ροή ειδήσεων

Ρόδος: Tι θα κάνουν 3.000 τουρίστες χωρίς ξενάγηση;

Σοβαρό κίνδυνο να εκτεθεί απέναντι στους επισκέπτες της αντιμετωπίζει η Ρόδος, καθώς οι φύλακες στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς της χώρους δεν θα εργαστούν την ερχόμενη Δευτέρα... με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον «αέρα» οι εκδρομές και οι ξεναγήσεις 3.000 τουριστών, που θα αναμένονται στο νησί με πέντε κρουαζιερόπλοια...

Είναι η μέρα κατά την οποία οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται, όμως είχε βρεθεί η προσωρινή λύση να προσέρχονται στην εργασία τους και να πληρώνονται από τους τουριστικούς πράκτορες.

Κι ενώ αυτός ο τρόπος εξυπηρετούσε την κατάσταση, αιφνιδιαστικά πριν από μερικές μέρες οι τουριστικοί πράκτορες της Ρόδου ενημερώθηκαν ότι το υπουργείο δεν ενέκρινε το σχετικό αίτημά τους για την ερχόμενη Δευτέρα καθώς, όπως ειπώθηκε, οι αρχαιοφύλακες αρνούνται να εργαστούν χωρίς έγγραφη άδεια από το υπουργείο.

Η ξαφνική αυτή αλλαγή στάσης, η οποία προκαλεί αρκετά ερωτήματα, δημιούργησε αναστάτωση στο νησί καθώς εκείνη τη μέρα αναμένονται στη Ρόδο πέντε κρουαζιερόπλοια, τα οποία θα μεταφέρουν συνολικά 3.000 τουρίστες. Οι πράκτορες και οι εταιρείες έκλεισαν ήδη τις ξεναγήσεις και τις εκδρομές βασιζόμενες στο καθεστώς που ίσχυε μέχρι σήμερα, και όπως είναι φυσικό μία ματαίωσή τους για το συγκεκριμένο λόγο θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και αλγεινές εντυπώσεις.

Για την εμπλοκή που παρουσιάστηκε η ένωση τουριστικών πρακτόρων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνονται τα εξής: «Την προσεχή Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012, θα επισκεφτούν την Ρόδο τα Κρουαζιερόπλοια Silver Wind, Aegean Paradise και Ocean Majesty, VENUS, και ROYAL IRIS με περίπου 3.000 επιβάτες, με προγραμματισμένες επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους της Ρόδου συμπεριλαμβανομένων του Παλατιού των Ιπποτών και του Μουσείου της πόλης.
http://piestirio.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/7/12 12:49

    Παιδιά μην ασχολείστε με αυτην την αναρτηση , την ποσταρει τουριστικο πρακτορείο γιατι θα χασει πολλα λεφτα απο τις αφιξεις , το παλάτι εχει 5 ατομα προσωπικό δηλαδη τίποτα.... και καθε δευτερα οι αρχαιολογικοί χωροι ειναι κλειστοί και επιπλέον οι υπερωριες στο δημοσιο δεν αναγνωριζονται μην μασατε με τις προπαγάνδες των αρχιμαφιοζων που εχουν τορυριστικα γραφεια ειναι οι μεγαλύτεροι αλήτες στην ελλαδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/12 13:10

    2 πράγματα μπορούν να γίνουν 1ον να πληρώσεις εσύ τους εργαζόμενους ( και ντουγκου) ή 2ον να πας εσύ και η οικογενεια σου να κάνει την ξενάγηση και ότι ζημιά θα κάνουν οι αγαπημένοι σου τουρίστες να τα πληρώσεις από την ζεστή τσεπούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/12 22:50

    Αν δε βγάλει το υπουργείο χαρτιά που να λέει ότι θα ανοίξει το παλάτι και τα μουσεία τη Δευτέρα και ότι η δαπάνη θα βαρύνει τους τάδε και όχι το δημόσιο, τίποτα δε μπορεί να γίνει. Ποιος υπάλληλος θα πάρει την ευθύνη να ανοίξει μόνος του ένα μουσείο, χωρίς απόφαση της υπηρεσίας του. Είστε σοβαροί; Τα κλάματα και οι βολές σας στο υπουργείο, όχι στους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/12 01:02

    Tι θα κάνουν 3.000 τουρίστες χωρίς ξενάγηση;

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ!

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!

    ΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *