ροή ειδήσεων

O.Η.Ε προς Ευρωπαϊκή Ένωση: «Υποβαθμίστε την Εθνική Ομοιογένεια»

Οποιοσδήποτε αμφιβάλλει ότι υπάρχει ένα προδιαγεγραμμένο σχέδιο καταστροφής της Ευρώπης θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά...
το ακόλουθο δημοσίευματου BBC news το οποίο αναφέρει ότι:

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να υποβαθμίσει την ομοιογένεια των κρατών-μελών της, σύμφωνα με δηλώσεις του ειδικού αντιπροσώπου μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ο PeterSutherland είπε προς τους συναδέλφους του ότι η μελλοντική ευημερία πολλών κρατών της Ε.Ε. εξαρτάται από το αν θα γίνουν πολυπολιτισμικές ή όχι. Υπέδειξε επίσης ότι η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει καμία βάση με το διεθνές δίκαιο."

Βέβαια, ο Sutherland δεν αναφέρει ότι η Βρετανία, όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, .. κατακλύζονται από Αφρικανούς και Μουσουλμάνους μέσω των τεράστιων κυμάτων λαθρομετανάστευσης.

Το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας ότι: "ο Sutherland ο οποίος αποτελεί μη-εκτελεστικός διευθυντής της Goldman Sachs International και πρώην διευθυντικό μέλος του πετρελαϊκού κολοσσού της BP, ηγείται πλέον του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, το οποίο συγκεντρώνει εκπροσώπους από 160 έθνη για να μοιραστούν προτάσεις και ιδέες πολιτικής."

"Ο Sutherland δήλωσε προς την επιτροπή της Βουλής των Λόρδων ότι η μετανάστευση αποτελεί μία κρίσιμη δυναμική οικονομικής μεγέθυνσης σε ορισμένα έθνη της Ε.Ε.!!!! 'όσο δύσκολο και αν είναι να εξηγηθεί αυτό στους πολίτες αυτών των χωρών...'"

Ο Sutherland είναι ένας στυγνός καπιταλιστής ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση φθηνών εργατικών χεριών από τις χώρες του Τρίτου Κόσμου και προφανώς δεν ενδιαφέρεται αν εξαφανιστούν οι λευκοί πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών ή γκετοποιηθούν όλες οι πόλεις του ευρωπαϊκού δυτικού κόσμου..

Οι Η.Π.Α και η Ευρώπη συνεχίζουν να βιώνουν μία βαθιά οικονομική ύφεση, παρά τα περιστασιακά σχόλια περί ανάκαμψης από το καθεστώς Ομπάμα μέσω των διαπλεκόμενων (νέο)φιλελεύθερων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Βιώνουμε ήδη τη μαζική ανεργία, μία οικονομία που καταρρέει και τη κοινωνική διάλυση. Η εισροή εκατομμυρίων ανθρώπων από τις χώρες του Τρίτου Κόσμου όχι μόνο δεν θα βοηθήσει αλλά θα επιδεινώσει δραματικά τη κατάσταση.

Πολύ συχνά αναφέρεται ότι οι Ευρωπαϊκές χώρες βιώνουν το πρόβλημα του υποπληθυσμού, και θα πρέπει να υπάρξουν εισροές μεταναστών ώστε να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές εδώ στο pentapostagma.gr το δημογραφικό πρόβλημα μίας χώρας δεν λύνεται με την εισροή μεταναστών αλλά με μία εθνική κοινωνική και οικονομική πολιτική που θα είναι προσανατολισμένη στις ποιοτικές θέσεις εργασίας και τη στήριξη της οικογένειας.

Ήρθε η ώρα να τιμωρήσουμε όλους τους «προοδευτικούς» πολιτικούς της πολυπολιτισμικότητας και να προσπαθήσουμε να ακυρώσουμε τα σχέδια που μας επιβάλλει ο διεθνής στυγνός καπιταλισμός.

pentapostagma.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *