ροή ειδήσεων

Για την συμπεριφορά των κραχτών στην Παλιά πόλη

Χθες το βραδυ ψάχνοντας που θα πιω το ποτο μου περασα μια βόλτα απο όπου και τελικα έκατσα, περνώντας λοιπον απο κει κατευθείαν έπεσαν πανω μου σαν τα κοράκια οι λεγόμενοι κρακτες...
ολοι μαζι μας και γω να θελω να αποφασίσω με την παρεα μου αν θα κάτσουμε τελικά εκει και να εχεις αυτους να μας μιλανε και να μας λεει ο καθένας το δικο του μάλιστα ενας μου λεει ''να σας βαλω εκει διπλα στις τουρίστριες ??'' (σιγα μην μας δωσεις και προφυλακτικά ρε μεγαλε του απάντησα) δεν θα μεινω σε αυτο το γεγονος βεβαια με τους κρακτες αλλα αυτο που ειναι η ντροπή και για τους πελατες και για τους τουριστες,που εκει πάνε πολοι, ειναι οτι οι κυριοι μετα τσακώθηκαν κιολας και εγινε στο μαγαζι ενας χαμος εγω που είμαι απο δω ντράπηκα παρα πολυ για το νησι μου ... αν κυριοι θελετε να τσακώνεστε να φοροδιαφευγετε να κραζετε και οτι αλλο χαλάει την εικονα της ροδου και της παλιας πολης να πατε αλλου αυτα τα πράγματα ειναι ντροπη...και λεω γω δεν μπορει ρε παιδιά καποιος να βαλει μια ταξη εκει μεσα ελεος δηλαδη ...συνεχεια βλέπω παράπονα για την παλια πολη και ο δημος που ειναι???? (καπου πίνει και αυτος το ποτο του οπως ολοι μας ε?) καντε κατι γιατι χανουμε που χανουμε τουρίστες στο τελος δεν θα μεινει κανενας.. ευχαριστω εκ τον προτέρων!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/7/12 17:23

    φίλε εγώ απλά έκοψα την παλιά πόλη, και αν πάω θα πάω στα μαγαζιά που σέβονται και τον πελάτη και τον μόνιμο κάτοικο και δεν σου πιάνουν τον κώλο, και αν θέλω να γαμήσω ( γιατί πολλοι ροδίτες πάνε σε όλα αυτά τα μαγαζιά , συντριβάνι, κτλπ για να δούν γκόμενες , λες και αλλου δεν έχειποτέ στην ζωή τους) μπορώ να βρώ και αλλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/7/12 17:26

    να φυγουν;;; ρε φιλε εαν δεν παρετε την κατασταση στα χερια σας δεν θα αλλαξει κατι.. αυτοι δεν προκειται να φυγουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/7/12 18:10

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΡΑΧΤΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΣΕΒΕΣΤΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ . ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/12 18:52

      ΚΑΛΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙΣ ΕΔΩ ΨΟΦΟΠΕΙΝΑΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΟΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/7/12 20:52

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΠΙΚΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/7/12 15:15

      Κάθε φορά ρε φίλε κατηγορείς την Ρόδο....Μα κάθε φορά, είσαι ένας και μοναδικός διότι γράφεις με το ίδιο στύλ...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/7/12 18:38

      ποια προβατίνα??????????? τον παράτησε και αυτή!

      Διαγραφή
  4. Oλοι εσεις που κανετε σχολια για το πως και το γιατι , θα επρεπε να το κανετε με το ονομα σας και οχι ανωνυμα. Ολοι αυτη η κατασταση δεν θα αλλαξη αν εμεις/εσεις δεν αλλαξουμε . Ειστε δημοτες , πληρωνετε φορους, και νομιζω οτι θα επρεπε να μπορητε να λετε την γνωμη σας για κατι καλυτερο που μπορη να γινη σε αυτο το νησι.Αν εσεις που μενετε στο νησι δεν πατε ολοι μαζι στο Δημο να κανετε τα παραπονα σας, νομιζω δεν θα αλλαξη τιποτα . Ειναι λυπηρο που οι τοπικοι φορεις δεν το βλεπουν αυτο . Ακομα ποιο λυπηρο θα ειναι να χασετε τον τουρισμο , που οπως πατε θα τον χασετε. Εμεινα και εγω στο νησι για 15 χρονια ,ομορφα χρονια . Ημουν μικρος τοτε δεν ειχα ιδεα για τον κοσμο γυρω μου . Τωρα ομως καταλαβαινω τη γινετε γυρω μου . Χαρα μου αν μπορω να βοηθησω απο εδω που ειμαι . http:accessible-cities.blogspot.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/12 22:57

      Μήπως θυμάσαι τι βαρύγδουπες δηλώσεις μας έκαναν οι "του δήμου ερχόμενοι" για τα κακώς κείμενα της παλιάς πόλης με τα "θα πατάξομεν.... θα εκδιώξομεν... θα... θα... θα... ε, κάποτε κουράστηκαν τα παλικάρια μας, είχαν και δουλειές βλέπεις, ήρθε και ο καύσωνας, οι τουρίστες, τα μπάνια, τώρα για τα σκουπίδια, τους κράχτες και τους γύφτους-ζητιάνους θα ασχολούνται? Εδώ έχει πήξει το διαδίκτυο από τα παράπονα για τα θέματα αυτά. Μήπως είδες τίποτα να γίνεται? Οι γύφτοι στις θέσεις τους ακλόνητοι, τα σκουπίδια το ίδιο, οι κράχτες απτόητοι και .... όλα καλά όπως πάντα. Κατά τα άλλα ο φίλτατος δήμαρχός μας και οι σύμβουλοί του "ονειρέυονται" να χτίσουν τον Κολοσσό της Ρόδου, όταν οι δημόσιες τουαλέτες βρωμοκοπάνε, ανύπαρκτες οι συγκοινωνιακές ρυθμίσεις και σημάνσεις-διαγραμμίσεις στους δρόμους, τα σκουπίδια βουνό παντού (τα άτιμα επιμένουν πεισματικά να μην θέλουν βρε αδερφέ να φύγουν) και σε κάθε γωνιά μια γύφτισα με ένα μωρό να ζητιανεύει, ή ένα μικρό να παίζει ακορντεόν με ένα σκυλάκι για κράχτη. Το πράσινο έχει εξαφανιστεί από τις δημόσιες πλατείες και πάρκα, το Νοσοκομείο και οι υπηρεσίες είναι υπό διάλυση και εμείς θέλουμε να χτίσουμε ποδηλατόδρομους και τον Κολοσσό!! Ο αείμνηστος Καραμανλής είπε κάποτε... "Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο" Το θυμάσαι κύριε Χαλκιά? Τώρα τι συζητάμε? Ορφανίδης Δημήτριος

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/7/12 21:23

    το θέμα με τους κράχτες έχει καταντήσει αηδία..αλλά βλέπω ότι μυαλό δεν βάζουμε (όλοι). με την ψήφο μας το αποδείξαμε (για τις δημοτικές εκλογές μιλάω αλλά και τις βουλευτικές).πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε και να μην ξαναψηφίσουμε άσχετους που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να αποφεύγουν να δώσουν λύσεις.έχω ξαναπεί ότι μαζί με τους πολιτικούς συνυπεύθυνοι είναι και οι δημοσιογράφοι (καταλαβαίνουμε όλοι γιατί το λέω). Δυστυχώς και η δικαστική εξουσία κάνει τα στραβά μάτια (βλέπε γύφτους κτλ). Εχετε δει να σταματάνε κανένα γύφτο η τροχαία για έλεγχο? Αν σταματήσουν όμως εμάς μας το παίζουν και μάγκες.. Τα δυοροφα λεοφωρεία που σταματάνε όπου θέλουν και προκαλούν προβλήματα..Είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις τί να πρωτογράψεις..Μας έχουν κάνει ζόμπι που απλά καταστρέφεται η ζωή μας και δεν αντιδράμε καθόλου.Βλέπουμε τον θάνατό μας και το έχουμε αποδεχτεί. Λυπάμε και θα έπρεπε όλοι να λυπάστε..Μας έχουν κάνει τα ΜΜΕ να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους.Ξεκίνησαν με τους δημοσίους υπαλλήλους (τάχα αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα) μετά τα έβαλαν με τους υπαλλήλους στον ιδιωτικό τομέα..Τώρα τους φταίει ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ..Μακάρι να έπερνα και εγώ 3000€. Ξυπνήστε. Ο εχθρός είναι οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/7/12 22:12

    Πάμε Κυκλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/7/12 13:03

    sto fuego clo egine auto to eida kai gw auto pernontas... ti na pw ntropi ntropi ntropi... an vlepate ta proswpa twn pelatwn ekeini tin wra tha katalavenate polla... file mou to thema tis palias polis einai megalo kai to provlima oti kaneis den kanei tipota kai oute tha kanei kapoios kati ... mono an stamatisoume na pigainoume... pistevw oti otan tha ginei i nea marina na ftiaktei kai kana clubaki ekei mpas kai tous traviksei ton kosmo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/7/12 22:42

    Υπάρχει μόνο μια λύση. Μποϊκοτάρετε την παλιά πόλη μήπως και ξεσηκωθούνε και οι εκεί καταστηματάρχες αλλά αυτοί το μόνο που τους νιάζει είναι η φοροδιαφυγή (ελάχιστοι κόβουν αποδείξεις σε ξένους). Δυστυχώς δεν αλλάζει η νοοτροπία του Ελληνα. Καλοπερασάκιας και άσε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Ελα σου όμως που ήρθε η Τροϊκα να μας βγάλει το φίδι και τι φίδι........ Τους ίδιους πολιτικάντιδες βγάλαμε όχι βασισμένους στην ικανότητα κυβέρνησης, αλλά στην ικανότητα "βολέματος ημετέρων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ενας ροδιτης21/7/12 12:49

    Ξεκαθαρα να μας πουν οι αρμοδιοι η υπαρχουν Νομοι και εφαρμοζονται η δεν υπαρχουν και ζοτμε σε ζουγκλα. Και ακομοι καλλιτερα να παραδεχθουν οτι ειναι ανικανοι να εφαρμοσουν τους Νομους για να παρουμε οι πολιτες την κατασταση στα χερια μας. Επιτελους δεν παει αλλο σε αυτο το Νησι δεν αξιζει αυτη η κακομεταχειρηση απο αυτους που τους αναθεσαμε την εντολη να το υπηρετησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/7/12 18:29

    αυτος ο κολοβλαχος πρεπει να εχει φαει πολυ γαμησι απο τους τσαμπικους για να ασχολειται τοσο πολυ και παντα πεταει ασχετες μαλακιες!!αν δεν σου αρεσει πουστροβλαχε η νησαρα μας ξεκουμπησου και αι στο διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/12 18:41

      αυτός έφαγε ψωμί στη Ρόδο δεν του αρέσει κιόλας..... κ' πετάγεται κάθε φορά ο ασχετίλας να κατηγορήσει το νησί και τους κατοίκους.......... βρε ουστ δρόμο να αρμέξεις καμιά κατσικούλα!!! που ήρθες και είδες τον πολιτισμό και κόμπλαρες!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος19/5/14 07:10

    Πρεπει να μαζεψουν τα αφεντικά τους υπεύθυνους αλλά τα αφεντικά το ψάρι απο το κεφαλι βρομάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *