ροή ειδήσεων

Αχμαντινετζάντ: Τα έθνη θα πρέπει να ενωθούν κατά του Παγκόσμιου Ηγεμονικού Σιωνισμού

Ο Πρόεδρος του Ιράν Mahmoud Ahmadinejad τόνισε για την ανάγκη δημιουργίας ενός παγκόσμιου ενωτικού μετώπου αντιμετώπισης της ‘απάνθρωπης’ ηγεμονίας του Σιωνισμού, που έχει ως κύριο εκφραστή το Ισραήλ...
“Το Σιωνιστικό Καθεστώς (Ισραήλ) αποτελεί τόσο το σύμβολο του Σιωνισμού στον κόσμο όσο και ένα εργαλείο ενίσχυσης της κυριαρχίας των αλαζονικών δυνάμεων στην περιοχή και σε ολόκληρη την υφήλιο’’, δήλωσε ο Πρόεδρος Ahmadinejad σε συνάντηση που είχε στην Τεχεράνη τη Τετάρτη με ομάδα πρέσβεων από Μουσουλμανικές χώρες’.

‘’Εξετάζοντας – ακόμη και επιφανειακά – την παρούσα παγκόσμια κατάσταση, και ειδικότερα στα Μουσουλμανικά και περιφερειακά κράτη όπως το Μπαχρέιν, την Υεμένη, τη Λιβύη, τη Συρία και τη Τουρκία, δείχνει ότι όλα τα έθνη επηρεάζονται από τις πλεκτάνες του αλαζονικού συστήματος’’, πρόσθεσε ο Πρόεδρος του Ιράν, τονίζοντας ότι η παρούσα μορφή παγκόσμιας διοίκησης αποτελεί μία πλήρη απογοήτευση για την ανθρωπότητα και τις αρχές της.

Ο Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος τόνισε ότι περισσότερα από 1.200 δισεκατομμύρια δολάρια δαπανώνται ετησίως για την κατασκευή όπλων σε παγκόσμια κλίμακα(κάτι το οποίο έχουμε αναφέρει άπειρες φορές εδώ στο pentapostagmaa.gr) – και πρόσθεσε ότι η χρήση όπλων είναι συνώνυμη με εγκληματικές πράξεις, κατάληψη εδαφών, μαζικές δολοφονίες και εκφοβισμούς κρατών..

Ο Ahmadinejad δήλωσε ότι η απαράδεκτη Σιωνιστική οντότητα διαχειρίζεται τις διεθνείς υποθέσεις εδώ και 400 χρόνια και ‘’βρίσκεται πίσω από τα παγκόσμια κέντρα δυνάμεων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα χρηματιστικά και τραπεζικά κέντρα’’.
Σημείωσε ότι η παγκόσμια ανθρωπότητα έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει τη δικαιοσύνη, το σεβασμό και την ελευθερία δίχως καμία διάκριση και εξαίρεση, παροτρύνοντας όλα τα έθνη που αποζητούν την ελευθερία και τη δικαιοσύνη να υιοθετήσουν μέτρα για να καταρρίψουν τη Σιωνιστική ηγεμονία, με τελικό στόχο την καθιέρωση της δικαιοσύνης και της ελευθερίας στον κόσμο.
pentapostagma.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/8/12 14:27

    Gia sou re axmantinetzan pame na tous gamisoume olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/8/12 19:54

    Σημείωσε ότι η παγκόσμια ανθρωπότητα έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει τη δικαιοσύνη, το σεβασμό και την ελευθερία δίχως καμία διάκριση και εξαίρεση
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΧΜΑΝΤΙ-ΝΕΝΤΑΝΤ? ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ?
    ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
    Υ.Γ. Ο ΑΧΜΑΝΤΙ-ΝΕΝΤΖΑΝΤ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *