επικαιρότητα

Έκαναν τους στρατιωτικούς "καραβανάδες"! Στοιχεία σοκ για τα συσσίτια στις ΕΔ!

Την ίδια ημέρα που οι στρατιωτικοί, βγαίνουν στον δρόμο, έρχονται στη δημοσιότητα στοιχεία-σοκ για την οικονομική κατάσταση...
...των στρατιωτικών και των οικογενειών τους. Στοιχεία που δείχνουν ότι η κυβέρνηση κατόρθωσε -γιατί περί κατόρθωματος πρόκειται- να επιστρέψουν οι στρατιωτικοί στην εποχή του συσσιτίου και της καραβάνας!

Τα στοιχεία μάλιστα δημοσιεύονται από την φυλοκυβερνητική εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος ο οποίος σε ρεπορτάζ του Α.Κούτρα επισημαίνει ότι:

•τα συσσίτια δεν αφορούν μόνο στους στρατιωτικούς αλλά και τις οικογένειές τους! Σε πολλές περιπτώσεις πλέον το συσσίτιο γίνεται “πακέτο” για το σπίτι του στρατιωτικού!

•Στη Λέσχη του ΓΕΑ, οι 150 μερίδες φαγητού έγιναν 400 μέσα σε λίγες εβδομάδες.

•στρατιωτικοί επισημαίνουν ότι όλο και περισσότεροι συνάδελφοί τους επιλέγουν τη λύση των συσσιτίων,κάτι που ακόμη και στην αρχή της κρίσης αποτελούσε θέμα ταμπού.

Ταμπού που τα οικονομικά μέτρα ,αλλά και η ανεπανάληπτη ανικανότητα της κυβέρνησης να υπερασπιστεί τις ΕΔ “καταρρίφθηκαν”.

Και είναι βέβαια παράδοξο που μια κυβέρνηση “συντηρητική” ,μια παράταξη η οποία πάντα θεωρούσε τον χώρο των ΕΔ “δικό της χώρο”, επιτρέπει τόσο εύκολα να επιστρέψουν οι στρατιωτικοί στην εποχή της “καραβάνας”.

Πηγή: onalert.gr

Σχόλια


Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα! Κάντε κλικ εδώ

Ακολουθήστε τα Παράπονα Ρόδου στο Google News! Κάντε κλικ εδώ

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

sms

Αναγνώστης: Είναι ζωντανός άγιος είμαι 48 χρόνων και στα 7 μου ένιωσα θαύμα πάνω μου το θυμάμαι σαν να έγινε χθες είναι άγιος (μάγκας) δυνατός όσο με έχει καλά ο Θεός θα προσπαθώ να είμαι πιστός στο τάγμα μου

mms

mms

βίντεο