ροή ειδήσεων

Προς εξολόθρευση τα παιδιά και οι συνταξιούχοι

Η Ελλάδα, ως προτεκτοράτο των μαφιών του χρήματος, υλοποιεί, μέσω των μοχθηρών ανδρεικέλων τους, τις πιο ακραίες μορφές της ιμπεριαλιστικής φρενοβλάβειας: Το Μαλθουσιανισμό...


Εδώ, «εκκαθαρίζονται τα «κατώτερα παιδιά του θεού» (τα πλατιά εργατικά και λαϊκά στρώματα) με τον πλέον κυνικό και κτηνώδη τρόπο.
Ιδιαίτερα εναντίον του ελληνικού λαού (τα κατώτερα των κατωτέρων παιδιών του θεού.), βιώνουμε μια από τις πλέον δόλιες και άγριες μορφές ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ: Τον ακραίο και ολοκληρωτικό μαλθουσιανισμό.

Για αυτή τη μαλθουσιανή φρίκη διαβάστε ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2012/08/blog-post_28.html

Η πιο αποτρόπαια πτυχή αυτής της φασιστικής, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΙΚΗΣ είναι η ανηλεής και άγρια εξόντωση των πιο αδύναμων: Των συνταξιούχων και των παιδιών.

Οι συνταξιούχοι, γιατί η νεοταξική φασιστική παράνοια, τους θεωρεί «σκουπίδια» για τις χωματερές.

Τα παιδιά είναι ο εχθρός του αύριο, είναι η συνέχεια της ζωής.

Και ό,τι είναι ΖΩΗ, διώκεται ανελέητα από τη Νέα Τάξη, η οποία επιχειρεί να κυβερνήσει κόπτοντας κάθε βλαστάρι και άνθος ζωής.

Ο πλανητικός φασισμός, στείρος και δολοφονικός, μισεί θανάσιμα κάθε τι που μεγαλώνει, και κινείται. Είναι ικανός, μόνο, να πολλαπλασιάζει τις αλυσίδες, τις φυλακές και τα νεκροταφεία. «Δεν μπορεί να παράγει τίποτε άλλο από κρατούμενους, πτώματα, ρουφιάνους και αστυφύλακες, ζητιάνους και εξόριστους»(Γκαλεάνο).

Να, γιατί το να είσαι νέος είναι, για τη Νέα Τάξη, έγκλημα.

Αυτό το μακάβριο έγκλημα εναντίον των παιδιών το διαπράττει, με άγρια βουλιμία και πομπώδη φασιστική μοχθηρία η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, καθώς και οι προηγούμενες.

Με την ίδια δωσίλογη, δολοφονική πώρωση επιδιώκεται και η εξολόθρευση των συνταξιούχων.

Διαβάστε τα παρακάτω κείμενα του Νίκου Μπογιόπουλου:

1 στα 4 παιδιά...
Οπως ανακοίνωσε η ΓΙΟΥΝΙΣΕΦ, το ένα στα τέσσερα παιδιά στην Ελλάδα,
περίπου 440.000 παιδιά,
ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
*
Εκατοντάδες χιλιάδες από αυτά είναι εκτεθειμένα σε μεταδοτικά λοιμώδη νοσήματα, από τη διφθερίτιδα μέχρι τη μηνιγγίτιδα, δεδομένου ότι δεν έχουν πρόσβαση ούτε καν στα στοιχειώδη εμβόλια,
καθώς οι γονείς τους έμειναν άνεργοι, με αποτέλεσμα να μην έχουν ασφαλιστική κάλυψη και να αδυνατούν να πληρώσουν από την τσέπη τους τα εμβόλια των παιδιών τους.
*
Σχόλιο στήλης προς τους πρώην, τους νυν και τους μελλοντικούς «σωτήρες»:
Φτου σας!

Τους συνταξιούχους επί Αντρέα Παπανδρέου και επί «παλαιού ΠΑΣΟΚ»
(σ.σ.: εκείνο το «καλό ΠΑΣΟΚ» για τα νάματα του οποίου ερίζουν Βενιζέλος - Τσίπρας)
τους... έδερναν με ΜΑΤ και δακρυγόνα.
*
Επί Σημίτη, Σπράου και Γκαργκάνα τους κατηγορούσαν ότι ζούσαν περισσότερο από το... προβλεπόμενο και ότι έπιναν φραπέδες στη Μύκονο...
*
Τώρα, επί μνημονίων και λοιπών μέτρων «σωτηρίας», οι συνταξιούχοι... «αναβαθμίστηκαν»: Εγιναν... «τραμπούκοι»!

Μα πόσο «τραμπούκος» είσαι!
Την περασμένη βδομάδα ο Λυκουρέντζος, ο υπουργός Υγείας, είχε δεχτεί στο υπουργείο την επίσκεψη του Ε. Βενιζέλου.
Κατά τη συνάντηση περίσσεψαν τα χαμόγελα και οι εγκαρδιότητες και όπως είθισται η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με την εκφώνηση πολιτικά στιβαρών δηλώσεων στις οποίες προέβησαν οι δύο εξέχουσες πολιτικές φυσιογνωμίες.
*
Πρώτος έλαβε το λόγο ο Βενιζέλος, ο οποίος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ως «νούμερο 2» συνιστώσα της τριφασικής κυβέρνησης, απευθύνθηκε στους πολίτες:
«Αυτό το μήνυμα που θέλω να στείλω στον πολίτη - είπε - είναι πως ξέρουμε τι γίνεται στην καθημερινότητα στο χώρο της Υγείας, δεν θέλουμε να ταλαιπωρείται, θέλουμε να νιώθει ασφαλής και αξιοπρεπής και θα γίνει όλη η προσπάθεια που απαιτείται προς την κατεύθυνση αυτή»...
*
Αμέσως μετά παρέλαβε τη σκυτάλη ο Λυκουρέντζος, ο οποίος μιλώντας στο λαό (προφανώς του... Κονγκό), δήλωσε:
«(Θέλουμε) να διασφαλίσουμε το επίπεδο υπηρεσιών Υγείας στο υψηλό επίπεδο που παρέχονται σήμερα»!
*
Από όσους (στο... Κονγκό) δεν κατάλαβαν τι ισχυρίστηκαν οι δυο ταγοί για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα στο χώρο της Υγείας, να το «μεταφράσουμε»:
Η κυβέρνηση, αφενός είναι πλήρως αφοσιωμένη στα ζητήματα που άπτονται της Υγείας του λαού, κάτι που αποδεικνύεται από τη διαβεβαίωση ότι - επί καθημερινής βάσης - δε χάνει από τα μάτια της τα συμβαίνοντα στο συγκεκριμένο χώρο,
αφετέρου, οι καθ' ύλην αρμόδιοι θεωρούν ότι ο χώρος της Υγείας λειτουργεί με προδιαγραφές τόσο «υψηλού επιπέδου» (!), ώστε ο εντεταλμένος υπουργός, παρουσία του αρχηγού του δεύτερου κόμματος που συγκροτεί την κυβέρνηση, να δηλώνει ότι επιθυμεί τη διατήρησή τους στο σημερινό επίπεδο!
*
Υπενθυμίζουμε ότι τα προηγούμενα ειπώθηκαν την περασμένη βδομάδα προς ένα λαό, τον ελληνικό, που (επειδή δεν κατοικεί στο... Κονγκό) γνωρίζει ότι σε αυτή τη χώρα, την Ελλάδα,
- αυτή τη στιγμή -
από τα νοσοκομεία, με τα οργανικά κενά 6.000 γιατρών και 25.000 νοσηλευτών, λείπουν ακόμα και γάζες,
οι κατ' ευφημισμόν «δημόσιες και δωρεάν» δαπάνες Υγείας πληρώνονται κατά τουλάχιστον 40% απευθείας από την τσέπη των αρρώστων,
οι ασφαλισμένοι, με πρώτα θύματα τους συνταξιούχους, όταν δεστερούνται τα φάρμακα που τα έχουν άμεση ανάγκη για τη ζωή τους, τα πληρώνουν από το γλίσχρο εισόδημά τους,
ο ανύπαρκτος ΕΟΠΥΥ έχει μετατραπεί σε «υγειονομική βόμβα» για το 95% των Ελλήνων ασφαλισμένων!
*
Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν - σήμερα - στην Ελλάδα.
Και γι' αυτά βγήκαν χτες στους δρόμους οι συνταξιούχοι. Αυτοί ήταν οι λόγοι που τους οδήγησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από την πόρτα του υπουργείου Υγείας.
Αλλά εκεί τους περίμενε ως άλλος Κέρβερος ο υπουργός.
Ο Λυκουρέντζος.
Και με το που τους αντίκρισε, ο Κέρβερος (σ.σ.: ο Λυκουρέντζος), τους έβαλε στη θέση τους - το κατήγγειλαν οι ίδιοι οι γέροντες:
«Είστε τραμπούκοι, επιδεικνύετε τραμπούκικη συμπεριφορά» (!), τους είπε!
Ο Λυκουρέντζος...
Αυτός που την περασμένη βδομάδα μιλούσε για «υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Υγείας»!
Και το είπε στους συνταξιούχους!
Ποιος;
Αυτός που μαζί με τους ομοίους του «αποφασίζει, διατάζει» και κόβει από τους συνταξιούχους συντάξεις. Που τους κόβει φάρμακα.
Αυτός και οι όμοιοί του που έχουν μετατρέψει τα νοσοκομεία σε «προκοιμητήρια», είχε το ανάστημα να αποκαλέσει τους συνταξιούχους «τραμπούκους»!
Ποιος;
Ο Λυκουρέντζος!
Αυτή η επιτομή της πολιτικής του θράσους (σ.σ.: πρόκειται για την άλλη όψη του πολιτικού αρχιτραμπουκισμού)
που διακήρυξε ότι θα «διασφαλίσει» τις παροχές των υπηρεσιών Υγείας στο«υψηλό επίπεδο που παρέχονται σήμερα»!

ΠΗΓΗ:
http://www2.rizospastis.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *