ροή ειδήσεων

Χρυσή Αυγή: Παρεμπόριο τέλος! (2 βίντεο)

από το Γραφείο Τύπου
Μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν εχθές το βράδυ αυτό που θα έπρεπε να είχε πράξει από καιρό το ανύπαρκτο ελλαδικό κράτος. Απέσυραν από την κυκλοφορία...


τα παράνομα προϊόντα που διακινούσαν λαθρομετανάστες σε θρησκευτική πανήγυρη της Ανατολικής Αττικής.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Ραφήνα, τα μέλη μας βρέθηκαν προς τιμήν της Θεοτόκου Παντοβασιλίσσης και ακολούθως συμμετείχαν στην περιφορά της ιερής εικόνας. Όταν αντελήφθησαν το όργιο του παρεμπορίου και κατόπιν δεκάδων αιτημάτων Ελλήνων μικροπωλητών, οι συναγωνιστές και εκλεγμένοι βουλευτές Γερμενής και Ηλιόπουλος έλεγξαν τους πάγκους των αλλοδαπών.

Αφού προέκυψε ότι δεν υπήρχε ούτε ένα νόμιμο έγγραφο για τη διενέργεια εμπορίου, τα παράνομα προϊόντα αποσύρθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε ολόκληρη τη χώρα, μέχρι οι ανύπαρκτοι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ αποφασίσουν να κάνουν τη δουλειά τους και να πάψουν να υποθάλπουν την παρανομία.


ΝΤΟΥ της Χρυσής Αυγής σε λαϊκή του Μεσολογγίου [video]



Κατηγορούν τη δημοτική αστυνομία για κωλυσιεργία ενώ "γκρεμίζουν" κυριολεκτικά ότι αυτοσχέδιο πάγκο λαθρομετανάστη βρήκαν στον δρόμο τους. Επικεφαλής της κίνησης ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κων/νος Μπαρμπαρούσης. Δείτε το βίντεο:




tro-ma-ktiko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/9/12 13:41

    Μην πυροβολείτε έναν λαό σαν τους Αυστραλούς που προασπίζονται το σπίτι τους και την πατρίδα τους από την άλωση (βλέπε Ελλάδα) των διαφόρων άσχετων ποινικών και μη αλλοδαπών κ.τ.λ. , αυτό που προσπαθούν να τηρήσουν είναι την δημοκρατική νομοθεσία της χώρας τους κατά γράμμα (πάσας... πονηρός αλλοδαπός μη έχοντας τα εχέγγυα της διαμονής του στην χώρα τους απελαύνεται...) μακάρι να τους μοιάζαμε και στον μικρό τους δακτυλάκι, εμείς γίναμε μειοψηφία στην χώρας μας, κρίμα στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, και πριν με αποκαλέσει κάποιος (φασίστα και ρατσιστή) ένα έχω να πω, ετοιμάζομαι να ξενιτευτώ και εγώ αν θέλει ο θεός προς τον Καναδά ή Σουηδία (αν με δεκτού ν με τα χαρτιά που θα προσκομίσω) προτού λιμοκτονήσω χωρίς δουλειά και χρήματα για να ζήσω την οικογένειά μου, τίμια και με εργασία που προαπαιτείται για να μπορέσεις να γίνεις δεκτός στην χώρα τους, εμείς εδώ δεχόμαστε το κάθε καρυδιάς καρύδι χωρίς κανένα φίλτρο χωρίς καμία προϋπόθεσή, σβήνει η Ελλάδα είμαστε μειοψηφία και δεν το ξέρουμε ακόμα, μας πείρανε φαλάγγι οι δοσίλογοι πολιτικοί και οι απατεώνες εργοδότες και συνδικαλιστές και σε αυτήν την παραζάλη οι αλλοδαποί μας καταλαμβάνουν ειρηνικά με τον ποιο υποχθόνιο τρόπο απο την κερκόπορτα της μετανάστευσης, ελπίζω να μην ζω στην Ελλάδα όταν τελειώσει αυτό το θέατρο του παραλόγου, επαναστατήστε ραγιάδες του facebook και του twitter, μακάρι να ξαναγράφει η ιστορία αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/9/12 14:48

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/9/12 19:06

    ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ,ΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΒΓΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ,ΟΥΣΤ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΝΑΖΙ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/12 00:18

      Το κράτος απο το λαθρεμπόριο ή παρεμπόριο των ''δύστυχων'' μεροκαματιάρηδων πακι-αφγανών-μαύρων-κινέζων χάνει 20 δις το χρόνο.....Τα μέτρα με τα οποία ματώνει ο συνταξιούχος κο μισθωτός είναι 11,5!Λοιπόν οι αλληλέγγυες του σύριζα και το αδερφάτο των ιπποτών που σοκάρεται απο τις εικόνες χρυσαυγιτών που σπάνε τους πάγκους ας πληρώσει απο την τσέπη του τη διαφορά και είμαστε οκ κ η διαφορά πάγκο.......Ακούς Αλέκα,Αλέξη κ λοιποί;Πλερώστε απο την τσέπη σας,ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ. Αυτά ισχύουν και για εσένα μωρή αδελφή του ελέους καιροσκόπε!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/12 00:22

      επειδη εχω κουραστει να ασχολουμαι με τα προβατα-προδοτες...οποιος ειναι εναντοιν της χ.α,του μονου εθνικιστικου πατριωτικου κινηματος...του γαμω το σπιτι...τοσο απλα...και οταν θα ερθει η ωρα θα δικαστει ειτε απο τον λαο ειτε απο το δικαστηριο,θα δικαστει για εσχατη προδοσια....το ποταμι δε γυριζει πισω...σε λιγα χρονια θα κυβερνησει τον τοπο επιτελους ενα κινημα που θα νοιαζεται για τους ελληνες και μονο και δεν θα ειναι υποχειριο του καθε ξενου τεχνοκρατη τοκογλυφου....χ.α και μονο..

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/9/12 20:29

    Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην πέσουμε πιο χαμηλά σαν λαός.. Αυτό και τίποτε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/9/12 21:09

    Δεν εισαστε Ελληνες ρε.Σηκωνεστε και τρεχετε σαν τα τρομαγμενα ποντικια στην Αυστραλια και στη Γερμανια και αφηνετε την πατριδα σας ερμαιο σε αυτα τα μολυσμενα τρωκτικα σαν τον 7:06 να ροκανιζουν και να αφανιζουν αυτη την γη που ποτιστηκε με αιμα Ελληνων και γεννησε ολα τα ιδανικα που εχει αυτη τη στιγμη ο κοσμος.Μπραβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/12 22:13

      Δηλαδή ρε καραγκιοζάκο ,και οι παππούδες μας που έφευγαν το 1950-60 για τις ίδιες χώρες δεν ήταν Έλληνες;;; Και χέσε μας με τα αίματα και τα ιδανικά. Έχουν μεταλλαχθεί προ πολλού ,καταρχήν από μας.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/9/12 21:35

    Τα "τάγματα εφόδου" του Χίτλερ και ο ομοφυλόφυλος επικεφαλής τους που εκτελέστηκε

    http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=15680

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/9/12 23:04

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Χ Ρ Υ Σ Η Σ Α Υ Γ Η Σ!!!!!ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/12 01:00

      Εγω τους εβγαλα και φωτογραφια να τους βαλω διπλα στον Κολοκοτρώνη. Τοση παλικαρια είχαμε να δουμε χρόνια τωρα.Μαυροφορεμένοι μπράβοι εν δράσει

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/9/12 00:09

    Ο Συριζα ότι πηρε πηρε,τις ψηφους που ειχε μια ζωη 5% ,αλλο ενα 3%-4% απο τους μη φανατικους ΚΚΕδες και τις ψηφους των Πασοκων δημοσιων υπαλληλων και των οικογενειων τους15-18%.Aυτο ειναι το ταβανι του και δεν προκειται να παει πιο πανω για 2 λογους,γιατι μισουν καθε τι που θυμιζει ελληνικο εθνος και ειναι λαθρομεταναστολαγνοι.Τωρα που θα παρει τα βαρβαραμετρα ο Σαμαρας,η κυβερνηση του θα καταρρευσει σαν χαρτινος πυργος και η ΝΔ θα εχει την τυχη του ΠΑΣΟΚ.Απο το 30% θα πεσει στα 7-8%.Oλοι αυτοι οι απογοητευμενοι νοικοκυραιοι δεξιοι,μαζι με ενα ποσοστο απο τον Καμμενο, θα ειναι οι μελλοντικοί ψηφοφόροι της Χρυσης Αυγης.Υπολογιζω το ταβανι της γυρω στο 35% στο αμεσο μελλον ,μπορει και μεσα στο 2013.Αυτη ειναι η αποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/9/12 00:12

    οταν ζεις σε ενα κρατος ζουγκλα τοτε αυτα θα ειναι καθημερινοτητα απο την στιγμη που το υπουργειο εμποριου το ΣΔΟΕ και η αστυνομια δεν κανουν τιποτα αυτο ειναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων οταν κανενας δεν προστατευει τους ιδιους τους ΕΛΛΗΝΕΣ μεσα στην ΕΛΛΑΔΑ τοτε καποιοι θα το κανουν απο μονοι τους σιγουρα υπαρχει ενας σκοπος απο πισω αλλα η πολιτικη αυτη φαινετε οτι δουλευει αψογα για το κομμα της Χ.Α...πχ Εδω στο νησι που εργαζομαι υπαρχει ενα μικρο καφε που πινουμε τον καφε μας ενα πρωι λοιπον η κυρια που ειναι ιδιοκτητης βρηκε εναν Πακιστανο μεσα στο μαγαζι της να προσπαθει να παραβιασει την ταμειακη και οταν του φωναξε της τραβηξε μαχαιρι...ολα αυτα 10 μετρα στην κυριολεξια απο το αστυνομικο τμημα και τα δικαστηρια! Η αστυνομια τον μαζεψε ευτυχως αμεσως και τον σαπισε και στο ξυλο (πολυ καλα του εκανε) ο εισαγγελεας το μεσημερι τον αφησε ελευθερο! Αποτελεσμα... κλιμακιο της ΧΑ εκανε τοπι στο ξυλο τους ΠΑΚΙΔΕΣ και απο εκεινη την μερα εξαφανιστηκαν...ερωτηση...ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *