ροή ειδήσεων

Τί θα γίνει εάν οι μετανάστες απαντήσουν;

Μαχαιρώματα, ξύλο, βίαιες επιθέσεις σε άτυπα τζαμιά και δολοφονίες είναι ο τραγικός απολογισμός του ρατσιστικού αμόκ ακροδεξιών στοιχείων, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό...
επιδίδονται σε "κυνήγι μαγισσών", σκορπώντας τον τρόμο και το θάνατο σε ολόκληρη την Ελλάδα, με θύματα μετανάστες.

Τα κρούσματα ακραίας ρατσιστικής βίας,αλλά και τα επεισόδια μεταξύ ομάδων Ελλήνων και μεταναστών, συνέπεσαν με την έναρξη της αστυνομικής επιχείρησης-σκούπας με την κωδική ονομασία "Ξένιος Ζευς".

Τα "τάγματα του θανάτου" θεώρησαν ότι είναι μια καλή ευκαιρία να αναλάβουν δράση, λειτουργώντας - όπως και τόσα χρόνια - στο περιθώριο, που η μόνη αίσθηση δικαίου που έχουν είναι η αυτοδικία.

Στον απόηχο της άγριας δολοφονίας ενός 19χρονου Πακιστανού στο κέντρο της Αθήνας, οι δράστες της οποίας ακόμη αναζητούνται, έχουν σημειωθεί και άλλες δολοφονίες, όπως επίσης ξυλοδαρμοί καθώς και επιθέσεις σε χώρους προσευχής μουσουλμάνων.

Όπως φαίνεται σε βίντεο μιας ακόμα ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος αλλοδαπών το Σάββατο στου Ρέντη, στους τοίχους του τζαμιού της οδού Ιθάκης υπάρχουν προσβλητικά συνθήματα για τα σύμβολα λατρείας των μουσουλμάνων, ύβρεις και εθνικιστικά σύμβολα.



Σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα έρχεται να προστεθεί τη Δευτέρα η εμπρηστική επίθεση, με δύο μπιτόνια βενζίνης, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι.

Μέχρι στιγμής, "οι μετανάστες που δέχονται τις επιθέσεις τηρούν στάση άμυνας", λένε οι αστυνομικοί. "Τι θα γίνει όμως αν και αυτοί αποφασίσουν να απαντήσουν;", αναρωτιούνται, ζητώντας πολιτική παρέμβαση για το ζήτημα.

Προς το παρόν οι αλλοδαποί φοβούνται να κυκλοφορήσουν και ζουν με τον τρόμο του ξυλοδαρμού, της βίαιης εισβολής στα σπίτια τους, του εμπρησμού των λατρευτικών τους χώρων, ενώ για επικείμενη έκρηξη ενός "κοινωνικού εμφυλίου" μιλούν οι ειδικοί επιστήμονες.

"Εσύ, από ποια χώρα είσαι;"

"Εσύ, από ποια χώρα είσαι;. Αυτή την ερώτηση έκαναν, πριν τις φονικές επιθέσεις τους σε αλλοδαπούς, οι πέντε μαυροντυμένοι δράστες που σκότωσαν τον 20χρονο Ιρακινό στην οδό Αναξαγόρα 17 στο κέντρο της Αθήνας, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το "Βήμα", οι συνεχείς εγκληματικές επιθέσεις αυτού του είδους προβληματίζουν τους αστυνομικούς που φοβούνται κύμα ρατσιστικής βίας από ομάδα αυτόκλητων "εκδικητών" και συγκρίνουν το περιστατικό της οδού Αναξαγόρα, με ανάλογη δολοφονική ενέργεια, πριν από έναν χρόνο στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ένας νεαρός Ρουμάνος που ξέφυγε προχθές από τα χέρια της ίδιας ομάδας που μαχαίρωσε τον Ιρακινό οι δράστες "με πλησίασαν και με ρώτησαν τάχα ευγενικά από που είμαι. Μόλις τους είπα από την Ρουμανία άρχισαν να με κτυπούν με τα χέρια και με ξύλα. Σε μένα δεν βγάλανε μαχαίρια. Κατόρθωσα να ξεφύγω λίγα μέτρα κι έστριψα σε μια γωνία. Εκεί είδα έναν άλλο άνθρωπο -μαροκινής καταγωγής- που ήταν μαζί με τον Ιρακινό που σκότωσαν.Μου έδειξε τον τραυματισμένο φίλο του που ήταν αιμόφυρτος πεσμένος στον δρόμο".

Οι δύο νεαροί αλλοδαποί στις καταθέσεις που έδωσαν στην ΕΛΑΣ ελάχιστα διαφώτισαν τις έρευνες.

Αναφέρθηκαν "σε πέντε άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα, είχαν κράνη, ήταν σχετικά ψηλοί και μερικοί από αυτούς σωματώδεις. Τα μαχαίρια κρατούσαν οι επιβάτες μόνο μιας από τις μοτοσικλέτες".

Χωρίς, πάντως, να μπορέσουν να δώσουν άλλες λεπτομέρειες αφού φέρονται "έντρομοι να προσπαθούν να ξεφύγουν από τους άγνωστους μαυροντυμένους δράστες".

Η δολοφονική επίθεση κατά του ιρακινού μετανάστη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, έξω από χώρο που χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι για την προσευχή τους.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μιλούν για "ρατσιστική επίθεση" και συγκρίνουν την συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια με την δολοφονία, στις 11 Μαΐου 2011, ενός 21χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές πάλι στο κέντρο της Αθήνας, η οποία παρουσιάζει σημαντικές ομοιότητες.

nooz.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/8/12 18:09

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΝΟΜΕΓΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/12 22:50

      ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ¨ΕΝΟΧΟΥΣ¨! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΛΑ: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας των δύο Πολωνών o oποίος ήταν (πάλι) ομοεθνής (http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=50789&Itemid=86)

      ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ή ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΚΩΛΟΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/12 18:13

    Τί λες ρε φίλε, πω πω !! Μαυροντυμένοι ε; μήπως ο ένας έμοιαζε με τον Will Smith;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/8/12 18:20

    Το ερώτημα πρέπει να τεθεί διαφορετικά. Τι θα γίνει εάν απαντήσουν οι Έλληνες, όχι οι λαθροκαννίβαλοι. Μέχρι στιγμής όλους τους φόνους τους διέπραξαν ομοεθνείς τους. Τόσα χρόνια που δολοφονούντε και βιάζονται Έλληνες γιατί δεν αναρωτηθήκατε απολύτως τίποτα απάτριδε αριστερέ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/8/12 18:29

    ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ ΚΚΕ-ΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΕΩΝ.ΑΠΛΑ ΕΜΕΤΙΚΗ.
    ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/8/12 18:50

    Ρε αιιι στο διαολο απλυτα καθαρματα προδοτες του κερατα που ακομη τρωτε απο τον μπαμπα και την μαμα απλυτοι προδοτες τεμπεληδες του κερατα
    32 ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ σκοτωθήκαν (Ελληνες) φετος και δεν ακουσα τιποτα απο σας απλυτους.
    ας απαντησουν αφορμη θελουμε για να τους κρεμασουμε αναποδα,Ρε απλυτε πηγεαινε στο πακισταν η στο αφγανισταν η την τουρκια και χωρις αδεια κανε μια εκκλησια αλλης θρησκειας απο την επικρατουσα μαυρο φιδι που σε εφαγε .Πας σε μουσλμανικη χωρα με διαβατηριο κανονικα και σε ψαχνουν εαν εχεις σταυρο σε υποχρεωνουν να τον βγαλεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/12 19:29

      Τι λε ρε θηρίο , πήγες σε μουσουλμανική χώρα και άνοιξες Εκκλησία χωρίς άδεια;;; Ροδίτης διοικεί κι εκεί την Πολεοδομία;;;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος15/8/12 18:53

    ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/8/12 19:10

    Φασιστότοπος... Ούτε το "Ελλάς" δεν ξέρουν να γράψουν οι φίλοι σας τα ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/12 19:18

      τοπος για ΕΛΛΗΝΕΣ και εσύ καμια θέση δεν έχεις στούρνε

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/8/12 19:41

    AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/8/12 19:45

    "Τί θα γίνει εάν οι μετανάστες απαντήσουν"?Πολυ απλα θα τους παιρνουν κατα δεκαδες στα φερετρα πισω στις σκατοχωρες τους απ'οπου ηρθαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/8/12 19:48

    ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΑΚΑ ΒΡΩΜΟΑΠΛΥΤΟ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΕΙΣ , ΗΛΙΘΙΕ Ε ΗΛΙΘΙΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/12 19:52

      Γιατί πάντα να βιάζουν την αδερφή μου και την κόρη μου και όχι εσένα ας πούμε;;;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/8/12 19:53

    Και να κολλήσουν ηπατίτιδα και άλλα αφροδίσια νοσήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/8/12 22:48

    να δουμε ποτε πραγματικα θα ξεσηκωθουν οι Ελληνες και να διωξουν τους Ισλαμιστες και τους Μαυρους που μας κουβαλησαν στον τοπο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/12 23:17

      Από τη σύγχυσή σου έγραψες το "Ισλαμιστές" και "Μαύρους" με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Είδες που αυτό είναι το σωστό; Αρχίζεις σιγά-σιγά να τους σέβεσαι...
      Στις άλλες εκλογές θα ψηφίσεις ΚΚΕ !

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος16/8/12 04:10

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/8/12 06:43

    Τολμαει το τομαρι ο συριζαιος να μας απειλει μεσα στο σπιτι μας?Δηλαδη δεν φτανει που δεν τους πνιγουμε στη θαλασσα και δεν τους πεταμε στα ναρκοπεδια μας απειλουν κιολας?Ας απαντησουν λοιπον.Δεν θα προλαβαινουν να τους μαζευουν απο τους δρομους.Και αυτους και οσους μπουνε μπροστα.Το καλο που τους θελω να αρχιζουν να ξεκουμπιζονται τωρα πουακομα μπορουν γιατι μετα θα ειναι αργα και αν πιασει η φωτια δεν θα σβησει μεχρι να τους καψει ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/8/12 09:52

    Αυστηροί νόμοι στο Ισραήλ για τη λαθρομετανάστευση
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ" !!!
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=50588&Itemid=56

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/8/12 09:57

    Σε καμία χώρα του κόσμου οι γηγενείς δεν υποστηρίζουν τους παράνομους μετανάστες. Ακόμα και σε χώρες μεταναστών, όπως η Αμερική και η Αυστραλία, υπάρχουν νόμοι που τηρούνται. Η Αμερική απέλασε 800.000 λαθρομετανάστες πριν 1 χρόνο.

    Σε μια Ελλάδα χρεοκοπημένη , οι μόνοι που έχουν δουλειά είναι οι λαθρομετανάστες. Τους αρκούν τα χαμηλά μεροκάματα, γιατι στις χώρες τους το μεροκάματο ειναι 1 δολλάριο την μέρα. Ζουν σαν ζώα 30 ατομα σε ενα σπίτι, δεν πληρώνουν φόρους στο κράτος και στέλνουν μαυρα λεφτά πισω στις χώρες τους. Το μόνο που προσφέρουν στην Ελλάδα είναι εγκληματικότητα ,όπως αποδεικνύεται και απο τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας.

    Και όμως η ανθελληνική αριστερά τους υποστηρίζει ζητώντας να νομιμοποιηθούν 3.000.000 λαθρομετανάστες και αφήνοντας τους να φέρουν και τις οικογένειες τους. Μα ποιος θα πληρώνει τα επιδόματα τους; Θεωρείτε οτι αν γίνουν νόμιμοι θα πληρώνουν φόρους; Oχι βέβαια. Απλά θα πλουτίσει ακόμα περισσότερο ο Μπόμπολας και οι λοιποί καπιταλιστές που θα τους δίνουν μεροκάματα πείνας και θα τους έχουν ανασφάλιστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/8/12 10:48

    ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΡΩΜΟΚΟΜΟΥΝΙ !!! ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ , ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ??? ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕΣ ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ? ΗΔΗ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΘΛΙΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ.(http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=50789&Itemid=86)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/8/12 22:54

    χαχαχαχα ... νευράκια, νευράκια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *