ροή ειδήσεων

ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΡΕΣΤΑ ΚΤΛ... ΕΥΓΕ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/8/12 22:58

    Καλά εσύ δεν πας καλά. Σε όλες της άλλες πόλεις της Ευρώπης λειτουργούν έτσι , αλλά εδώ στην Ρόδο είναι άλω πρόβλημα ,δεν εχει διάβαση πάρκινγκ σταθμού για τα λεωφορεία, έτσι βλέπεις ουρές στον δρόμο απο τα αυτοκίνητα , και το άλω δεν εχει μηχανήματα , να μπορεί ο πελάτης να έχει είδη το εισιτήριο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/12 23:29

    Απολύσανε όλους τους εισπράκτορες διότι κλέβανε τα λεφτά από τα εισιτήρια. Τώρα το ΡΟΔΑ κονομά όλο το καλοκαίρι. κόβει δρομολόγια από της γειτονιές και τα βάζει ένα πίσω από το άλλο σε κρεμαστή-Ρόδο και φαλιράκι-Ρόδο, άσε που βάζουν 150 άτομα σα σαρδέλες μέσα. Επίσης έχουνε τα ποιο σαράβαλα της Ευρώπης.
    Θα ήθελα να μου πει κάποιος πόση ώρα κάνει το λεωφορείο από Άγιο Νικόλα- νοσοκομείο και πόσο κοστίζει το εισιτήριο, σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα να μην πω για όλοι την Ευρώπη έχουμε τα ποιο ακριβά αστικά εισιτήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/8/12 21:42

      Δεν κλέβανε μόνο οι εισπράκτορες.... τώρα κλέβουν και οι οδηγοί!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/12 23:38

    1. Δεν υπάρχουν οι υποδομές ώστε το λεωφορείο όταν σταματά στην στάση να μην εμποδίζει την κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων . Οι εσοχές στα πεζοδρόμια για να μπαίνει το μισό σε πλάτος λεωφορείο δεν υπάρχει και αν υπάρχει έχουν παρκάρει παράνομα Ι.Χ. .
    2. Το Ρόδα - ΚΤΕΛ δεν έχει ενημερώσει για το αντίτιμο με κάποια διαφήμιση ή σε κάποιο σάιτ ή έστω ενημερωτικά στις κατα τόπου στάσεις .
    3. Ορισμένοι οδηγοί ρόδα και ΚΤΕΛ σταματάνε επίτηδες στην μέση του δρόμου έτσι επειδή τους αρέσει να δημιουργούν προβλήματα .
    4.Δεν υπάρχουν αυτόματοι πωλητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/8/12 09:24

    οποτε θα μπορουσαν τουλαχιστον για 4-5 μηνες το καλοκαιρι να εχουν εισπρακτορες ,αφου δεν γινεται κατι αλλο ,για να μη σπανε τα νευρα των οδηγων στις ατελειωτες ουρες πισω απο το λεωφορειο και το κυριοτερο δειτε τι τραβανε οι τουριστες σαν εξυπηρετηση που ενας ανθρωπος προσπαθει να ειναι και οδηγος και εισπρακτορας και τελικα να στριμωχνονται σαν τις σαρδελλες μεσα στα "ολοκαινουργια" λεωφορεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/8/12 21:33

      Σε πληροφορώ ότι και σε άλλες τουριστικές χώρες του εξωτερικού (Γαλλία, Ιταλία), η ίδια "σαρδελοποίηση" υπάρχει, μόνο που εκεί υπάρχει η ηλεκτρονική κάρτα ή το εισητήριο αγορασμένο από τουριστικά γραφεία ή κιόσκια και η ακύρωσή του σε ειδικά μηχανάκια μέσα στο λεοφωρείο. Αν δεν το έχεις, πληρώνεις στον οδηγό το διπλάσιο αντίτιμο για να μην το ξανακάνεις!!!! Αλλά για να γίνουν αυτά στο Ελλαδιστάν θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/8/12 21:40

    Εχετε μήπως παρατηρήσει πως σε νεοκατασκευασμένες εθνικές οδούς υπάρχει παντελής έλλειψη χώρων για στάση λεωφορείων? Αυτά τα σαϊνια οι μηχανικοί και αρχιτέκτονες στον δρόμο για παράδειγμα Ρόδου-Φαληράκι δεν υπάρχει ούτε ένας χώρος ξεχωριστός για στάση-στάθμευση λεωφορείου. Αυτό θα πει να έχεις σύγχρονες τουριστικές και αστικές υποδομές!!!!! Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *