ροή ειδήσεων

Το μήνυμα του ωμού εκβιασμού - Κτηνίατρος απειλούσε να σκοτώσει σκύλο!

Το μήνυμα που βλέπετε έφτασε στο κινητό του ιδιοκτήτη - Ο κτηνίατρος αφήνει περιθώριο λίγων ωρών για να μην σκοτώσει το τετράποδο...
Tο γραπτό μήνυμα που αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Κόσμος» δείχνει πως αδίστακτοι επιστήμονες δεν είναι μόνο οι γιατροί που εκβιαστικά ζητούν φακελάκι για να χειρουργήσουν ασθενή, αλλά και κάποιοι κτηνίατροι που για να κερδίσουν χρήματα απειλούν με τη ζωή των τετράποδων!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα συνέβησαν σε γνωστό κτηνιατρείο της Πάτρας στο οποίο απευθύνθηκε Πατρινός, για να θεραπεύσει ένα μικρό σκυλάκι. Στην περιοχή που διαμένει (κοντά στο Λαμπίρι) άγνωστος πετά φόλες στα σκυλιά και προ ημερών αρκετά ζώα είχαν κινδυνεύσει να χάσουν τη ζωή τους από το δηλητήριο. Στη θέα του ετοιμοθάνατου μικρού σκυλιού, ο Πατρινός το έβαλε στο αυτοκίνητό του και το μετέφερε μέχρι το κτηνιατρείο της Πάτρας.

Ο κτηνίατρος κατάφερε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο μικρό τετράποδο, ενημέρωσε όμως τον ιδιοκτήτη του πως η επέμβαση και η υπόλοιπη θεραπεία είχαν κόστος 120 ευρώ. Ο νεαρός ιδιοκτήτης αποδέχθηκε το ποσό, παρακάλεσε όμως τον κτηνίατρο να κάνει υπομονή μέχρι την Παρασκευή (ήταν Δευτέρα) για να του φέρει τα χρήματα.

Το σκυλί παρέμεινε στο κτηνιατρείο, αλλά από την επόμενη κιόλας ημέρα... ο κτηνίατρος ζητούσε επιτακτικά το ποσό της οφειλής. Μέχρι που την Τετάρτη ο γιατρός αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό! Προφανώς φοβήθηκε ότι δεν θα πάρει τα χρήματά του κι έτσι έστειλε στο κινητό τηλέφωνο ένα εκβιαστικό γραπτό μήνυμα. «Κύριε Κ... το σκυλάκι θα θανατωθεί στις 8 η ώρα της Παρασκευής. Εάν έχετε ενδιαφέρον, το παραλαμβάνετε νωρίτερα».

Για την ιστορία, στη θέα αυτού του μηνύματος, ο παραλήπτης του μηνύματος πήγε στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής, παρέλαβε το ζώο και πλήρωσε 125 ευρώ.

Πηγή: newsit.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/9/12 01:27

    γεμισε τζαπατζηδες οι Ροδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/12 02:59

      Ανοητε....μαθε να διαβαζεις κ μετα γραφε....συβεβη στη Πατρα κ οχι Ροδο....κ οσα χρονια ζω εδω ποτε δεν ακουστηκε κατι παρομοιο με τους ντοπιους κτηνιατρους...οποτε το σχολιο σου ειναι ΑΝΟΥΣΙΟ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *