ροή ειδήσεων

Για την Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου

Την Κυριακή βράδυ κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα μου στο Μαντράκι είδα ύστερα από πάρα πολλά χρόνια την Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου στο τρούλο. Χάρηκα πάρα πολύ γιατί θυμήθηκα παλιές καλές μέρες... με Σχίζα και Δήμα, Αρχιμουσικούς της Φιλαρμονικής. Αμέσως μετά ήρθε η απογοήτευση ακούγοντας συνέχεια άγνωστη ξένη μουσική προκαλώντας μου βαθύ χασμουρητό. Δεν κατάλαβα αν ο εν λόγο μαέστρος γνωρίζει ότι υπάρχουν ωραιότατη διαχρονική Ελληνική μουσική και το μόνο που κατάφερε ήταν να απομακρύνει τον κόσμο δίνοντας μου την εντύπωση ότι δεν άρεσε το εντελώς άγνωστο ρεπερτόριο που διάλεξε. Βλέποντας τον άνθρωπο αυτόν θυμήθηκα στο τέλος εκδήλωσης στο Αρχαίο Στάδιο έπρεπε η Φιλαρμονική του Δήμου Ροδίων με Αρχιμουσικό τον εν λόγω Κύριο να παιανίσει τον Ολυμπιακό Ύμνο αρνήθηκε προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους. Όποτε ξανακάνετε συναυλία κύριε μαέστρο να το ξέρουμε να φέρουμε τα κρεβατάκια μας και να είστε βέβαιος, ότι θα μας κοιμίσετε πολύ γρήγορα. Αυτό είναι σίγουρο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/8/12 10:39

    Αν φίλε δεν σου άρεσε η ξένη μουσική τι θέλεις δηλαδής να σου παίξει Ελληνική. Ο μαέστρος νομίζω ξέρει καλά τη δουλειά του. Αντι να πάρεις υπνοτικό που είναι εις βάρος της υγείας σου παίζει τα άγνωστα κομμάτια για να σε κοιμήση. Κανονικά να του πείς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μια λύση κατά των φαρμάκων. Κρίση έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/12 11:30

    Αυτόν που αποκαλούν μαέστρο είναι ένας πιανίστας που δεν έχει τα κατά τον νόμο τυπικά προσόντα για να διευθύνει την φιλαρμονική. Αλωστε είναι από τους ημέτερους που "τσέπωσε" 12.000 Ευρώ για 9 ώρες διεύθυνσης της φιλαρμονικής με σωρεία οικονομικών σκανδάλων και βολεμάτων στην πλάτη του!!!! Κατά τα άλλα έχουμε ΚΡΙΣΗ........ Μάλλον κρίση φιλότιμου έχουμε και αυτοκριτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/12 12:54

      Ποιός είναι? ο Μέξης?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/8/12 00:12

      O ΜΕΞΗΣ ΕΙΝΑ Ο ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ ΜΕ..... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΤΙΝΙΒΟΛΙΑ ΠΟΥ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΝΙΩΧΩΡΙΟΥ. Ο ΜΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧ.... ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΕΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΝΕΥΣΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΣΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ...ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΩΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ...... ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ.....ΑΕΡΑ... ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΜΑ. ΘΑ ΦΑΕΙΣ ΜΟΥΖΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΞΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΞΑΤΕ. ΜΟΥΖΙ ΝΑ ΧΕΤΕ ΠΡΕ ΚΑΚΟΘΑΝΑΤΟΙ. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/8/12 16:07

    ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΤΟ 1% ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΞΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ "ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ" ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΦΙΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΥΣΤΑ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/12 16:12

      Ελα μου που ούτε την δουλειά του δεν ξέρει να κάνει.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/8/12 23:42

      ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΞΗΣ
      , ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΕΙΡΑΝ. ΑΠΟ ΜΑΚΑΚΑ, ΨΥΧΟΠΑΘΗ, ΤΡΕΛΛΟ, ΗΛΙΘΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΕΣΟΡΑΝΟΥΣΕ ΜΕ ΙΕΡΟΘΕΟ, ΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΗΡΘΕ ΕΙΠΕ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜ.....ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.... ΜΕΞΗ Η ΕΡΩΦΙΛΗ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΣΑΣ THN MEXIS BIG BAND. EIXE OIKONOMA. THN EIXEΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΑΙ ΣΑΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ. ΡΕ ΜΕΞΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤ.ΦΙΛΑΡΜ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/8/12 23:10

      Ρε αυτός όταν΄πρωτοήρθε στην φιλαρμονική δεν ήξερε τις ονομασίες των οργάνων και τους τις μάθενε ο Βαζούκος. Επί τρία χρόνια όταν ήταν στην επιτροπή επιλογής μουσικών (φυσικά ήταν μόνος του αντί για 3 άτομα που προβλέπει ο νόμος, ας είναι καλά οι αρμόδιοι του ΠΟΔΡ που δεν γνώριζαν Ελληνικά να διαβάσουν τους νόμους του κράτους) ήταν τόσες οι γνώσεις του στα πνευστά και στα κρουστά που επί τρεις συνεχείς εξετάσεις, το τύμπανο το ενέκρινε σαν "τρομπόνι". Να μην μπορεί βρε παιδί μου αυτός ο άνθρωπος να το καταλάβει. Του το λέγαμε κάθε τόσο, αλλά αυτός εκεί... όχι λεει τρομπόνι είναι. Αν δεν με πιστεύετε να σας στείλω την επόμενη φορά την λίστα με τα ονόματα των επιλαχόντων. Τελικά μετά από 3 χρόνια ΕΜΑΘΕ ποιό ήταν το τρομπόνι και ποιό το τύμπανο όταν έμαθαν Ελληνικά και οι αρμόδιοι του ΠΟΔΡ και μπόρεσαν να διαβάσουν τους νόμους και να στείλουν 3 άτομα σαν εξεταστική επιτροπή. Αυτά συνέβαιναν στην Φιλαρμονική τότε που ανέλαβε και άλλα πολλά, τόσα πολλά που θα χρειαστεί βιβλίο ολόκληρο για να τα εξιστορήσουμε, απάτες, κομπίνες, διπλά κρυφά βιβλία παρουσιών, είσπραξη ανεργίας ενώ ταυτόχρονα δούλευαν και πληρωνόντουσαν με την κάλυψη του ΠΟΔΡ, φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή, με ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, ΣΔΟΕ, άσε... Ελλάδιστάν το μεγαλείο σου. Τροϊκα τ'ακούς????????? Δεν λέω Δήμαρχε τ'ακουυυυυυυς, γιατί εσύ κοιμάσαι, δεν βλέπεις, δεν καταλαβαίνεις, δε σ'ενδιαφέρει. Βουνό οι καταγγελίες και τα αποδεικτικά στοιχεία. Τα πνίξανε όλα. Και όχι μόνο δεν τους κάλεσαν σε απολογία .... αλλά τους επαίνεσαν για τις "αγαθοεργείς πράξεις" τους. Μάλιστα κύριοι ο τότε πρόεδρος του ΠΟΔΡ επί Χατζηευθυμίου. Επιστολές στην διάθεση του καθενός. Αλλά αυτά θα βλέπουμε τώρα ή πως θα βολέψουμε ημετέρους να ξαναβγούμε. Αυτή ήταν και είναι η νοοτροπία του Δήμου. Ετσι κατάντησε ο Δήμος να χρωστά 100 εκατομμύρια όταν 10-15 άτομα της φιλαρμονικής έφαγαν παράνομα πάνω από 150.000 Ευρώ μαύρα λεφτά σε 9 χρόνια. Γι'αυτό ο Δήμος έφαγε πρόστιμο 220.000 Ευρώ από το ΙΚΑ για εισφοροδιαφυγή. Κατά τα άλλα οι εκάστοτε "άρχοντές" μας "νοιάζονται για τον τόπο αυτό. Όταν μια μικρή φιλαρμονική στον δήμο κάνει τέτοιες παρανομίες, φαντάζεστε τι γίνεται στον ευρύ δημόσιο τομέα? Απορείτε πως βούλιαξε αυτό το κράτος? Απορείτε γιατί θέλουν να μας πετάξουν όχι μόνο έξω από το Ευρώ αλλά και από την ΕΟΚ??? και γιατί η Τρόϊκα απαιτεί να απολυθούν 250.000 δημόσιοι υπάλληλοι????

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/12 16:50

    Ποιά παιδεία ρε? Αν είχε "παιδεία" δεν θα έβριζε με ακατονόμαστες εκφράσεις δημόσια τον δήμαρχο Γιαννόπουλο, ούτε θα τα παρατούσε στο αρχαίο στάδιο μπροστά σε χιλιάδες θεατές, ούτε θα έκανε τις τόσες κομπίνες με πλαστές βεβαιώσεις και παρανομίες. Ρεντίκολο έγινε. Πάνω από 500 σελίδες αποδεικτικά στοιχεία για την "πλούσια" "παιδεία" του στον Εισαγγελέα, στο σώμα ελεγκτών δημοσίας διοίκησης, αλλά και στον Δήμο. Κάθε φορά που αλλάζει δημοτική αρχή βάζει "κολλητούς" για να τον ξαναπάρουν. Αφού δεν έχει ρε τα προσόντα που προβλέπει ο νόμος για αρχιμουσικός. Αφού είναι τόση μουσικάρα γιατί έχει φάει τα σίδερα να μπει στο δημόσιο? Μήπως επειδή στον ιδιωτικό τομέα απέτυχε παταγωδώς? Γιατί έφυγε από την Αυστραλία αυτή η μεγάλη "μουσικάρα" και αναγκάσθηκε να έρθει στην Ρόδο? Αντε καλύτερα μην μιλάτε αν δεν ξέρετε γιατί η σιωπή είναι χρυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/8/12 18:19

    ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΧΩ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.....
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΣΠΙΖΟΝΤΕ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕ , ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΝΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΑ ?
    ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΟΔΟΥ......
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/12 23:09

      Αγαπητοί συμπατριώτες Ροδίτες ή Κυρα Κατίνες. Αυτοί είστε Ροδίτες, μάλιστα Κύριοι Ροδίτες είστε Κυρά Κατίνες. Ετσι αποκάλεσε το κοπρόσκυλο ο Μέξης τους Ροδίτες, Ναι Κυρά Κατίνες. Πώς? αρνιόταν να συμμετέχει η Φιλαρμονική σε παρελάσεις ή λιτανείες γιατί δεν μπορούσε λέγοντας να ασχολείτε με την κάθε Κυρά Κατίνα. Δηλαδή ρε Μέξη οι γονείς μας, οι παππούδες μας, τα παιδιά μας που πηγαίνουν στις παρελάσεις είναι Κυρά Κατίνες. Σκορπίσου λοιπόν από τη Ρόδο ρε Βρυκόλακα του σκότους. Θυμάσαι ρε κόπανε που υποχρέωσες τους μουσικούς να γίνει ψηφοφορία για να μη συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις αυτές. Είχες ρε αλητήριε το θράσος επειδή σε παρεκάλεσε ο τότε Δήμαρχος Γιαννόπουλος να παίξεις Χατζηδάκη του είπες ότι τον έχεις γραμμένο στα αρχ.... Σώπα ρε άντρα....Γιαυτό κοίμησες τον άνθρωπο με τις αηδίες που παίζεις 10 χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Τώρα κόλλησες στο Διακοσταματίου και σε καλύπτει. Αν περιμένεις από τον Διακοσταματίου να σου κάνει πρόσληψη...καρτέρα....Από ότι γνωρίζω μετέωρος είσαι χωρίς πρόσληψη. Αν ήταν καλός και αυτός διαβάζοντας άρθρο που τον αποκαλούν Επαναστάτη της πράσινης κατσαρόλας, και πολιτική κότα. Εσένα έβαλε στη Φιλαρμονική για πολιτική εκμετάλευση. Ξέρεις τη λένε. Ποιός ξανάφερε αυτόν τον μακάκα ξανά στη Φιλαρμονική. Αφάντου μεριά.... Τέτοια φρούτα είστε και οι δύο. Ρεζιλεύεις τους πατριώτες σου τους Καλύμνιους γιατί είναι άντρες ενώ εσύ είσαι απομινάρι ηλίθιου βρυκόλακα.
      Φίλε εσύ που μηλάς για τον αήμν. Δήμα. Την πάτησε και ο Γιαννόπουλος. Πως τον αποκαλούσε ο Γιώργος...ότι είναι Μεγάλο Νούμερο...κατόπιν εορτής.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/8/12 01:11

    Τι γίνετε στη Φιλαρμονική. Ειμαι παλαίμαχος στο χώρο και επειδή ασχολείστε με το κύριο αυτόν θυμάμε την επίσκεψη του Προέδρου της δημοκρατίας Κυρίου Στεφανόπουλου στο Καστέλο. Επρεπε να αφήναμε τους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Π.τ Δ. να τον τσουβαλιάσουν τον ηλίθιο όταν ήρθαν και με ευγενέστατο τρόπο οι άνθρωποι αυτοί του είπαν να σταματήσουμε να παίζουμε γιατί θα αρχίζε η τελετή και το ξόανο άρχισε να βρίζει. Κύριε Μέξη έπρεπε να σε είχαν πετάξει έξω και χάρη στο Βαζούκο απετράπει η βίαιη απομάκρυνση σου.
    Τι να θυμηθώ που ήρθες στη Χάλκη με σομπρέρο καπέλο και τις παντόφλες για την λιτανεία
    Καλά σε έκανε ο Αττιτής και σου έβγαλε το σομπρέρο από το κεφάλι σου. Και την επομένη πήγες ξαφνικά άνανδρε μετά την συναυλία και του έδωσες μπουνιά στο συνάδελφο Αττιτή όταν αυτός κρατούσε το μουσικό όργανό του αμέριμνος στο σισίτιο και τον έστειλες με τα αίματα στο Νοσοκομείο, και η άλλη η.... ξεσκιζε τα ρούχα του Αντωνόγλου και τον κατάγδαρε στο στήθος. Στο milenium 2000 στο μαντράκι που ήρθε ο Δντης του ΠΟΔΡ ο Κύριος Παπανικολάου Φ. και σου είπε που πρέπει να στηθούμε και εσύ του απάντησες χυδαιότατα λέγοντας τον έχω γραμμένο στα αρχίδ. όποιος σου το είπε. Τι να θυμηθώ που ήρθες τύφλα στο μεθήση στη πρόβα και ήθελες να δίρεις τον Καραβελλάκη επειδή σου έκανε παρατήρηση βλέποντας πρωτόγνωρα πράγματα στη Φιλαρμονική. Αυτόν κύριοι πρέπει να τον απομακρύνεται. είναι επικίνδυνος Τυχερός είμαι που πήρα τη συνταξή μου Απομακρύνσου από τον χώρο αυτόν γιατί δεν σου ταιριάζει. Εσύ μόνο στα βουνά πρέπει να κάθεσαι γιατί μεγάλωσες με ιθαγενείς και έχεις άγρια ένστικτα. Αντε μουσικέ της δεκ....άδειασε την γωνιά και έχει και άλλα πορτοκάλια..... φρεσκότατα. 65 και βάλε είσαι φτάνει. παλουκό σου στο σπιτάκι σου. Διακοσταματίου μου φαίνεσαι και εσύ χοντρόπετσος. ρουσφέτια δεν περνάνε αλλά που να καταλάβεις. ρεζιλεύεις το χωριό σου με τον κόπανο που κουβάλεισες στη Φιλαρμονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/12 13:30

      Ρε ηλίθιε εισαι εσύ σε θέση να λες τους Ροδίτες Κυρα Κατίνες. Θέλεις ένα μπουγέλομα για να το θυμασαι. Κοπρίτη.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/8/12 18:02

    "Φίλε εσύ που μηλάς για τον αήμν. Δήμα. Την πάτησε και ο Γιαννόπουλος. Πως τον αποκαλούσε ο Γιώργος...ότι είναι Μεγάλο Νούμερο...κατόπιν εορτής."

    ΚΑΤ'ΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.....
    ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΧΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ.......ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ !!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ....ΗΡΘΕ Ο ΠΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΝΑ ΦΑΕΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ!!!ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΗΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.....ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΝΕΡΟ...
    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/8/12 23:33

    Και για να σας δώσω ένα μικρό παράδειγμα αυτής της απίστευτης διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, αρκεί να σας πω ότι επί 3 χρόνια (1997-2000) ο τότε αρχιμουσικός πληρωνόταν μαύρα 200.000 δραχμές τον μήνα!!!!!!!!! Αποδεικτικά στοιχεία στην κατοχή του Δήμου, Σώματος ελεγκτών δημοσίας διοίκησης, Υπουργείου Οικονομικών & εσωτερικών, ΣΔΟΕ και του Εισαγγελέα. Είπατε τίποτα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/8/12 00:30

    Και τι θες να πεις ρε ποιητή μ'αυτό????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/11/12 00:14

    η ύβρις είναι μούσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/8/13 13:42

    Πιστεύω και εγώ ότι θα μπορούσαν να βάλουν ελληνική κομμάτια αλλα και ξένα δηλαδή να κάνουν ένα πρόγραμμα απο ελληνικά και ξένα κομμάτια που είναι γνωστά σε πολύ κόσμο .Άλλες φιλαρμονικές στην Ρόδο έχουν μόνο ελληνικά κομμάτια και τραγουδάνε και άλλες έχουν ελληνικά και ξένα κομμάτια που έμειναν στην ιστορία π.χ. Έλληνες συνθέτες όπως Μάνος Χατζηδάκις ή Μίκης Θεοδωράκης ή Στάυρος Κουγιουμτζής .Ξένα κομμάτια που ακόμα και σήμερα παίζουν στην τηλεόραση π.χ. Χαβάη 5-0 ή θέματα απο ταινίες όπως Rocky ή Mission Impossible .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *