ροή ειδήσεων

Ελλιπής πίεση νερού στην Κρεμαστή

Τους καλοκαιρινούς συνήθως μήνες η πίεση του νερού στην Κρεμαστή είναι ελάχιστη, δεν γνωρίζω ακριβώς για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το θέμα, προσωπικά πιστεύω ότι γίνετε εξαιτίας...
της λειτουργιάς των ξενοδοχειακών μονάδων που μάλλον χρησιμοποιούν πιεστικά.
Πέραν της μικρής ταλαιπωρίας στο να πλύνεις ένα μπαλκόνι, να γεμίσεις ένα κουβά ή και να κάνεις ένα ντους το μεγάλο πρόβλημα είναι στις συσκευές που χρησιμοποιούν νερό.
Το πλυντήριο ρούχων αλλά και πιάτων χρειάζεται μια συγκεκριμένη πίεση ώστε να λειτουργήσει σωστά, λόγο όμως της ελλιπούς πίεσης αντιμετώπισα βλάβες ειδικά στο πλυντήριο πιάτων με αποτέλεσμα να χρεωθώ ανταλλακτικά αξίας 200€ και ένα μήνα χωρίς συσκευή.
(για τους κακοπροαίρετους που θα σχολιάσουν του τύπου «πληντα στω χαιρι» θα πω ότι με το πλυντήριο εξοικονομούμε περισσότερο νερό και ότι το σχόλιο τους είναι ανάξιο απάντησης.
Αν βάλω πιεστικό στην δική μου παροχή θα επιβαρύνω περισσότερο τους γείτονες μου.
Από την στιγμή που πληρώνω κανονικά για ένα αγαθό όπως το νερό δεν θα έπρεπε να μεριμνήσει κάποιος ώστε το δίκτυο να έχει την προβλεπόμενη πίεση (το λιγότερο 2,5Bar)?
Η λογική λέει ότι κανονικά θα έπρεπε να αποζημιωθώ από την εταιρία που μου προμηθεύει το νερό αλλά αυτό για να γίνει ίσως περάσουν 150 χρόνια ατελείωτης γραφειοκρατίας και είμαι σίγουρος ότι τότε δεν θα χρειάζομαι πλυντήριο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://parapona-rodou.blogspot.com/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/8/12 13:40

    γιατί, πλένονται με το χέρι τα πιάτα?? σε εμένα τουλάχιστον το νερό τις βρύσης θυμίζει πίεση απο σταγονόμετρο. πλυντήριο ρούχων βάζουμε στο σπίτι αργά το βράδυ ή τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλιώς θα είχαμε και εμείς ζημίες σαν τον φίλο Αναγνώστη που έκανε το παράπονο του... η ΔΕΥΑΡ εχει ειδοποιηθεί πολλές φορές, κλασσικά απάντηση δεν πήραμε ποτέ. ξέρω αρκετά άτομα, που πηγαίνουν σε φίλους στην Ιαλυσό ή στο Παραδείσι και κάνουν μπάνιο στο σπίτι τους, γιατί δουλεύουν σπαστά ωράρια στις δουλειές τους, και δεν έχουν νερό να κάνουν μπάνιο στην Κρεμαστή! τι θα γίνει επιτέλους με αυτό το πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/12 20:01

    Εκτός απο το πρόβλημα της πίεσης πρέπει να αναφερθεί και το πρόβλημα της ποιότητας του νερού.Με τόσα άλατα και χώματα έχουν καταστραφεί όλες οι βρύσες και τα είδη υγιεινής.Οσο για το πόσα χρήματα έχουμε ξοδέψει σε εμφιαλωμένα δεν γινεται λόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/12 20:20

    Επικοινώνησα με τη ΔΕΥΑΡ χθες το πρωί και μου είπαν ότι είχαν διακοπή ρεύματος στις δεξαμενές νερού και άδειασαν. Το ρεύμα επανήλθε και περιμένουν να γεμίσουν οι δεξαμενές.......

    Τρέχα γύρευε...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/8/12 22:07

    Πέρα από τη διακοπή το πρόβλημα υπάρχει ΚΑΘΕ απόγευμα! Ει΄ναι προφανής η λειτουργία πιεστικών λογικά από ξενοδοχεία. Ενδέχεται τέτοια υπερκατανάλωση να σχετίζεται δε και με κλοπή νερού μέσω "ταυ", όπως και αλλού στο νησί! αλλά οι διοικούντες τα .. ξύνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *