ροή ειδήσεων

Κόβονται οι προσλήψεις συζύγων και συγγενών

Ποιός από τους πολιτικούς σκέπτεται την Ελλάδα. Ποιός από αυτούς που αποφασίζουν για μας, σκέπτεται εμάς. Και εννοώ ακριβώς αυτούς, που βρίσκονται σε κυβερνητικές θέσεις όλων των βαθμίδων της διοικητικής ιεραρχίας...

Όλοι αυτοί με τις πράξεις τους δείχνουν ότι το μόνο που σκέπτονται είναι το προσωπικό τους συμφέρον. Οι περισσότεροι σκέπτονται την αποκατάστασή τους τώρα που η τύχη, τους έφερε στην εξουσία.

Ο Λαός τους έστειλε στο Κοινοβούλιο για να τον σώσουν και όχι για να εξασφαλίσουν στους εαυτούς τους παχυλό μισθό, επιδόματα, τηλέφωνα, ξενοδοχεία ,εισιτήρια, αποζημιώσεις επιτροπών, αυξάνοντας τον προϋπολογισμό της Βουλής εις βάρος του συνόλου, που δεινοπαθεί.

Αυτοί οι ίδιοι επιλέγουν γραμματείς , πρόεδρους, αντιπρόεδρους, για τους Οργανισμούς εξασφαλίζοντας και σε αυτούς όμοια δικαιώματα, αποδοχές, οδηγούς, αυτοκίνητα κρατικά, προσωπικό και άλλα πολλά, που ανεβάζουν και αυτά σε υπέρογκα ποσά τις δαπάνες του δημοσίου.

Ο Λαός δεν τους έστειλε στο Κοινοβούλιο για να προσλάβουν τα συγγενικά τους πρόσωπα, τους φίλους τους και την εκλογική τους πελατεία.

Ο ένας προσλαμβάνει για ‘’εξ απορρήτων του’’ το παιδί του, τη γυναίκα ,την ανιψιά.

Ο άλλος προσλαμβάνει συμβούλους για να καλύψει την ασχετοσύνη του, λες και δεν υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι όλων των επιστημονικών πεδίων στο δημόσιο με ελάχιστους πια, μισθούς πείνας, που θα μπορούσαν να τους χρησιμοποιήσουν.

Και ας μη μας πουν ότι δεν τους παίρνουν για να μη τους χάσει η υπηρεσία τους.

Οι ίδιοι οι κυβερνητικοί φρόντισαν με τις άσχετες επιλογές τους να υπολειτουργεί το δημόσιο, αλλά και με πρόθεση να λοιδορήσουν τους υπαλλήλους ως τεμπέληδες.

Αναδιάρθρωση ακούγαμε από τον Ρέππα, το ίδιο ακούγεται και τώρα.

Τρία χρόνια οδήγησαν σε διάλυση τις δημόσιες υπηρεσίες, αφού δεν τους έδιναν αντικείμενο.

Άλλες υπηρεσίες αποψιλώθηκαν από τις συνταξιοδοτήσεις, αφού διέδιδαν σενάρια διάφορα για την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης και μείωση του Εφάπαξ. Άλλες υπηρεσίες δεν τις στελέχωναν για να αφήσουν τον λαό να ταλαιπωρείται και να γκρινιάζει για την αναποτελεσματικότητα.

Προσωπικό απαιτείται για την διενέργεια ελέγχων φορολογικών, την είσπραξη του ΦΠΑ, των ασφαλιστικών εισφορών, τον έλεγχο των οικοδομών και αυθαιρέτων, της ασφάλειας, ακόμα και των εισιτηρίων στα μέσα μεταφοράς. Με ταχύρυθμη εκπαίδευση όλοι αυτοί οι Δημόσιοι υπάλληλοι εδώ και τρία χρόνια θα μπορούσαν να αυξήσουν τα έσοδα αντί να κάθονται και να περιμένουν την αναδιάρθρωση.

Συνεχίζουν λοιπόν να προσλαμβάνουν συμβούλους με υψηλότατο μισθό, οι οποίοι δήθεν είναι μετακλητοί. Στα γραφεία υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων, δημάρχων, περιφερειαρχών.

Από την μια θα διώχνουν από το δημόσιο πεπειραμένο προσωπικό σε εφεδρεία, διαθεσιμότητα και άλλες άδικες διαδικασίες και από την άλλη θα προσλαμβάνουν κάποιους δικούς τους ,χωρίς να λογαριάζουν το κακό που προκαλούν με τις απολύσεις ,τη μείωση των μισθών και συντάξεων, τον μηδενισμό των δαπανών για την φροντίδα των ευπαθών ομάδων.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/8/12 13:58

    Η απαντηση σε ολα τα προβληματα της χωρας ειναι ΠΟΛΥ απλη! Μετα απο τοσα χρονια επρεπε επιτελους να μαθουμε να ψηφιζουμε και μην ακουω την κλασικη ευκολη,βολικη δικαιολογια των πασοκων και ΝΔκρατων οτι τι να ψηφισουμε!.....Ακομα και τωρα στην πιο κρισιμη στιγμη για την χωρα μας ο κοσμος εβγαλε την ΝΔ που συγκυβερναει με το πασοκ..Μηπως τε θελει ο κωλος μας?Μην ψαχνετε να βρειτε λογικη σε εναν λαο που δεν δεχεται να ξεκολησει και συνεχιζει να ψηφιζει τα 2 αυτα κομματα γιατι ταχα μου οι αλλοι δεν εχουν γνωσεις....Δηλαδη αυτοι οι 2 τι γνωσεις εχουν?σχολεια δεν εχουμε υγεια δεν εχουμε δομες δεν υπαρχουν για τιποτα το κρατος ειναι σαπιο και εσεις φαγατε το παραμυθι που πλασαρανε τα ΜΜΕ "και οι 300 φταινε" οχι κυριε μου δεν φταινε και οι 300 φταινε οι μαλακες τους πασοκ και της ΝΔ και ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που συνεχιζουν να τους βγαζουν!Ξυπνηστε επιτελους ζωντανα...Ξυπνηστε!!!Βλεπω ολους να μασανε την ιδια τσιχλα για τους μεταναστες...ναι και μενα δεν μου αρεσει να κυκλοφορει οποιος θελει στην χωρα μας ομως δεν ειναι αυτοι η αιτια του προβληματος μας! και 0 μεταναστες να ειχαμε παλι σκατα θα ημασταν!Για να λυθει το προβλημα μας πρεπει να καταλαβουμε επιτελους που ανηκουμε! δεν μπορει ο υπαληλακος των 500 ευρω να ψηφιζει πασοκ και νδ!!! απλα δεν γινεται!!! οταν ο Ελληνας βαλει μυαλο ΤΟΤΕ θα δουμε ασπρη μερα!Μεχρι τοτε......σκυψτε και περιμενετε τα νεα μετρα εσεις που τους βγαλατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/8/12 14:18

    ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/8/12 16:45

    Τώρα που διορίσθηκαν όλα τα σόγια, έκοψαν τους διορισμούς. Αυτοί οι πολιτικοί θα σώσουν την Ελλάδα; Καθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Τέτοιους ηγέτες έχουμε, σε τέτοιο χάλι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/8/12 23:39

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ) ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΩΣΤΟ.
    ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *