ροή ειδήσεων

Είχε «αδυναμία» στους αυτόματους πωλητές

Συνελήφθη 40χρονος στη Ρόδο
Λίγο ιερόσυλος, λίγο διαρρήκτης και λίγο κλέφτης καυσίμων και δικύκλων ήταν ένας 40χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Ρόδο επειδή εκκρεμούσαν σε βάρος του... δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου με συνολική ποινή φυλάκισης έξη ετών και οκτώ μηνών για διακεκριμένες κλοπές.

Ο πολυπράγμων διαρρήκτης έβγαζε κυρίως το «μεροκάματό» του από τους αυτόματους πωλητές τους οποίους παραβίαζε και έκλεβε τα κέρματα. Όπως αποδείχθηκε, είχε διαρρήξει δυο στην Κρεμαστή και την Ιαλυσό. Παράλληλα, είχε χτυπήσει -και μάλιστα δυο φορές!- μια εκκλησία από το παγκάρι της οποίας είχε αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά.

Ο 40χρονος κυκλοφορούσε και με κλεμμένο μοτοποδήλατο, κάτω από τη σέλα του οποίου βρέθηκαν ένα δοχείο και ένας πλαστικός σωλήνας με τα οποία έκλεβε και καύσιμα από άλλα οχήματα. Για τις κλοπές αυτές παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ είχε ήδη περάσει από τον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου για να γίνουν εκτελεστές οι καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν.
protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *