ροή ειδήσεων

Ποιος διοικεί το νοσοκομείο... ο τομεάρχης ή ο Παπανικόλας ή μήπως οι γιατροί

Ειναι αδιανόητο περα για περα τα οσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο. μεχρι πρότινος μας ελεγαν οτι τα χειρουργεία δεν κλεινουν ουτε σε κατάσταση πολεμου! Τωρα τι εγινε κ Παπανικολα και εσεις γιατροι... που φωνάζετε! εχουμε πολεμο! Αληθεια με ποιους? ποιους σκοπούς εξυπηρετούσατε τοτε που φωναζατε? Και ποιους τωρα που δεν ειδα δεν ακουσα να διαμαρτύρεστε? εχω την αισθηση οτι ολοι σας εκει μεσα εξυπηρετείτε δικού σας σκοπους και μονο. καθώς είμαι και βεβαίως οτι αν ερθει κάποιος και σας τ' ακουμπήσει γερα σαφως και θα εξυπηρετηθεί. είναι ντροπη ολων όσων παίζουν αυτα τα παιχνίδια εις βαρος του ροδιακου κοινου και οχι μονο. σας μαθαμε πια.οταν θελετε να πετύχετε κατι απο την κυβέρνηση ενεργητε ολοι σας μεθοδικά καθως και με πολες δολοπλοκίες για να πετύχετε τον στοχο σας που τελικα καταληγη στα ευρουλακια και μονο.σας εχουμε παρει ολοι χαμπάρι συμμορφωθείτε. μαζεψατε φράγκα και για τα δισέγγονα σας. Φτανει πια νυσαφι!! Ο κόσμος εχει μεγαλη ανάγκη την κατανόησή σας και επιτελους τα ανθρώπινα σας αισθηματα αν σε κάποιους απο εσάς εχουν απομείνει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/8/12 03:55

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
    ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ 100% ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΝΡ ΒΑΖΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΟΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ...ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ???? ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/12 12:52

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/8/12 12:58

    στα χειρουργεια είναι ολα τα λεφτα ο κοσμος δίνει παντα χρηματα στους γιατρους !!!
    αντι χρηματα αγοραστε υλικά , ενα ψυγειο για ολους τους ασθενεις κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/8/12 14:04

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ Α! ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ.ΝΑ ΚΑΤΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΛΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ!!ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΑ ΝΑ ΕΠΗΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΗ ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΠΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ.!!!!!!ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.ΕΣΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΟΙ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/12 17:40

      ο συγκεκριμενος γιατρός κατέχει παράνομα και το κοινό εφημερείο μετατρέποντας το σε ιδιωτική γκαρσονιέρα και φαίνεται στον κόσμο οτι τάχα είναι μέρα νύχτα στο νοσοκομείο. ποτε δεν τον έχω δει στα επείγοντα.αν είναι σωστός να πάει στα επείγοντα να εξετάσει ασθενείς και όχι ιδιωτικά στο γραφείο του.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/8/12 18:12

    Για να δειτε ποσο παραπληροφορηση υπαρχει ασχετοι τα χειρουργεια καθε χρονο τον αυγουστο κλεινουν!!!!!!ειναι σε ολα τα νοσοκομεια κανονισμος αλλα βεβαια σασ φταινε οι γιατροι παντα αμορφωτοι χωριατες!!!! οι γιατροι που ναι εκει λοιπον παιρνουν 1300 ευρω πολλα λεφτα ετσι και ο καθε ασχετοσ που σερβιρει η καθαριζει σε ξενοδοχεια παιρνει 1600!!!!! ο καθε ηλιθιος ασ μην μιλαει αλλο πια για τους ηρωες γιατρουσ χωρις να ξερει γιατι οταν ο καθε χαμενος ειναι τα σαββατα στα μπουζουκια καποιος γιατρος ειναι εφημερια με 25 ευρω μακρια απο το σπιτι του για να μασ καλυπτει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/8/12 19:39

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΚΟΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΚΟΚΙΝΟΣ.ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ 1300 ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΣ ΜΗ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΑ?ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΤΙ ΣΑΝ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/8/12 19:52

    O KYΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΩΝΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΩ.ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΑ ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΕΙΟ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ?ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Τ' ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/8/12 01:22

    ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ.
    ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
    ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ 30 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 50 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΤΙΣ ΜΕΘΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ-ΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΜΕ PORSCHE CAYENNE ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ MERCEDES COMPRESSOR ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΚΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ" ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙΑ 20ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ-ΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/8/12 21:29

    ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΥΡΝΩΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣςΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΚΟΝΟΜΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Τ' ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΞΕΙ.ΤΙ ΩΡΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΦΕΓΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ?ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/8/12 09:29

    ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ.ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΣΔΟΕ ΑΚΟΥΣ ?Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΛΟΓΩ ΑΔΕΛΦΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *