ροή ειδήσεων

ΟΑΕΔ: πότε κόβονται τα επιδόματα ανεργίας

Πότε αρχίζουν οι περικοπές και στα επιδόματα ανεργίας; Ποιοι θα δικαιούνται το επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και ποια τα κριτήρια; ...


Χιλιάδες ανυποψίαστοι ακόμα άνεργοι, οι περισσότεροι από εποχικά και τουριστικά επαγγέλματα, θα χάσουν το επίδομα ανεργίαςτου ΟΑΕΔ από την 1η Ιανουαρίου, όπως προβλέπει διάταξη που έχει ψηφιστεί στο πλαίσιο των μέτρων του Μνημονίου, η οποία μέχρι στιγμής έχει περάσει απαρατήρητη.

Από την 1η Ιανουαρίου 2013 ο ΟΑΕΔ θα διενεργήσει έναν ακόμη έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσει ποιοι δικαιούνται επίδομα ανεργίας και ποιοι όχι.

Αυτή τη φορά όμως δεν θα αρκείται μόνο στον αριθμό των ενσήμων, αλλά θα γυρίζει πίσω στον χρόνο για μια τετραετία.

Εφόσον ο άνεργος έχει εισπράξει περισσότερα από 450 ημερήσια επιδόματα ανεργίας (18 μηνιαία) μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, τότε θα σταματάει να λαμβάνει το επίδομα.

Με την πρώτη εφαρμογή του μέτρου τον Ιανουάριο, ο ΟΑΕΔ θα αναζητήσει σε ποιους έχει χορηγήσειεπίδομα ανεργίας την περίοδο από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012.

Αν εντοπίσει περιπτώσεις ανέργων που έχουν συμπληρώσει τις 450 ημέρες ανεργίας, θα σταματάει την επιδότηση. Οι εποχικοί υπάλληλοι, κυρίως οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία, είναι πολύ πιθανό να πέσουν σε αυτή την «τσιμπίδα», καθώς συνήθως απασχολούνται για έξι μήνες τον χρόνο καιεπιδοτούνται για τους υπόλοιπους έξι.

fimes.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/9/12 13:37

    Αρα για καποιους εργαζομενους.
    750χ6:12 μηνες μας κανει 375 ευρω τον μηνα.
    Τι να την κανει την ανεργια?
    Μια χαρα λεφτα παιρνει.
    Βρε αει στον ....μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/9/12 13:57

    TOLMHSTE LAMOGIA NA THA GINEI XAMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/9/12 15:58

    Μόνο οι Αλβανοί θα την περνούνε μόνο αυτο ειναι το κράτος θα έρθουνε εκλογές να δούμε πιος πολιτικός θα έρθει για ψήφους όσο για μένα που ψήφισα Ν Δ ήτανε η τελευταία φορά ο Σαμαρας μας έλεγε ότι δεν θα την κόψει ωραίες υποσχέσεις να του χερομαστε όλους μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/9/12 16:09

    ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΗΔΗ ΑΝΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/9/12 16:52

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΠΤ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ..ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ?ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ??ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ??ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ..ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/9/12 20:19

    μια χαρά θα περάσουμε!!!!!ωραίος χειμώνας,ξέχασαν ότι σε πολλά τουριστικά επαγγέλματα μας απασχολούν 4ωρους με 300 ευρώ!!!έξι μήνες με 300 ευρώ φτάνουν να περάσεις και τον επόμενο χειμώνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/9/12 21:54

    Φέτος όμως όποιοι απολυθούμε και πάρουμε την ανεργία πρίν τον 2013 θα συνεχίσουμε να το παίρνουμε κανονικά όσους μήνες δικαιούμαστε. Όσοι πάρουν από 2013 και έπειτα αυτοί είναι που θα χάσουν. Σωστά; Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτο;

    Άρα φέτος κάπως θα τα βγάλουμε πέρα, του χρόνου όμως που τα πράγματα γίνονται χειρότερα; Κουράγιο σε όλους μας, αλλά ας μην καθόμαστε άλλο. Φτάνει πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/9/12 23:12

    ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ!!!!! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΛΗΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ????? ΕΝΑ ΚΛΩΤΣΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ!!!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/12 13:10

      giati re asxete ratsisth aftoi den plironoyn ika ??ti zwa mazeftikate k milate kiolas kala mas kanoyn reeeee poy toys psifisate volemenoi pinaste twra egw tha pinasw alla toylaxistwn den toys psifisa...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/9/12 23:23

    ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΕΙ!!!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!! ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ!!!!!!.....ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/9/12 17:37

    MOLIS ANAKOINW8HKE STHN THLEORASH OTI TO METRO 8A ISXYSEI KANONIKA... KAI TWRA TI KANOUME????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/9/12 19:19

    pote anakoinw8hke?????k pou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/9/12 20:19

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???????????? ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/9/12 22:53

    για αυτους που δεν γνωριζουν.
    αυτο εχει ψηφιστει απο τον Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ καιπολυ απλα δεν ισχυσε ποτε. το περασαν στο ντουγκου. τωρα ομως που ειναι αλλοι στην εξουσια, βγηκε ΚΑΙ ΑΥΤΟ στη φορα.
    το θεμα δεν ειναι αν θα μας φτασουν να ζησουμε ή οχι, αλλα αν θα μπορεσουμε να ζησουμε καλυτερη ζωη απο τους οικονομικους μεταναστες της κωλο-χωρας μας. γιατι αυτοι μπορουν και ζουν καλυτερα. αλλα μην ξεχναμε, οτι σε αλλες χωρες τους μεταναστες καθε μορφης ΔΕΝ τους επιτρεπουν να παιρνουν απτο κρατος κανενα επιδομα καθε μορφης. αλλα εδω τους δωσαμε δουλεια, μας βριζουν καθημερινα, τους καναμε ανθρωπους, τους μαθαμε να ζουν με πολυ καλυτερο τροπο ζωης, μας τα παιρνουν και απλα φτιαχνοντε στον τοπο τους. μια μερα θα γινει η καθε αλβανια ενα ακομα κρατος με κυρος, εκει που σαν λαος δεν ειχε παρελθον και φυσικα αβεβαιο μελλον.τη στιγμη που εμεις με τεραστιο παρελθον πολυ απλα δεν δεχτικαμε ποτε οτι:
    ΔΑΝΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ -ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ 15 ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ, ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/9/12 16:25

    αντι να εχουν ως βασικοτερο κριτιριο το οικονομικό εχουν το ποσες μερες δουλεψε ο καθενας ...και ποσες ανεργιες εχει παρει ο καθενας ... δλδ αν εχω εισοσημα 100.000 απο ενοικια και δουλευω για 7-8 μηνες το χρονο έχω δικαιωμα για ανεργια .. ο αλλος που δουλευει 6 μηνες και περνει 700 τον μηνα δεν εχει δικαιωμα ..

    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/9/12 22:08

    Δεν μου απάντησε κανείς. Τελικά φέτος όσοι απολυθούμε θα πάρουμε κανονικά το ταμείο (επίδομα); Ο νέος νόμος ισχύει από το 2013 για τους νέους άνεργους σωστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/9/12 21:34

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΛΙΓΟ?? ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1981 ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝ/ΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΞΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/9/12 21:02

    Να μην λέτε "Ελλάς το μεγαλείο σου" γιατί δεν φταίει η Ελλάδα για το μάτσο των καραγκιόζηδων ψευταράδων πληρωμένων προδοτών που έχουμε για κυβερνήτες. Ούτε καν εμείς που μας παραπλανούν και τους πιστεύουμε ακόμα. Εύχομαι να μην τους ξαναψηφίσετε, αλλά και ποιους να ψηφίσετε όμως. Όλοι για κρέμασμα είναι!Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε. Επανάσταση; Αυτή θα ήταν η λύση. Και να φύγουν όλοι οι μετανάστες από εδώ πέρα. Γι αυτό όμως θέλει πατριώτες, όχι τσογλάνια που το μόνο που κάνουν είναι να ρημάζουν την Ελλάδα. Δεν βλέπετε, κάνουν ότι μπορούν για να ρημάξουν την Ελλάδα όσο περισσότερο μπορούν. Που να πάρει και να σηκώσει, έχω ζήσει την δικτατορία και τώρα την αναπολώ ... Να κατέβει ο Στρατός. Να ασφαλιστούν τα σύνορα και η πατρίδα μας πρώτα και μετά τα υπόλοιπα θα γίνουν. Μόνοι μας δεν μπορούμε να το κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/9/12 21:21

    Το μεσοπρόθεσμο λεει θα κοπει έτσι κι αλλιώς. Δεν θα ισχυσει οπως το λέτε. Θα γίνει περικοπή από το 2013. οποιος καταθέσει πριν το 2013 θα πάρει ανεργία κανονικά μέχρι 31/12/2012. Μετά μόνο εαν τα τελευταία 4 χρόνια έχει κάτω από 18 μήνες θα πάρει τόσο ώστε να συμπληρώσει 18 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/9/12 21:28

    Νόμος 3986/11
    "
    Άρθρο 39
    Προϋποθέσεις επιδότησης και
    οικονομική ενίσχυση ανέργων
    1. Στο άρθρο 6 του ν. 1545/1985 (A΄ 91) προστίθεται
    παράγραφος 8 ως εξής:
    «8. Από 1.1.2013, σε κάθε περίπτωση τα ημερήσια επι−
    δόματα ανεργίας, εντός της προηγούμενης από την
    εκάστοτε έναρξη της επιδότησης λόγω ανεργίας, τε−
    τραετίας, δεν είναι δυνατόν να είναι περισσότερα των
    τετρακοσίων πενήντα (450). Εάν εντός της τετραετίας
    ο άνεργος έχει επιδοτηθεί για χρονικό διάστημα μι−
    κρότερο των τετρακοσίων πενήντα (450) ημερήσιων
    επιδομάτων, δικαιούται να επιδοτηθεί λόγω ανεργίας
    για τον υπόλοιπο αριθμό ημερήσιων επιδομάτων, μέχρι
    τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου των τετρακοσί−
    ων πενήντα (450) ημερήσιων επιδομάτων. Από 1.1.2014
    τα ημερήσια επιδόματα ανεργίας στην τετραετία δεν
    είναι δυνατόν να είναι περισσότερα των τετρακοσίων
    (400).»
    "
    Για όποιους καταλαβαίνουν ελληνικά όταν λέμε από 1.1.2013 σε κάθε περίπτωση
    ,επαναλαμβάνω ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, αυτό σημαίνει πως όποτε και να βγει η απόφαση επιδότησης ανεργίας με το που θα μπει το 2013 θα γίνεται αυτόματα έλεγχος από το σύστημα πληρωμών του ΟΑΕΔ και δε θα πληρώνονται όσοι έχουν την τελευταία τετραετία πάνω από 18 μήνες ανεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/9/12 22:55

    ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ. ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/12/12 03:18

    1) εσύ ρε Ελληνάρα που γράφεις "μόνό οι Αλβανοί θα την πέρνουνε" (εννοείς τη ταμεία ανεργκίας;; ή τίποτα άλλο πιο ψαγμένο..) μάθε εσύ Ελληνικά πρώτα που έχεις πιό πολλά ορθογραφικά λάθη κι από τις λέξεις που έγραψες και μετά ασχολήσου και με τους Αλβανούς και τους υπόλοιπους ξένους, τετραπέρατε 2) Καλά να πάθουμε ρε πατριώτες αφού πιστεύουμε-ψηφίζουμε-εκλέγουμε τα δύο πατροπαράδοτα κόμματα της λαμογιάς και της κοροϊδίας Πασοκ & Ν.Δ. 40 χρόνια και μηδενίζουμε όλα τα υπόλοιπα χωρίς να τα έχουμε ούτε καν ψηφίσει, ούτε καν διαβάσει τα προγράμματά τους ποτέ "αφού όλοι οι πολιτικοί ίδιοι είναι (το λέει ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ1) - ψεύτες όλοι βρεεε - όλοι θέλουν κρέμασμα ωρεεεεεεέ - η πολύ δημοκρατία μας έφαγε - ψιφισε Χρισύ αβγί να καtharisei o topos απο τουσ κσένους να ούμε και όλα θα είναι παράδεισος, ροζ, ζάχαρη-μέλι..." και λοιπές τρίχες και ανοησίες και βλαχομαγκιές. 3)Στις πορείες διαμαρτυρίας όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι είμαστε και οι "καθώς πρέπει" είναι στο σπίτι και βουλιάζουν τον καναπέ και γράφουν σχόλια-μπούρδες εδώ μέσα και σε μπλοκ και όπου αλλού να 'ναι... τζάμπα χρόνος... ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ! και να ξέρετε ότι εσείς που μένετε άπραγοι καταλύσατε τη δημοκρατία, εσείς επιλέξατε να σας κυβερνούν λαμόγια με την πελατειακή λογική σας, εσείς κοιτάζατε να βολευτείτε και ο διπλανός ας πάει να... Τώρα τι ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕϊΣΜΠΟΥΚ;;; Σχολιάστε τώρα όσα γράφω, βρίστε με και μετά πάτε στη τηλεόραση να μορφωθείτε από το Σταρ, από την Τρέμη και το Εισαγγελάτο... Κρίμα ρε κρίμα στους προγόνους μας, πως μας κατάντησαν έτσι; σαν κουνέλια στο κλουβί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *