ροή ειδήσεων

ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΟ
ΚΥΡΙΟ
ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ ΜΙΧΑΛΗ
Α/ΓΕΕΘΑ

ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ...
ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΕΘΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, ΗΤΑΝ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΒΓΑΛΕΙ" ΤΙΣ ΕΔ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕ 2011, ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΡΟΔΙΑΚΗ" ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΔΥΟ ΛΑΘΗ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ "ΑΘΛΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ", ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ" ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ "ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ"-ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ-ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΝΗΣΟ ΜΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ MIRAGE THΣ ΠΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΣ ΣΕ "ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ".
ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,
ΕΚ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.
ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ.

ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.
ΣΣΕ/80
ΚΟΣΚΙΝΟΥ, ΤΘ 9
85100 ΡΟΔΟΣ
6974795262

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/7/12 13:15

    αν ηθελες να σωσεις τον στρατο και να μας διδαξεις και ιστορια ας πηγαινες σχολη πολεμου. τωρα κατσε εκει που καθεσαι και πλυνε και κανενα πιατο!!!!!! αι σιχτιρι εθνοπατερες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/12 16:21

    κ των δυο σας οι γονεις ειναι ζωα σιγουρα,δεν εξηγειται αλλιως.....ζωααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/12 19:15

    Kαι τωρα τι?τον εκανες ρομπα?ωραια του ξεφυγε και το ειπε καστελλοριζο η εκανε ενα ακομη λαθος,εφοσον ειναι τοσο καλος και εκανε ενα λαθος δεν χρειαζετε να τον εκθεσεις ετσι οπως προσπαθεις...Το οτι βγαζεις δημοσιως τετοια επιστολη και κραζεις δειχνει τον σεβασμο που του εχεις...Πιθανον σε ολη σου την ζωη να εδινες εντολες να σκουπιζουν λοχους,οποτε δεν εκανες και κατι για να διακινδυνεύσεις ενα λαθος που ισως εκανε αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/7/12 13:50

    Είπε Καστελόριζο το Καστελόριζο? Έκανε τέτοιο έγκλημα? Πίσσα και πούπουλα !!! Βρε δε μας αφήνετε στην ησυχία μας... Δουλειά δεν έχει ο διάολος που λένε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *