ροή ειδήσεων

SUMMERTRENDS: Στην κορυφή η Ισπανία...

Εκτός των 100 δημοφιλών προορισμών των Γερμανών η Ελλάδα !!!
4η για τους Έλληνες η Ρόδος...
Σύμφωνα με την ανάλυση της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr στην κορυφή της πυραμίδας... προτιμήσεων για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές είναι η Ισπανία.
Οι Eυρωπαίοι κατά βάση επιλέγουν Eυρώπη για αυτό το καλοκαίρι και αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η παντελής έλλειψη της Ελλάδας από τη λίστα των 10 δημοφιλέστερων προορισμών.
Μάλιστα η Ελλάδα είναι εκτός των 100 πλέον δημοσιλών προορισμών στην Γερμανία (!!!) γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία.
Πιο αναλυτικά , η Ισπανία αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι έχει την τιμητική της καθώς από τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς οι τέσσερις βρίσκονται στην Ισπανία (Βαρκελώνη, Μαγιόρκα, Σαλού και Μπένιντορμ) ενώ με δύο εκπροσώπους στη λίστα ακολουθούν η Ιταλία ( Ρώμη και Ρίμινι) καιοι ΗΠΑ ( Νέα Υόρκη και Ορλάντο). 


Η Ελλάδα μπορεί να μην βρίσκεται στην λίστα των πλέον δημοφιλών προορισμών, αλλά οι Νορβηγοί και οι Ιταλοί αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα και επιλέγουν να την επισκεφτούν. Να σημειωθεί ότι στην πέμπτη θέση των προτιμήσεων των Νορβηγών βρίσκεται η Ρόδος και στην όγδοη θέση ο Πλατανιάς Χανίων.
Οι γείτονές μας Ιταλοί μας τιμούν με την ψήφο τους, αλλά δεν μας κατατάσσουν μέσα στις 10 πρώτες προτιμήσεις τους παρά μόνο στην 16η θέση (Μύκονος) και στην 17η (Ρόδος).
Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι η Ελλάδα απουσιάζει από τη λίστα των 100 δημοφιλέστερων γερμανικών προορισμών για αυτό το Καλοκαίρι.

Οι Έλληνες αυτό το καλοκαίρι επιλέγουν να τιμήσουν κατά βάση τους ελληνικούς προορισμός. Εφτά από τους δέκα δημοφιλέστερους προορισμός είναι ελληνικοί ενώ τη λίστα συμπληρώνουν η Βαρκελώνη (τρίτη ), το Παρίσι (πέμπτη) και η Ρώμη (έβδομη). Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων είναι τα μαγευτικά Φυρά Σαντορίνης και στη δεύτερη θέση τα γραφικά Χανιά. Ακολουθούν το νησί των Ιπποτών και το Ημεροβίγλι. Τη λίστα συμπληρώνουν η Μύκονος, ο Αδάμας και η Παροικιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά βάση φέτος η Μεσόγειοι επιλέγουν να «μείνουν σπίτι τους» και να μην μετακινηθούν σε άλλη χώρα.

Τα αποτελέσματα βασίζονται στις κρατήσεις που έγιναν από την περίοδο 1η Ιουλίου- 31η Αυγούστου για κρατήσεις μίας εβδομάδας στην trivago.gr
http://money-tourism.blogspot.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *