ροή ειδήσεων

Προκαλούν Εμφύλιο: Επιθέσεις Αριστερών & Πακιστανών κατά Λαϊκού Συνδέσμου!

Για πρώτη φορά στην νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία ελληνικά κοινοβουλευτικά κόμματα συντάχθηκαν με... Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες... (και λέμε λαθρομετανάστες γιατί είναι βέβαιο ότι ουδείς από αυτούς ήρθε νόμιμα στην Ελλάδα έστω και αν κάποιοι νομιμοποιήθηκαν εν συνεχεία) κατά έτερου ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ), λειτουργώντας σαφώς αντιδημοκρατικά διοργάνωσαν πριν λίγο συλλαλητήριο στη Νίκαια, εναντίον του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και απαιτούσαν (οι λαθρομετανάστες!) να κλείσουν τα γραφεία του κόμματος στην περιοχή!Βέβαια η συγκέντρωση κατέληξε σε παταγώdη αποτυχία (ούτε καν 200 άτομα) και οι αντισυγκέντρωση πολιτών που διοργάνωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος ήταν τριπλάσια σε μέγεθος από αυτή των ΣΥΡΙΖΑ, λαθρομεταναστών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου κατάφεραν να προσττέψουν τελικα τα γραφεία τους, καθώς ο όγκος τους δε επέτρεψε σε κανέναν να τα πλησιάσει.
Να πούμε και να υπογραμμίσουμε ότι τα ίδια ακριβώς θα γράφαμε αν η Χρυσή Αυγή ζητούσε να κλείσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή του ΚΚΕ σε μια περιοχή.
Το αν το ΚΚΕ λατρεύει τον σφαγέα Στάλιν και είναι κατά του κοινοβουλευτισμού ή αν ο ΣΥΡΙΖΑ περιθάλπτει κουκουλοφόρους και εξτρεμιστές, αυτά είναι ζητήματα που θα τα κρίνουν οι πολίτες στις εκλογές και από την στιγμή που ένα κόμμα είναι νόμιμο και ειδικά με την ψήφο του ελληνικού λαού αντιπροσωπεύονται στην Βουλή, όλες οι άλλες ενέργειες που καταδικάζουν την ύπαρξή του, είναι απλά φασισμός/σταλινισμός/ναζισμός. Μα μία λέξη ολοκληρωτισμός.
Κανείς δεν δικαιούται σε μία δημοκρατία να ζητεί να μην εξασκούνται νόμιμα δικαιώματα από νόμιμους πολιτικούς σχηματισμούς και με ευάριθμη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Στην συγκεκριμένη συγκέντρωση, λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε πολίτες της ης Χρυσής Αυγής, αλλα χάρη στην επέμβαση της ομάδας περιφρούρησης του κόμματος δεν επεκτάθηκαν τα επεισόδια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι έφτασε να κάνει δήλωση κατά του ελληνικού κόμματος που συγκέντρωσε το 7% των ψήφων και είναι στο Κοινοβούλιο και ο ... πρόεδρος της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα!

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ.Ταβέντ Ασλάμ πρόεδρος της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα, «Οι Πακιστανοί δεν προστατεύονται από την Αστυνομία. Θέλω να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Οταν χτυπάνε τους μετανάστες, που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας».
Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, ο Πακιστανός ζητά από την ελληνική αστυνομία να παρέμβει και να καταστείλει τις δραστηριότητες ενός κόμματος, το οποίο εκπροσωπείται στην Βουλή για να μην ενοχλούνται οι ομοεθνείς του, τους οποίους εν πάση περιπτώσει ουδείς ενοχλεί (και δεν πρέπει να ενοχλεί...) αν δεν κάνουν κάτι παράνομο ή δεν βρίσκονται παράνομα στην χώρα!
Αλλά τί παράδειγμα να πάρουν οι Πακιστανο-αφγανοί και λοιποί συμπαρομαρτούντες όταν το πολιτικό κατεστημένο ενοχλείται από την παρουσία ριζοσπαστικών δεξιών δυνάμεων στο ελληνικό Κοινοβούλιο και δεν μπορεί να αποδεχθεί ούτε καν την βούληση του ελληνικού λαού;
Σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Πρέπει να προστατεύσουμε το δικαίωμά μας να λέμε την γνώμη μας μέσα στην ίδια την πατρίδα μας για όλα αυτά που μας πληγώνουν και καλούμε τους πάντες να προστατέψουν τα γραφεία μας σε όλα τα μέρη της Ελλάδας".

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/7/12 20:39

    ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/12 22:35

    otan 8a deite ton piou pro8ipoyrgo sthn elada me koma metanaston sthn elada na do ti 8a lete oloi...seinexiste na toys kratate kai na bazete kai aloys edo mesa ...kai otan 8a ginontai listies oxi me kalasnikof poy ginontai tora alla me antiarmatika na do ti 8a lete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/12 22:41

    Ρε Γκεμπελόσκυλα πες πες κάνατε τον Στάλιν μέγα δολοφόνο και όποιον τολμάει να πεί κάτι διαφορετικό εκτός τόπου. Ξέρετε ο Στάλιν προχώρησε στην κολλεκτινοβοποίηση της γής, πολέμησε τους κουλάκους-τους μεγαλοκτηματίες- επί εποχής του ο Σοβιετικός λαός πολέμησε τον φασισμό με τίμημα εκατομύρια νεκρούς, το άνθος της τότε σοβιετικής νεολάιας. Καταντήσατε να λέτε τον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους ολοκληρωτισμό. Αν έχετε δείγμα αρχ..ων ανατρέψτε τα "αφεντικά" που ρουφάνε το αίμα ΕΡΓΑΤΩΝ χωρίς διακρίσεις αν είναι Έλληνες- ξένοι- νόμιμοι- παράνομοι, αλλά τι λέω πότε ο εθνικοσοσιαλισμός σας ήταν αντικαπιταλιστικός για να είναι και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/12 23:16

    Κάποτε η αριστερά αγαπούσε και τους Έλληνες αλλά και την πατρίδα και το έθνος.Απόδειξη ότι το τιμημένο ΕΑΜ(που δημιούργησε το ΚΚΕ κυρίως) λεγόταν Εθνικό Απελευθ.Μέτωπο.Σήμερα οι Συριζαίοι,ΚΚΕ και Ανταρσύα έχουν γίνει υποχείρια του Σόρος και των κάθε λογής νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών,οι οποίοι προσπαθούν να διαλύσουν τα έθνη,τις κοινωνίες,τις πατρίδες,τις παραδόσεις κλπ ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους κόσμο.Έναν κόσμο όπου κανείς δεν θα πιστεύει τίποτε,όλοι θα είναι αποχαυνωμένοι καταναλωτές και χωρίς συνδετικούς ιστούς μεταξύ τους.Η αριστερά διαπράττει μέγιστο έγκλημα συμπαρατασσόμενη με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών,οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αγράμματοι,φανατικοί μουσουλμάνοι,χωρίς ίχνος οίκτου για τους αλλόθρησκους (δηλ.εμάς!),χωρίς ηθική ,χωρίς παραδόσεις δημοκρατικές,χωρίς σεβασμό για τις γυναίκες.Τι απ'όλα αυτά επικροτεί-επιδοκιμάζει η αριστερά;Τίποτε!Απλώς ,δέσμια των τάχαμου διεθνιστικών αρχών τους (τις οποίες βεβαίως εκμεταλλεύονται ΑΡΙΣΤΑ οι παγκοσμιοποιητές που θέλουν να διαλύσουν τα έθνη (και ειδικά τα συμπαγή όπως το δικό μας)μισούν θανάσιμα κάθετι το ελληνικό,χλευάζουν τις υπέρτατες αξίες μας (σημαία,πατρίδα,οικογένεια,παραδόσεις,θρησκεία κλπ)και μεταχειριζόμενοι τους λαθρο κατάλληλα (μέσω δικτύων αλληλεγγύης κλπ)προσπαθούν να διαλύσουν την Ελλάδα.Θα ήθελα να τους δω να τρέχουν να ξεφύγουν αν ποτέ (εύχομαι ΠΟΤΕ) οι λαθρο κάνουν κάποτε κουμάντο στη χώρα μας.Τότε βέβαια θα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα λέγοντας "κάναμε λάθος,δεν το φανταζόμασταν ότι θα ήταν έτσι όταν τους βοηθούσαμε"...αλλά θα είναι πια αργά.
    Επειδή θήτευσα πάρα πολλά χρόνια στην αριστερά (και ευτυχώς κατάφερα να συνέλθω και να δω)καλώ τους συντρόφους να αναλογισθούν πού οδηγούν όλα αυτά που κάνουν με τους λάθρο τη χώρα μας ,τους μισθούς των Ελλήνων,την αυξημένη εγκληματικότητα,την ασυδοσία κλπ.Ποτέ δεν είναι αργά σύντροφοι.Ξεκολλήστε με τους μετανάστες!Κάνετε κακό ΚΑΙ στη χώρα ΚΑΙ στους Έλληνες εργαζόμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/12 00:10

    1) "Ξεχάσατε" ένα μηδενικό. Ήταν 2000 και όχι 200 (δες το βίντεο εδώ http://www.left.gr/article.php?id=3821) και ΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    2) Όλο το μήνα οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής προειδοποιούσαν ότι μέχρι την ημέρα του συλλαλητηρίου οι ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ αλλοδαποί (που έχουν ΑΦΜ, πληρώνουν εφορία, ΙΚΑ κλπ) πρέπει να κλείσουν τα μαγαζιά τους. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ του συντάκτη σας έλαβε τέλος......
    3) Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να γαβγίζετε, να βρίζετε κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/12 01:14

      Στην δική μας την γενιά θα ζήσουμε τα αποτελέσματα από τις ανθελληνικές πράξεις ορισμένων καθικιών σαν τους συριζαίους.

      Κρίμα το αίμα που χύθηκε για αυτή την χώρα, για να έρχονται τώρα κάτι συκιές να τα γαμάνε όλα.

      Κοίτα ω δημοκράτη πως γυαλίζει το μάτι αυτών των αρκουδομούρηδων στην ένθετη φωτό και παρακάλω να μην ζήσεις τέτοια σκηνή όπου ένας τέτοιος αρκουδομούρης σε ξεντεριάζει σε καμμιά γωνιά για δύο ευρώ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/7/12 00:49

    Οι αριστεροι στην ιδεολογία και δεξιοι στην τσεπη πολλες φορες πουλησανε την πατριδα για τα λεπτα το ποιο προσφατο παραδειγμά η κ ρεπουση με τον συνοστησμο της Σμυρνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/7/12 03:26

    Οταν χτυπάνε τους μετανάστες, που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας».

    Και εγώ θα ρωτούσα τον "Πρόεδρο" όταν δολοφονούνται, βιάζονται και κλέβονται μέσα στα σπίτια τους οι ΄Ελληνες από τους συμπατριώτες σου, που είναι η Αστυνομία; Σίγουρα πάντως οι Αριστεριστές της κακιάς ώρας που ουδέποτε άνοιξαν να διαβάσουν λίγο Μαρξ, δεν είναι ούτε αυτοί δίπλα στους Έλληνες θύματα της δράσης των προστατευόμενών τους. Το παραδέχεται ο ίδιος ο πρόεδρος που βρίσκονται εκείνη ττην ώρα: Παρέχουν κάλυψη στους Πακιστανούς. Είτε είναι αθώοι είτε είναι ένοχοι. Καθώς φαινεται ο αριστερος ουμανισμός δεν κάνει διακρίσεις. Όσο για τους έλληνες-θύματα; Τους έχουν χεσμένους. Για να μην παρεξηγηθώ, ουδεμία σχέση με ΧΑ και δεξιούς έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/7/12 06:37

    Απο την ωρα που η Χρυση Αυγη Αρχισε να εμφανιζεται με δυναμη στο προσκηνιο δημιουργηθηκε ενας πρωτοφανης πανικος σε αυτον τον υποκοσμο που μας κυβερνουσε μεχρι τωρα.Ενοιωσαν οτι πλεον ολες τους οι συνωμοσιες θα αποκαλυφτουν.Και ξερετε οτι το στριμωγμενο ζωο ειναι επικινδυνο.Φτασανε να επιστρατευουν εγληματιες ανωνυμους λαθραιους και παρανομους και να επιτιθενται σε γραφεια πολιτικου κομματος.Δεν τους ενδιαφερει η Ελλαδα.Αλλωστε οι περισσοτεροι απο αυτους μαλλον δεν ξερουν απο που κρατα η σκουφια τους.Υπουλα φιδια που τρωνε τα σπλαχνα της πατριδας μας.Μικροβια που οσο τα αφηνουμε πολλαπλασιαζονται και θα νεκρωσουν μια χωρα σαν την Ελλαδα.Ειναι επικινδυνοι.Πρεπει να αφανιστουν πριν ειναι αργα.Και οσοι αδιαφορουν ειναι το ιδιο εγκληματιες με αυτα τα μολυσμενα παρασιτα που εχουν κατακλυσει αυτον τον ομορφο τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/7/12 08:38

    Μένω κατάπληκτος τι είναι αυτά που γράφετε Ελληνάρες της κακιάς ώρας. Πιος ήταν μικρόβιο και έγινε θηρίο ? για δείτε πιο πίσω να δείτε τι κάνατε πριν 5 χρόνια που νομίζετε ότι θα Σώσετε
    Την Ελλάδα και μου ψάχνετε για την καθαρότητα των ΑΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Μάζεψτε κανά ψήφο για την ναζιστική οικογένεια του μ
    Μιχαλολιάκου, γιατί πεινάνε μπαάς και βάλουν μερικούνς ακόμη απο το σόι τους στην βουλή
    Α να σας πω και Πιος Είμαι, πάντως έχω Άρια Γερμανίδα ΜΑΝΑ και Πατέρα Έλληνα που σα ψήφισε εγώ βγήκα Συριζάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/7/12 09:19

    ΣΤΟΝ 8:38 ΒΓΗΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΚΟΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ (ΤΟΥΡΚΟΙ- ΜΟΓΓΟΛΟΙ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΛΑΘΡΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΩΣ "ΩΦΕΙΛΑΝ" ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/7/12 11:36

    VALE KAMIA TELEIA VRE MALAKA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/7/12 16:13

    καθαρματα μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μας σωσει !!
    εξω οι πακιστανοι που μπαινουν μεχρι μεσα τις αυλες μας ταχα για δουλεια και το βραδυ μας ανοιξαν το σπιτι! καθαρματα ανθελληνες παρτε τους στα σπιτια σας ταιστε τους να γλυτωσουν οσοι δεν φταινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/7/12 17:27

    ΑΙΜΑ - ΝΤΡΟΠΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/7/12 00:07

    ΒΡΩΜΑ - ΔΥΣΩΔΙΑ - ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *