβλέπει η άδεια που μας έχει χορηγηθεί, κάτι που δεν έγινε.

Όπως θα σας είναι γνωστό, ο χώρος του Κυνοκομείου είναι περιορισμένος και δεν θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε άλλα αδέσποτα, εάν δεν βοηθηθούμε στην αποσυμφόρηση του από τους συμπολίτες μας και τους αρμόδιους φορείς. Ειδικότερα, από χθες έως σήμερα δεχθήκαμε 24 τηλεφωνήματα, για την περισυλλογή τουλάχιστον 25 κουταβιών και περισσότερων από 20 ενήλικων ζώων. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εάν δεν καταστεί δυνατή άμεσα η παρουσία μας στο Μανδράκι, εμείς δεν θα μπορέσουμε να αναλάβουμε άλλα ζώα, εκτός από κάποια έκτακτα περιστατικά. Το γεγονός αυτό σας το αναφέρω με μεγάλη μου λύπη. Αφού ο Ροδιακός λαός δεν αντιλαμβάνεται πως δεινοπαθούμε, ώστε το νησί μας να μην παρουσιάζει την εικόνα ενός τριτοκοσμικού τόπου, θα θέλαμε τη βοήθεια όλων ώστε να καταστεί αυτό εφικτό.


Με εκτίμηση,

A. Σταματίου

Για R.A.W.S

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/7/12 17:57

    Αλλαγή πολιτικής αμέσως για το κυνοκομείο, έχει καταντήσει ο κόσμος να πιστεύει ότι είναι κτήμα φιλόζωης και όχι κυνοκομείο Ρόδου, 9 στους 10 το ίδιο πιστεύουν, κάνεται έργο αλλά έφόσον δεν υπάρχουν προδιαγραφές αλλάξτε πολιτική και κάντε αυτό που κάνουν και στην Αθήνα, στείρωση και περίθαλψη και απελευθέρωση στο σημείο με ταυτότητα όπου αναγράφει εμβολιασμό λύσσας και στείρωση. Δεν γίνεται να μένουν "προστατευμένα" σε κλουβιά έως ότου πεθάνουν αυτά και να πεθαίνουν έξω άλλα χίλια, να γεννάνε κάθε τόσο δεκάδες σκυλιά και να μην αλλάζει ποτέ κάτι, έτσι πάντα θα βλέπουμε αδέσποτα. Φιλικά ο ποιο ασήμαντος άνθρωπος και ασήμαντα φιλόζωος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/12 18:07

      Σε βρισκω πολυ σωστα τοποθετημενο φιλε μου ασημαντα φιλοζωε...κ γω μοιραζομε την ιδια σου αποψη...μ'εκτιμηση ενας συμπασχον ασημαντος πολιτης Ροδιων κ φιλοζωος!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/12 18:05

    και τώρα που αναφέρατε για έκτακτο περιστατικό δυο μήνες τώρα με σπασμένο πόδι, αναρτήθηκε χθές στα παράπονα ρόδου. http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/07/blog-post_3951.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/12 18:10

      Δυστηχως υπηρξαν κ υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις κ οι πορτες του Δημοτικου Κυνοκομειου Ροδιων...ασφαλιστικα ΚΛΕΙΣΤΕΣ προς τις φωνες μας!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/12 10:27

    εχωντας περασει μεσα απο το κυνοκομιο γιατι απο εξω τα βλεπεις και δειχνουν αλιωςτα πραγματα φιλοι μου σας λεω οτι δεν υπαρχει καμια στιχιωδι βοηθεια ουτε απο τον δημαρχο αλλα ουτε και απο τουσ κτινιατρους τις ροδου. σωστο αυτο που λεει ο φιλος μας παραπανω να στειρωνονται και να αφινονται αλλα να ενιμερωσω οτι οποιο σλυλακι παει για στειρωση σε καποιον κτινιατρο εξωτερικο μια και ο δημος δεν εχει κτινιατρο στο κυνοκομιο ο κτινιατρος αυτος λοιπον θα πληρωθει κανονικα για την στειρωση κανοιντας ας πουμε μια καλυτεπη τιμη και φυσικα επειδι ο δημος δεν εχει λεφτα ωσ συνηθος θα πληρωσει η φιλοζωικη .ξερετε ποσα σκθλακια πρεπει να στειρωθουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/12 11:26

      έρχονται λοιπόν φίλε μου αφού τα ξέρεις όλα, ξένοι χειρούργοι και κάνουν δωρεάν πάνω από 200 σκυλιά κάθε χρόνο, ο κάθε κτηνίατρος που βοηθάει κάνει κάθε μήνα ένα σκυλί δωρεάν, άσε ξέρω πολύ καλά τι παίζει.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/7/12 08:15

    οι ξενοι κτινιατροι ερχονται2 φορες το χρονο αυτο το ξερω για τους δικους μας κτινιατρους μιλαμε που σε πλιροφορω δεν στειρωνουν τσαμπα ουτε ενα σκυλι το μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/8/12 02:22

    δε ξερω ποιους εχετε ρωτησει εγω παντως και η παρεα μου στειρωνουμε αδεσποτα και η συνφωνημενη τιμη ειναι πολυ καλη,μαλιστα ενας απο τους κτηνιατρους που πηγαινουμε μας προσφερει μια στειρωση το μηνα εντελως δωρεαν!! πολλοι λενε οτι δεν βοηθανε οι κτηνιατροι εδω εγω παντως που εχω δικη μου αποψη και εμπειρια μπορω να διαβεβαιωσω οτι καποιοι και συνπασχουν με εμας και βοηθανε παρα πολυ με καλυτερες τιμες σε ολα,εμβολια,φαρμακα και στειρωσεις ωστε να μικρυνει το προβλημα ειδικα με τις ανεξελεγκτες γεννες..ενημερωθειτε και συνεννοειθειτε με τους δικους σας γνωστους κτηνιατρους..ο καθενας μας απο λιγο να κανουμε θα φτιαξει καποια στιγμη η κατασταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *