ροή ειδήσεων

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ... ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ "ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΟΙ"

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν η ιδιοκτήτρια ενός χρυσοχοείου και η ανήλικη κόρη της στα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι τους στα Κοσκινού της Ρόδου! Η επίθεση έχει παρασκήνιο, καθώς φαίνεται ότι σχετίζεται...
με τους Σέρβους «χρυσοδάκτυλους» που συνελήφθησαν πρόσφατα χάρη στην συγκεκριμένη επιχειρηματία!

Μάνα και κόρη είχαν μόλις επιστρέψει στην κατοικία τους στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας», ενώ ο πατέρας εργαζόταν ακόμη στο χρυσοχοείο τους στη λεωφόρο Ρόδου – Καλλιθέας. Ξαφνικά, τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι έσπασαν την αλουμινένια πόρτα της εισόδου και ο ένας από αυτούς άρπαξε από τα μαλλιά τη γυναίκα που άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κλείνοντάς της το στόμα με το ένα χέρι. Η επιχειρηματίας δάγκωσε το χέρι του, αλλά ο κακοποιός την χτύπησε στο κεφάλι με τη λαβή του πιστολιού ρίχνοντάς την στο δάπεδο και συνεχίζοντας να την απειλεί.

Τρομοκρατημένη η 17χρονη κόρη της γυναίκας βγήκε γυμνή από το μπάνιο και άρχισε να ουρλιάζει μόλις είδε τον δεύτερο κουκουλοφόρο ο οποίος την σημάδευε με το όπλο του! Οι εισβολείς κατάλαβαν ότι κινδύνευαν να εγκλωβιστούν, αλλά δεν τα έχασαν. Άρπαξαν την τσάντα της γυναίκας μέσα στην οποία υπήρχαν τα κλειδιά του χρυσοχοείου και του χρηματοκιβωτίου, χρήματα και άλλα αντικείμενα και έσπευσαν να εξαφανιστούν με ένα παλιό αυτοκίνητο.

Οι πανικόβλητες γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ στο σπίτι έφτασε αναστατωμένος και ο κοσμηματοπώλης. Τα θύματα κατέθεσαν ότι οι κακοποιοί απέφυγαν να μιλήσουν και τις απειλούσαν μόνο με κραυγές, πιθανότατα για να μην αποκαλυφθεί η εθνικότητά τους.

Έτσι, πιθανολογείται ότι πρόκειται για συνεργούς των δύο Σέρβων που έχουν προφυλακιστεί για την απόπειρα διάρρηξης στο χρυσοχοείο της οικογένειας στις 28 Ιουλίου. Τότε τους είχε αντιληφθεί η ιδιοκτήτρια και τους έτρεψε σε φυγή καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να συλληφθούν λίγο αργότερα. Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες σε όλη τη Ρόδο προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα ίχνη τους.

stoxos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *