επικαιρότητα

Κούρδοι απειλούν τον τουρισμό της Τουρκίας! ΜΕ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας από το Σάββατο στην Αττάλεια, το Μαρμαρίς, το Μποντρούμ και άλλα τουριστικά θέρετρα...
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας ισχύουν από το Σάββατο σε όλα τα τουριστικά θέρετρα της Τουρκίας, ύστερα από τις απειλές των Κούρδων ανταρτών ότι «θα ανατινάξουμε τον τουρισμό της Τουρκίας, όπως κάναμε και στο παρελθόν. Έρχονται σκληρά αντίποινα»!
Μετά τις απειλές των Κούρδων ανταρτών, από την Αττάλεια μέχρι το Μαρμαρίς και από το Μποντρούμ μέχρι τη Σμύρνη και την Έφεσο, τα αυξημένα αστυνομικά μέτρα είναι εμφανή, Λιμάνια, μαρίνες, αγορές και πολυσύχναστοι αρχαιολογικοί χώροι, βρίσκονται υπό την επιτήρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ακόμα και με πολιτική περιβολή!

Οι τουρκικές αρχές παίρνουν πάντα στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις των Κούρδων ανταρτών του ΡΚΚ, διότι έχει αποδειχθεί ότι αυτά που λένε τα κάνουν, όπως έγινε και στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Τότε ο τουρκικός τουρισμός δοκιμάσθηκε σκληρά από εκρήξεις βομβών στα τουριστικά θέρετρα κατά μήκος των τουρκικών παραλίων.

Μάλιστα εκείνη η έξαρση βίας με στόχο τον τουρισμό στην Τουρκία είχε αντανάκλαση και στη Ρόδο, αφού, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, οι εκρήξεις βομβών που σημειώθηκαν στην πόλη της Ρόδου και τη Λίνδο ήταν έργο πρακτόρων των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας, σε …αντίποινα για τη δράση των Κούρδων στην Τουρκία!
http://www.vimatisko.gr/

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης