ροή ειδήσεων

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία της Εθνικής τράπεζας Ρόδου

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που έγινε προχθές σε τράπεζα της Ρόδου. Δράστες είναι δυο ημεδαποί οι οποίοι αναζητούνται και κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοχρησία και κλοπές τροχοφόρων. Επιπλέον η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει...
ακόμη έναν ημεδαπό συνεργό των δραστών. Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η ληστεία που έγινε προχθές (14-9-2012) το μεσημέρι σε τράπεζα της Ρόδου (σχετικό το από 14-09-2012 Δελτίο Τύπου μας). Συγκεκριμένα όπως εξακριβώθηκε δράστες της ληστείας είναι δυο
ημεδαποί ηλικίας 27 και 22 ετών οι οποίοι αναζητούνται. Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία η οποία περιλαμβάνει τα κακουργηματικής και πλημμεληματικής φύσεως αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ληστείας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, οπλοχρησίας και κλοπής. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας 24χρονος ημεδαπός, ο όποιος παραχώρησε στους δυο ληστές το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης έχουν κατασχεθεί μεταξύ άλλων: Ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με γεμιστήρα που περιείχε πέντε (5) φυσίγγια. Ένα πιστόλι απομίμηση όπλου (REPLICA) με γεμιστήρα. Δυο κάλυκες πυροβόλου όπλου. Πέντε κάλυκες αβολήδοτων φυσιγγίων. Δυο δίκυκλες μοτοσυκλέτες που είχαν κλαπεί νυχτερινές ώρες της 13 προς 14-09-2012 από σημεία στην πόλη της Ρόδου και από τις οποίες την μια χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διαφυγή τους, ενώ η άλλη βρέθηκε εξωτερικά της τράπεζας. Ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας του 22χρονου κατηγορουμένου, το οποίο βρέθηκε σταθμευμένο δίπλα στο αυτοκίνητο των δραστών. Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 24χρονου κατηγορουμένου που χρησιμοποίησαν οι δυο ληστές. Ένα κράνος μοτοσυκλέτας. Το χρηματικό ποσό των 24.625 ευρώ, μέσα σε σάκο που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο των δραστών. Μέρος των κατασχεθέντων πειστηρίων εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των δυο ληστών συνεχίζεται.







Σχόλια

  1. πολύ ωραίο το μπλογκ σας.. θα χαρώ να τα λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/12 10:54

    Ελληνάρες τα παληκάρια..για όσους βιάστηκαν να κατηγορήσουν πάλι τους αλλοδαπούς! Ελληνάρες που δεν βγήκαν ακόμα από το αυγό τους! 22 και 27 χρονών! Εύγε! Εύχομαι μόνο να μην βιαστούν πολλοί να πουν ότι τα παιδάκια πεινούσαν ή ότι το έκαναν για τη φουκαριάρα τη μάνα τους! Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα τουλάχιστον για το θράσος άλλων δύο υπανθρώπων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/12 11:27

    Ας εξηγήσει κάποιος στον ανώνυμο γιατί βαφτίζουν τους Αλβανούς 'ημεδαπούς'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/12 14:00

      το σχόλιο ομολογώ πως δεν το καταλαβαίνω..δηλαδή οι συγκεκριμένοι ληστές είναι Αλβανικής καταγωγής και τους ονομάζουν ημεδαπούς?! Ποιος ο λόγος? Αφού το σχολίασες μπες και στο κόπο να το εξηγήσεις εσύ!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/9/12 12:24

    ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΟΘΙ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ!ΑΛΙΜΟΝΟ ΟΠΙΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΓΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ.ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΜΑ ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.ΜΕΣΑ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *