ροή ειδήσεων

Γραφείο ευρέσεως εργασίας μόνο για έλληνες από την Χρυσή Αυγή

Κάτι σαν γραφείο ανεύρεσης εργασίας, αλλά με βάση την εθνική καταγωγή. Μετά το αίμα μόνο για Έλληνες, τα τρόφιμα και ό,τι άλλο μόνο για τους κατά το γένος...
...Έλληνες ο Λαϊκός Σύνδεσμος προχωρά και στον Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Τον όμιλο που τα αρχικά του θυμίζουν τον κανονικό ΟΑΕΔ για να υπάρχει και ο σχετικός συνειρμός...

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας. Όποιος άνεργος Έλληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ομοίως όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες στις επιχειρήσεις τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω προσπάθεια έχει ξεκάθαρα κοινωφελή σκοπό και ο χαρακτήρας της είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ. Την ίδια ώρα που οι μεγαλοεργολάβοι, το ιδιωτικό και κρατικό κεφάλαιο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά εργασία σε λαθρομετανάστες, η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα.

Το θέμα έφτασε στην Βουλή με τον υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο να δηλώνει: Αν το γραφείο που ίδρυσε η Χρυσή Αυγή και μεσολαβεί να βρουν δουλειά Έλληνες, δεν τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες -όπως είναι η αναγγελία ίδρυσής του- θα κλείσει".

Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Αθ. Παφίλη για τη λειτουργία «γραφείου ευρέσεως εργασίας Ελλήνων Εύβοιας- Βοιωτίας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε ότι το γραφείο αυτό δεν πληροί τις διαδικασίες που επιτάσσει ο νόμος για την ίδρυσή του κι αν δεν ολοκληρωθούν αυτές θα ελεγχθεί εκ νέου και θα κλείσει. Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος υφυπουργός είπε πως, όπου έγιναν έλεγχοι, τα γραφεία (π.χ. Λειβαδιά, Χαλκίδα) ήταν κλειστά.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «φασιστική οργάνωση» προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών της και την παρέμβαση του προεδρεύοντος Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος είπε πως μέσα στο Κοινοβούλιο απαιτούνται ήρεμοι τόνοι ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν διαφωνίες με τις πρακτικές του κόμματος.

Επί της ουσίας της ερώτησης ο κ. Παφίλης ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται την ανεργία για να καλλιεργήσει τον ρατσισμό και το μίσος, ενώ χρησιμοποιεί μηχανισμό τραμπούκων και εκβιάζει επιχειρηματίες να αντικαταστήσουν τους αλλοδαπούς εργαζόμενους με Έλληνες με μεροκάματο 18 ευρώ. Έτσι, είπε, καταστρατηγούν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ενώ μίλησε για φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις και ζήτησε να «κλείσουν τα δουλεμπορικά παραμάγαζα» που στήνει η ΧΑ.

«Καταδικάζουμε την αυτοδικία και πιστεύουμε ότι όχι μόνο δεν λύνουν προβλήματα, αντιθέτως μάλιστα» απάντησε ο κ. Παναγιωτόπουλος ο οποίος επανέλαβε για το συγκεκριμένο θέμα της αρμοδιότητάς του ότι γίνονται και θα συνεχιστούν οι έλεγχοι και θα επιβληθεί ο νόμος όπου δεν τηρείται.
Πηγή: newsit.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/9/12 22:27

    Έχουμε καταλάβει πια όλοι ότι αντιγράφουν τις μεθόδους του Χίτλερ το 1932-1936. Μόνο που τότε κυνήγησαν στην αρχή τους Εβραίους, ενώ τώρα άρχισαν από τους μετανάστες. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, επόμενος στόχος τους είναι το κυνήγι κάθε αριστερής και προοδευτικής άποψης. Έτσι για να φαίνεται η υποταγή στα αφεντικά τους (ξενοδόχοι-τραπεζίτες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 01:16

      file me olo to tharos...mia erotisi mono..me auta pou zoume gia pia aristeri proodeutiki apopsi milas?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/12 22:54

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 10:38

      Δεν είδα να καταγγέλουν τους ξενοδόχους για τα παιδάκια από Τσεχία, Σλοβενία κλπ που δουλεύουν για 300 ευρώ! Αλλά ξέχασα... Αυτά είναι ΑΣΠΡΑ !!!

      Διαγραφή
  3. Μανος28/9/12 23:16

    Αυτο με το ΑΙΜΑ για Ελληνες ειναι ψεμματα..το αίμα που δώσατε ειναι απο εσας για ολους.οπως και εσεις οι χρυσαυγιτες εαν χρειαστειτε αιμα μπορει να παρετε απο ολους,δηλαδη μπορει και απο εναν πακιστανο.οποτε μην το αναφερετε αυτο ειναι χαζομαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/9/12 23:18

    ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/12 11:37

      ναι ζώον, παρε και κανέναν απο το ΠΑΜΕ να σου κανουν και το σωματείο!!!!! χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/12 00:29

    Το σωστό είναι ΜΠΡΑΒΟΙ στη Χ.Α. Δηλαδή βρίσκουν εργασία με ΙΚΑ , Ενσημα , αξιοπρεπή μισθό;;; Γιατί αν δεν είναι έτσι βρίσκουμε και μόνοι μας δουλειές στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/12 00:31

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!! ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 12:10

      Καλά εσένα πρέπει να σε δέρνανε πολύ μικρό...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/12 00:35

    καλως ηρθατε στην Αρια Φυλη! Μια ερωτηση μονο... πως μετα απο 400 χρονια τουρκοκρατιασ μπορειτε κ μιλατε για καθαρουσ ελληνεσ???
    Μονο ενα ευχομαι σε καθε χρυσαυγητη.. ετσι οπως παει η Ελλαδα πολλοι απο σας θα αναγκαστουν να φυγουν μεταναστεσ γιατι δεν θα εχεται μια μουκια να βαλετε στο στομα σας κ των παιδιων σας, κ πραγματικα ευχομαι να σας πεταξουν στου δρομουσ μονο κ μονο επειδη δεν εισαι αυστραλοσ, κινεζος,αμερικανοσ κτλ. να σου συμπεριφερθούν σαν να εισαι σκουπιδι.πραγματικα το ευχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 00:48

      ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ Ε???? ΑΣΕ ΡΕ ΠΡΟΦΗΤΗ,ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙ???????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/12 12:12

      Σιγά εσύ άραξε λίγο τραμπούκε, μην μας τον βάλεις και τον έχεις και μεγάλο... Μάθε να διαβάζεις και να σκέφτεσαι γίδι, μια χαρά τα λέει. Μην κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν. ΕΜΑ ΤΟΙΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΟΙ!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/9/12 09:02

    http://www.inews.gr/135/schetika-me-to-arthro-pou-kykloforei-gia-to-dna-ton-ellinon.htm
    Μετανάστης να γίνεις εσύ και οι άπατρις ομοϊδεάτες σου..εμείς θα μείνουμε ΕΔΩ στον τόπο μας για να το παλέψουμε...και θα το παλέψουμε...εσύ μπορείς να μεταναστεύσεις στη Νιγηρία και το Πακιστάν...κάπου θα σε βολέψουν τα φιλαράκια σου...

    Υ.Γ. κάνε και καμιά διόρθωση...πόνεσαν τα ματάκια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 12:15

      Έλα ρε έξυπνε εσύ που ανεβάζεις και links που γράφει ο κάθε καραγκιόζης. "άπατρις ομοϊδεάτες " μίλα και σε γραμμική β' .

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος29/9/12 13:04

    το συγουρο ειναι οτι η χρυση αυγη προελαυνει και το υπολοιπο συστημα δεν μπορει να βρει τροπο να την αντιμετοπησει. Οι αριστεροι με φωνασκιες, υβρεις και επιχειρηματα του 1950 και οι υπολιποι με απιλες και με την αστυνομικη καταστολη, προσπαθουν να καταπολεμισουν τον καρκινο με ασπιρινες. Η Χ.Α εκμεταλλευεται τις πληγες του συστιματος και απλα εβαλε το μαχαιρι και τωρα το γυριζει. Ο ελληνικος λαος ειναι πλεον εξαθλιωμένος αλλα και εθνικα πληγωμενος ακουγοντας τους ξενους να τον απαξιωνουν και να τον χαρακτηριζουν λαμογιο, βλεποντας την χωρα να εχε κατακληστει με ξενους απο ολα τα μερη του κοσμου και βλεποντας πως ακομα και την ελληνικη τηλεοραση να παιζει ολοι μερα τουρκικα προγραμματα, προσπαθει να γατζωθει απο καπου για να επιβιωσει εθνικα και η μονη στηριξη που ακουει ειναι αυτη της χρυσης αυγης. Αν οι υπολοιποι δεν αντιλιφθουν αυτο το πραμμα ειναι μαθηματικα βεβαιο πως σε λιγο καιρο τυποι σαν τον κασιδιαρη και τον μπαρμπαρουση θα ειναι υπουργοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/9/12 22:36

    ΝΑ ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΚΆΤΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΈΝΟΙ ΠΟΎ ΕΊΣΤΕ ΑΝΤΊΘΕΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΈΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΆ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΊΣΟΥΝ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΝΆΝΕ ΑΝ ΑΥΤΌ ΘΈΛΕΤΕ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΎΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΑΠΌΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΈΝΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΟΥΡΆΣΕΙ ΠΟΤΈ ΟΎΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΆΚΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΡΙΟΝΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΧΟΝΤΡΌΚΟΙΛΑΡΑ ΣΑΣ.ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΟΡΈ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΑΣ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟΥ Η ΨΉΦΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *