ροή ειδήσεων

Καταγγελία για άδεια καταστήματος

Δύο καταγγελίες κοινοποημένες σε υπηρεσίες
Κε Αντιδήμαρχε, προ 2 εβδομάδων περίπου κατέθεσα μία καταγγελία προς τον... κο Καραγιάννη την οποία σας προωθώ και παρακάτω, σχετικά με ένα intenet cafe (ποδοσφαιράκια) επί της Σοφοκλή Βενιζέλου παραπλεύρως του καταστήματος Σακκής. Εξακολουθεί η ίδια κατάσταση την οποία μπορείτε να δείτε στο κείμενο που σας προωθώ παρακάτω και απορώ πώς λειτουργεί τόσο καιρό ένα κατάστημα χωρίς άδεια και αν έχει, πώς δόθηκε άδεια σε έναν χώρο μη κυρίας χρήσεως (πατάρι)! Σας παρακαλούσα να επιληφθείτε του θέματος. Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω κείμενο ποια είναι η κατάσταση και τι συμβαίνει καθημερινά στο κατάστημα αυτό.

Κε διευθυντά, είμαι κάτοικος Ρόδου, μένω στη Σοφοκλή Βενιζέλου, πάνω από τα καταστήματα Σακκής. Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω χάσει τον ύπνο μου μετά το άνοιγμα ενός internet café- ποδοσφαιράκια 24 hours open δίπλα στα καταστήματα Σακκής. Το καφέ αυτό διαθέτει πατάρι με 7 υπολογιστές, ποδοσφαιράκια και αυτόματους πωλητές ποτών. Κάθε βράδυ μετά τις 11 γίνονται όργια με βιζιτούδες που ψαρεύουν πελάτες για λίγα χρήματα βάζοντας πορνό ταινίες και οι φωνές τους ακούγονται πολύ μακρυά. Οι τουαλέτες είναι πάντα κλειστές και όλοι οι πελάτες κάνουν την ανάγκη τους στο πεζοδρόμιο και όταν τους κάνουμε παρατήρηση μας βρίζουν. Παρακαλώ να ελέγξετε αν λειτουργεί νόμιμα το κατάστημα αυτό και ειδικά το πατάρι με τους υπολογιστές. Σας επισυνάπτω φωτογραφίες για να δείτε και εσείς την κατάσταση!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/8/12 19:03

    ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/12 19:51

      τι λες ρε μεγαλε που ζηταει πολλαεκτος χορου πολλα τραγουδια ξερεις!!!! το ιδιο προβλημα ειχα και εγω επι παλ. πατρον Γερμανου 34 στην Μιτροπολη. οταν μια μερα ειδα εναν υπαλληλο(βουλγαρος) να γεμιζει τα αυτοματα μηχανηματα του εξεφρασα τα παραπονα μου και τον ρωτησα αν γνωριζει το ονομα του ιδιοκτητη. η απαντηση του ηταν αρνητικη . μετα απο λιγο καιρο εμαθα οτι ιδιοκτητης ηταν ..."ο υπαλληλος!!!"
      καθε βραδυ χαμος με καθε λογης φαρες εκτος της Ελληνικης!!!! μεχρι και εμποριο ναρκωτικων γινοντουσαν. και ολα αυτα καθε βραδυ μεχρι που αναγκαστικα να αλλαξω σπιτι. γιαυτο αν δεν ξερεις καλυτερα να το ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ!!!!!!
      οσο για σενα φιλε που εκανες την αναρτηση...
      τηλ στην αστοινομια καθε βραδυ. υπαρχουν και νομοι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/8/12 20:57

    ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/8/12 20:59

    Αντί να πραγματοποιήσουν την πάταξη της διαφθοράς, την πολλαπλασιάζουν οι ίδιοι που κάνουν τα στραβά ματια. Εγώ βάζω στοίχημα ότι η άδεια του καταστήματος αλλα αναφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/8/12 11:41

    σας ειπε κανεις πως τα καταστηματα αυτα χρειαζονται ειδικη αδεια??? ειναι σαν τα καταστηματα με ρουχα???? πριν δημοσιευσεις θα επρεπε να κοιταξεις καλυτερα! αυτοματους πωλητες εχει και οι υπολογιστες εχουν κερματοδεκτες.τιποτα παρανομο δλδ! οπως και το καταστημα στην παλια πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/8/12 13:20

    ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΒΑΣΙΜΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/10/14 15:12

    Το ιδιο συμβαινει και στην αποστολου παυλου διπλα απο τα ντονατς.και εμεις μενουμε απεναντι απο το μαγαζι 24 kappa vita.μετα τις 11 γινεται ο χαμος απο τις φωνες τα μηχανακια και τα ποδοσφαιρακια. φανταστητε οτι μενουν απο πανω ανθρωποι και τι τραβανε καθε βραδυ.ενα δυο βραδεια 2 η ωρα τα μεσανυχτα τους φωναζε καποιος απο του ιδιοκτητες απο πανω να σταματησουν και τον κοροιδευαν.σας ευχομαι να μην σας τυχη κατι παρομοιο εχουμε χασει την ηρεμια μας.η αστυνομια εχει ερθει πολλες φορες σταματανε για λιγο και μετα παλι τα ιδια.να σεβαστουν λιγο τους αλλους.οταν θελουν καποιοι τετοια μαγαζια να κανουν απεναντι απο τα δικα τους σπιτια ,να το δει το θεμα ο δημαρχος με τα μαγαζια αυτα.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *