επικαιρότητα

Αποκρατικοποίηση 23 λιμανιών της χώρας

Στη λίστα το Μανδράκι και η Ακαντιά
Στο ΤΑΙΠΕΔ μεταφέρεται το δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους, μέσω συμβάσεων παραχώρησης, κάθε δικαιώματος χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 23 λιμένων και τουριστικών λιμένων της χώρας... βάσει της απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα λιμάνια στις περιοχές: Ζάκυνθος, Κατάκολο, Τούρλο Μυκόνου, Χίος, Πύλος Μεσσηνίας, Νέα Επίδαυρος, Γλυφάδα, Πόρος, Σκιάθος, Σκύρος, Αγ. Νικόλαος Κρήτης, Ιτέα Φωκίδος, Καλαμαριά (Αρετσού), Κως, Άλιμος, Ύδρα, Ρέθυμνο, Ρόδος (Ακαντιά και Μανδράκι), Σούδα και Αργοστόλι.

«Μέχρι την ανάληψη των σχετικών υποχρεώσεων από τον ιδιώτη παραχωρησιούχο έχει προβλεφθεί τα δικαιώματα χρήσης, διοίκησης, συνήθους διαχείρισης και εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων λιμένων να συνεχίσουν να ασκούνται από τους φορείς που τα ασκούν μέχρι την έναρξη ισχύος της συμβάσεως παραχώρησης», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

koutipandoras.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά