ροή ειδήσεων

ΖΗΤΟΥΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ "ΘΑΨΟΥΝ" VIDEO ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ
Συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής την Πέμπτη, ένας Βούλγαρος μοναχός και ένας...

...Αλβανός υπήκοος με τη κατηγορία της εκβίασης γνωστού μητροπολίτη της Ελλαδικής Εκκλησίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ποινικά διωκόμενοι απαιτούσαν συνεχώς και πιεστικά από τον ανώτατο κληρικό, 100.000 ευρώ για να μην "αναγκαστούν να βγάλουν στη φόρα" βίντεο στο οποίο κατά τους ισχυρισμούς τους απεικονίζονταν ο Μητροπολίτης να συνευρίσκεται ερωτικά με τρείς Πακιστανούς! Ο ρασοφόρος κατέφυγε στην αστυνομία κι αυτή βέβαια έκανε τη δουλειά της.

Το makeleio.gr είναι σε θέση να γνωρίζει την υπόθεση εδώ και καιρό. Από καλά πληροφορημένες εκκλησιαστικές πηγές. Όπως και να είναι εις γνώσιν του... το ...πυρακτωμένο προανακριτικό υλικό. Όντως σε οπτικό υλικό απεικονίζεται ο σεβασμιότατος να είναι όρθιος και γυμνός και να έχουν πέσει πάνω του δύο μαυριδεροί λαθραίοι με σκοπό την γεννετήσια ικανοποίηση του. Το ...γύρισμα πρέπει να έχει γίνει σε χώρο της Μητρόπολης ή στο σπίτι του γέροντα.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι την ώρα της συνεύρεσης "του είχαν ρίξει κάτι στο ποτήρι που έπινε με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να τον διαπομπεύσουν" οι εκβιαστές και οι συνεργάτες τους.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για την υπόθεση ο Βούλγαρος μοναχός βρισκόταν εδώ και καιρό υπό την σκέπη της Μητρόπολης. Λόγω όμως οικονομικής διένεξης για εκκλησιαστική περιουσία σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής, ήρθε σε ρήξη με τον Μητροπολίτη και αποφάσισε να τον καταστρέψει. "Θα τον εκδικηθώ", φέρεται να είχε πει σε φίλους του. Μάλιστα διέδιδε(λέγοντας ότι έχει αποδείξεις)ότι στην εν λόγω μητρόπολη συνέβαιναν κακοποιήσεις ανηλίκων παιδιών και αδικήματα περί παιδεραστίας με συγκεκριμένους πρωταγωνιστές. Ο μοναχός θεωρούσε ότι ο γνωστός ιεράρχης τον είχε ρίξει με αποτέλεσμα να φεσωθεί οικονομικά από την εκμετάλλευση μονής. Μάλιστα ισχυριζόταν ότι επισκέπτες από ξένες χώρες θα άφηναν χρήματα στο μοναστήρι αλλά τελικά ακύρωσαν τα ταξίδια τους με αποτέλεσμα την οικονομική του καταστροφή.

Το ζήτημα είναι τα όσα φέρεται να ισχυρίζεται ο Βούλγαρος μοναχός περί παιδεραστικών δραστηριοτήτων και εαν όλα αυτά έχουν βάση. Εαν έχουν βάση τότε η αστυνομία κινήθηκε βεβιασμένα αφού σχηματίζοντας δικογραφία για την εκβίαση, απέτυχε πιθανή εξάρθρωση παιδεραστικών κυκλωμάτων. Είπαμε: Εαν έχουν βάση.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω εκβιαζόμενος ιεράρχης φέρεται να έχει σημαντική εκλησιαστική περιουσία και ως ποιμενάρχης χαίρει καθολικής εκτίμησης στην μητρόπολη του.

Σε πιθανό ερώτημα γιατί δεν αναφέρουμε ονόματα, η απάντηση από το makeleio.gr είναι γιατί δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα από την αστυνομία αφού θεωρεί ότι η υπόθεση είναι σοβαρή και έχει πολλές παραμέτρους. Όταν ανακοινωθεί θα τα βγάλουμε όσα ξέρουμε στη φόρα.

Πάντως αυτό που θα πούμε, είναι χαρακτηριστικό της ιστορίας. Θα απασχολήσει το θέμα γιατί έχει βάθος.

Πηγή: makeleio.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/9/12 21:13

    Από που να πιάσει κανείς?
    Από ότι ένας παπας εκβιάζει?
    Από ότι ένας παπάς εκβιάζει για την εξουσία και το χρήμα?
    Από ότι ένας παπας μαμιεται με άτομα ομίου φίλου...?
    Τα σόδομα και γόμορα!!!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Sodom_and_Gomorrah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/12 03:57

    ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ;ΚΑΙ ΤΙ ..ΤΑΧΑ..ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΤΙΡΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ;;ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΞΥΓΙΟΤΑΝ ΕΤΣΙ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/12 04:30

    ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;ΠΟΥ ΠΟΤΕ...ΠΛΑΚΑ ΜΕ...ΚΑΝΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/9/12 04:32

    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΙΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ....ΠΙΩΣ ΝΑΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/9/12 12:02

    KOΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ; TI EGINE;ΡΕ.. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *