ροή ειδήσεων

Πώς να γλιτώσετε χρήματα στο super market

Eύκολες λύσεις για να αποφύγετε το σοκ όταν γυρίσετε σπίτι! Πόσες φορές έχετε κάνει επιδρομή στο super market της γειτονιάς γυρίζοντας σπίτι με άδειο πορτοφόλι και φορτωμένες με ένα σωρό άχρηστα πράγματα; ...

Είμαστε σίγουροι πολλές. Εδώ σας έχουμε 6 βασικούς κανόνες για να κάνετε οικονομία ακόμα και στα ψώνια του super market χωρίς φυσικά να σας λείψει τίποτα...

1. Πάντα να επισκέπτεστε το super market με γεμάτο στομάχι. Αν πεινάτε, τότε είναι σίγουρο ότι πολές αγορές σας θα είναι παρορμητικές καθώς θα προσπαθείτε να καταπολεμήσετε το αίσθημα της πείνας που αισθάνεστε. Φροντίστε πριν πάτε για ψώνια να έχετε φάει ή αν δεν προλαβαίνετε να πάρετε κάτι απ'έξω.

2. Αφήστε τα παιδιά στο σπίτι. Τα παιδιά συνηθίζουν να σας παρασύρουν σε άσκοπες αγορές ενώ έχουν την τάση να βάζουν και κρυφά πράγματα στο καρότσι με αποτέλεσμα όταν φτάνετε στο ταμείο, το ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε να είναι αστρονομικό.

3. Υπολογίστε σωστά τις τιμές πριν φτάσετε στο ταμείο. Αν ένα προιόν κοστίζει 9,90 ευρώ, τότε θα πρέπει να το υπολογίσετε ως 10 και όχι ως 9. Διαφορετικά θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις όταν φτάσετε στο ταμείο.

4. Κοιτάξτε τις ημερομηνίες λήξης έτσι ώστε να αποφύγετε να πάρετε μεγάλες ποσότητες προιόντων που λήγουν σύντομα γιατί πολύ απλά θα αναγκαστείτε να τις πετάξετε.

5. Αν σας πιέζει ο χρόνος, αναβάλλετε την επίσκεψη στο super market. Κάτι τέτοιο θα σας αγχώσει και θα κάνετε βιαστικές επιλογές.

6. Επιλέξτε οικογενειακές συσκευασίες και συμπυκνωμένα προιόντα τα οποία διαρκούν περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε τις πολλές επισκέψεις στο super market.

Πηγή: queen.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/9/12 00:13

    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ BYE BYE. ΟΠΟΥ ΝΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/9/12 15:59

    Εγώ λέω να κάνουμε ότι έκαναν και στην ισπανία. Μπαίνουμε φορτώνουμε τα καρότσια και bye bye. Εγώ μια φορα είμαι έτοιμος να το κάνω. Και άμα μου ξανά σβήσεις απάντηση μου θα σε πηδήξω ανάποδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *