ροή ειδήσεων

Ρόδος... μέσω Τουρκίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΙ Η ΡΟΔΙΑΚΗ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ... «DODEKANISOS LINES»
«ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΡΟΔΟΥ – ΧΙΟΥ- ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ», ΛΕΕΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Μία νέα τουριστική πρόταση προς τους κατοίκους των νησιών του Βορείου Αιγαίου έρχεται να διατυπώσει η ναυτιλιακή εταιρεία «Δωδεκάνησος» με έδρα τη Ρόδο, η οποία προτείνει την επίσκεψη στο νησί των Ιπποτών μέσω Τουρκίας και συγκεκριμένα από το λιμάνι της Μαρμαρίδας.
Όπως επεσήμανε μιλώντας στον «π», η εκπρόσωπος της εταιρείας Δ……. , το κόστος μετακίνησης όσων επισκεπτών επιλέξουν να ταξιδέψουν από Χίο ή Μυτιλήνη για Ρόδο μέσω Πειραιά θα κληθούν καταβάλουν το τριπλάσιο χρηματικό αντίτιμο, από ότι αν ταξιδέψουν μέσω Τουρκίας.
« Η δρομολόγηση του πλοίου μας «Παναγία Σκιαδενή» στη γραμμή Ρόδος – Μαρμαρίς και επιστροφή παρέχει τη δυνατότητα στους κατοίκους της Μυτιλήνης, της Χίου και της Σάμου να μεταβούν στα αντίστοιχα τουρκικά λιμάνια και από εκεί οδικώς να φτάσουν, σε διάστημα λίγων ωρών, στο Μαρμαρίς και να επιβιβαστούν στο πλοίο μας με τελικό προορισμό τη Ρόδο.
Να σημειωθεί ότι η διάρκεια του ταξιδιού από Μαρμαρίς προς Ρόδο είναι μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά, ενώ ο ναύλος μεταφοράς επιβατών και οχημάτων με όχημα δεν ξεπερνάει μετ’ επιστροφής τα 100 ευρώ», σημείωσε η ίδια.
Στα σκαριά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Χίου – Ρόδου (;)
Το σημαντικό βέβαια από τη συνομιλία με την εκπρόσωπο της εταιρείας, έγκειται στο γεγονός ότι η “Dodekanisos Lines” σχεδιάζει ήδη την δρομολόγηση ενός ταχύπλοου τύπου καταμαράν στη Γραμμή Ρόδου- Χίου – Λέσβου.
«Είχαμε καταθέσει σχετικό αίτημα για δρομολόγηση ενός ταχύπλοου της εταιρείας στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, αλλά λόγω των προθεσμιών δεν προλάβαμε να υλοποιήσουμε τη απευθείας δρομολόγηση πλοίου από Ρόδο για Βόρειο Αιγαίο.
Ήδη πάντως μετά το καλοκαίρι η εταιρεία θα καταθέσει εκ νέου το αίτημα αυτό στο ΣΑΣ προκειμένου να δρομολογηθεί ένα από τα τρία πλοία στη γραμμή. Για εμάς η συγκεκριμένη επένδυση έρχεται σε πλήρη αντιστοιχία με τις ανάγκες των κατοίκων της Χίου και της Λέσβου που ενώ θέλουν να επισκεφθούν τα Δωδεκάνησα, εν τέλει δεν το πραγματοποιούν εξαιτίας του μεγάλου κόστους», κατέληξε η ίδια σε δηλώσεις της στον «π».

http://politischios.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/7/12 10:58

    ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ? ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΙ,ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/12 11:19

    ΑΡΕΣ ,ΜΑΡΕΣ ,ΚΟΥΚΟΥΜΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/7/12 12:26

    Αφού είναι φθηνότερα και δεν υπάρχει κάτι που να γίνεται απευθείας (για να αποφύγει κανείς την ταλαιπωρία) δεν είναι κακό.

    Εξάλλου πολλοί το κάνουν αυτό για να πάνε προς Έβρο, Ξάνθη, Κομοτηνή κλπ. Εδώ πάνε από το Καστελλόριζο για τα καθημερινά τους ψώνια στην Τουρκία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/7/12 22:38

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/7/12 01:41

    ναι οικονομικε μου αναλυτη χρεωκοπησε επειδη μερικοι περνουν τις μιζες απο τα δρομολογια και δινουν επιδοτησεις σε δικους τους ετσι εκανε και ο παυλιδης και τωρα που ηρθε ο σπανος χρεωκοπησε η ελλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/7/12 09:21

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΛΟΥΣ

    ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΤΙΥΡΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

    ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *