ροή ειδήσεων

Κε Κρεμαστινέ είσαι για… κρέμασμα!

Σε μια περίοδο κατά την οποία ο ελληνικός λαός στενάζει από το βάρος της ανεργίας, της φορολογικής αφαίμαξης, της αδικίας και κυρίως της μη ύπαρξης ελπίδας, έρχεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός... να θέσει θέμα εξομοίωσης των απολαβών των εθνοπατέρων μας με αυτών των ανωτάτων δικαστικών.

Μολονότι καρδιολόγος ο κος καθηγητής εμφανίζεται όχι μόνο άσπλαχνος και άκαρδος, αλλά κυρίως εκτός τόπου και χρόνου με την τοποθέτησή του αυτή ζητώντας στην ουσία ο μισθός των € 5.500,00 να ανέλθει κοντά στα € 10.000,00 all inclusive (επιτροπές κτλ) για να εξισωθεί με αυτόν των ανωτάτων δικαστικών.

Ακόμη κι αν ο κος Κρεμαστινός κινήθηκε ορμώμενος από το συμπέρασμα ότι το πιθανό σύνολο των αποδοχών ενός βουλευτή με τα έξτρα του μπορεί να ξεπερνά τις € 10.000,00, θα μπορούσε πολύ απλά να ζητήσει την κατάργηση των αμοιβών για τη συμμετοχή σε επιτροπές.

Γιατί δηλαδή θα πρέπει όταν μιλάμε για τα προνόμια των ολίγων όλα να εξισώνονται προς τα πάνω και να μην εξισώνονται προς τα κάτω;

Σε μια εποχή κατά την οποία οι μισθοί των Ελλήνων -όσοι ακόμη εργάζονται- μειώνονται δραματικά, οι συλλογικές συμβάσεις καταλαμβάνουν μία μία τη θέση τους στην ιστορία και κεκτημένα δεκαετιών διαγράφονται εν μία νυκτί, είναι το λιγότερο για κρέμασμα (πολιτικό για να μην παρεξηγούμαστε) όποιος βγαίνει διατυπώνοντας απόψεις όπως αυτή του κατά τ’άλλα συμπαθή κου καθηγητή.

Θα ήταν δε προτιμότερο κε Κρεμαστινέ, που έχετε ζήσει τη ζωή σας και πιθανώς δεν έχετε οικονομική ανάγκη, να παραιτηθείτε από τα βουλευτινά έδρανα, να κρεμάσετε το σακάκι σας, να ξεκρεμάσετε την ιατρική μπλούζα που είχατε πρωτοφορέσει στο ξεκίνημά σας, να βγείτε στους δρόμους, να διαβείτε τις γειτονιές και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ΔΩΡΕΑΝ στο δοκιμαζόμενο λαό.

Τότε θα αγοράσω ένα καπέλο για να μπορέσω να σας το βγάλω!
του Στρατή Μαζίδη
http://freepen.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/7/12 11:25

    ξέχασες και αυτούς που τον ξαναψήφισαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/12 14:42

    σωστος κυριε Στρατη,,,σωστος κ ο ανωνυμος.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/12 19:27

    στον πουτσο του οι μισθοι..αυτος να μην χασει ειναι το θεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/7/12 19:28

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΕΠΙΣΗΣ......... ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΕΙΔΑ ΚΑΠΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ 750€ Κ ΠΩΣ ΘΑΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ.... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΗ ΠΟΡΤΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΛΑΚΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/7/12 22:34

    Αν αυτό το ήθος και φιλοσοφία έχουν και οι 300 εκεί μέσα (δεν είδα κανέναν τους να τον αποδοκιμάζει).... τότε αλοίμονο στην Ελλάδα. Δεν είναι να απορείς πως φτάσαμε σε αυτά τα χάλια με τέτοιους "αρχηγούς". Ορφανίδης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *