ροή ειδήσεων

Χρυσή Αυγή Ρόδου: σχετικά με τα επεισόδια στα Δικαστήρια

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση 15 Πακιστανών με σιδερολοστούς και καδρόνια εις βάρον δύο νεαρών Ελλλήνων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, τα πρωτοσέλιδα του τοπικού τύπου αναφέρονται σε σκηνές “άγριας Δύσης”... για επεισόδια και τραυματισμό λαθρομεταναστών μπροστά στα Δικαστήρια της Ρόδου κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης. Η επίθεση σε έναν από τους κατηγορουμένους μέσα στο Δικαστήριο πριν την έναρξη της δίκης και η επίθεση σε έναν πακιστανό έξω από τα δικαστήρια, κατά τις εφημερίδες αποδίδονται σε μέλη της Χρυσής Αυγής.
Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, τα μέλη της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Ρόδου βρισκόμασταν στην είσοδο του κτηρίου, αρκετά μάλιστα από τα μέλη έδωσαν συνέντευξη σε τηλεοπτικούς σταθμούς, τη στιγμή των επεισοδίων. Οι αστειότητες και συκοφαντίες περί συμμετοχής των μελών μας σε εμπλοκές ανήκουν στη σφαίρα της παραπληροφόρησης και της κατ’ εξακολούθηση κατασυκοφάντησης του Εθνικιστικού Κινήματος. Η παρουσία μας στα δικαστήρια ήταν επιβεβλημένη, αφού συμπολίτης μας απρόκλητα υπήρξε θύμα ορδής λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την Παλιά Πόλη και τρομοκρατούν γειτονιές.Η τοπική κοινωνία έχει αγανακτήσει τόσο από την εγκληματική συμπεριφορά των λαθρομεταναστών και άλλων ομάδων (Ρομά), όσο και από την αδυναμία της αστυνομίας (υποστελέχωση των τμημάτων) να επιβάλει την τάξη. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων περί ευθύνης της Χρυσής Αυγής έδωσαν ένα συστημικό άλλοθινα μην αναφερθούν ως πρωτεύοντα ζητήματα η απροκάλυπτη δήλωση Δένδια περί κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών στη Ρόδο (και άλλα νησιά) και ο απόηχος των απεργιακών κινητοποιήσεων της 26ης Σεπτεμβρίου.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ. Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΘΙΚΤΟΥΣ, ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.EMEΙΣ ΔΕ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ” Κ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ “ΑΓΡΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ” ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ Κ.ΛΠ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Όπου μας καλεί ο Ελληνας, θα είμαστε πλάι του.
Όπου μας χρειάζεται η Πατρίδα, θα στεκόμαστε σημαιοφόροι του Αγώνα.

Τ.Ο. ΡΟΔΟΥ
http://xarodou.wordpress.com
parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/9/12 00:22

    Αφήστε τα μπραβιλίκια καταρχήν και μετά βγάλτε ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 10:34

      Ξυλοκόπησαν κατηγορούμενο μέσα στα δικαστήρια, παρουσία της Αστυνομίας και ο εισαγγελέας δεν διέταξε να συλληφθούν.... Και όχι μόνο αυτό! Κατηγορούμενος δαρμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η δίκη συνεχίστηκε κανονικά!!! Δεν λέω να μην καταδικαστούν αν φταίνε, αλλά το δικονομικό μας σύστημα δεν θα γίνει μπουρδέλο επειδή το θέλουν μερικοί τραμπούκοι!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/12 13:03

      και καλά τον κάνανε εξυπνάκια, εδώ σε πήραξε το νομικό σύστημα, τόσα αλλά όχι! Δεν θα μιλήσω για πολιτικούς και νόμους και ΔΝΤ και άλλα τέτοια που το δικαστκό σύστημα τα έχει βγάλει λάδι αλλά θα σου δώσω ενα απλό παράδειγμα, αν έρθει δικηγόρος και σε χτυπήσει και του κάνεις μήνυση ξέρεις ότι δεν μπορεί να πάει αυτόφορο; καταλαβαίνεις; ε; και μετά σε πείραξε που φάγανε ξύλο οι πακίστανοί; είδες τί ξύλο εφαγε το παιδί απο αυτούς και πόσους μήνες " φυλακιση¨φάγανε αυτοί;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/12 21:41

      Αυτοί αν φταίνε ας καταδικαστούν, αφού δικαστούν πρώτα! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ η αυτοδικία, οι τραμπουκισμοί, οι ξυλοδαρμοί μέρα μεσημέρι στο Μαντράκι!!! Όποιος θέλει να ρίχνει ξύλο, ας πάει σε ένα γυμναστήριο να βαράει το σάκο. Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΗ, ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ. Αν φύγουν οι τουρίστες χαθήκαμε!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/9/12 01:47

      9.41 αυτό μας έφαγε στην Ρόδο, να γινόμαστε καραγκιόζηδες στοτς τουρίστες για να τα οικονομάνε οι ξενοδόχοι και οι τουριστομαγαζάτορες και να έχουν πακιστανούς για υπαλληλους ! Μην πώ και για την τρομερή αντίσταση που κάναμε στο 40 και πρίν , ευτυχώς και ο Αλεξανδρος Διάκος ( που δεν ήταν και Ροδίτης) και κάπως μας σώζει, ( ξέρεις κύριε ευγενικέ ποιο΄ς είναι αυτός; )

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/12 00:26

    ολες οι φυλαδες τα ιδια εγραψαν συνενοημενες
    την ανησυχια τους πανε να την φορτωσουν στον ροδιακο λαο
    αυτο τον λαο που κοροιδευουν με τα δελτια τυπου των κολητων τους
    φτανει η κοροιδια πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/12 01:06

    kanenas titlos efimeridas omos den elege oti piasane pakistanous pou oploforousan,oute akousa kamia katadiki gia opla pou kouvalousan...
    are apateones anthelines...
    ratsistes den imastan,mas katantisate.... einai dinaton re tosa xronia exoun oi ksenoi dikeomata stin xora mas les kai imaste nea iorki kai oi ellines piname...
    tora mas fortonoun kai tous kolopakistanous avganous ktl... kai ti kanan more oi anthropoi..... mia ratsistiki epithesi kata ellinwn mesa stin ellada....re pate kala... na figoune...nai giname ratsistes to paradexomaste g'auto an erthoume kurioi pakistanoi kai emis stis kolo xores sas xoris xartia paranomoi kai sas klevoume kai sas skotonoume diokste mas kai esis...aa ksexasa me auta ta paraptomata eki skotonete kai imaste emis oi ratsistes?
    ftani kai i ora twn kolotsigkanwn,kene kalodia pou molinoun tis thalases mas kai ton aera re ksipnate..se kindino megalo gia karkino mas vazoun me auta ta pragmata kai o kousournas sfirizei adiafora!!!! mas klevoun,zitianevoun,ipovivazoun tin palia poli,kakopioun zwa..k.a ti alo re theleta na kanoun???
    kai ola auta giati? gia na tous vaftizoun Ellines kai na tous psifizoun..pious omos na psifizoun? tous aristerous tous fileleutherous kai dimokratikous den ntreponte re oute na tous ftisoume.... omologo..pote den pisteva oti tha ginomoun ratsistis,pote den pisteva pos tha akolouthousa kanena akreo koma.... kai omos...mexri kai proto koma to vlepo se liga xronia to koma tis xrisis augis kai oxi adika kai tha to psifisw dagkoto giati ta ala komata me anagkasan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 12:06

      Πίσω στο κλουβί σου εσύ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/12 19:40

      ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ,ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ:ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΟΥ ΕΣΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/12 22:57

      29-9-12 1:06 ρε φίλε έκανα μισή ώρα να το διαβάσω γράψτο ελληνικά
      και ας είναι με ορθογραφικά λάθη

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/12 01:09

    ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΩΝ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/12 03:20

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : http://nioxoribomb.tk/ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/12 10:52

    http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/09/blog-post_5928.html TI 8A KANETE AN ER8OYN TI GAM....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/12 11:36

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΙ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΛΙΣΗ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΑΙΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 12:08

      Ξέχασα τα ελληνικά μου μέσα σε 15 δευτερόλεπτα... Βάλε κανένα Τ9 στον υπολογιστή σου ωρε ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/12 13:05

      12.08 ο κλασσίκος κουλτουριάρης σπασίκλας είσαι;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/9/12 11:58

    ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/9/12 13:43

    το συγουρο ειναι οτι η χρυση αυγη προελαυνει και το υπολοιπο συστημα δεν μπορει να βρει τροπο να την αντιμετοπησει. Οι αριστεροι με φωνασκιες, υβρεις και επιχειρηματα του 1950 και οι υπολιποι με απιλες και με την αστυνομικη καταστολη, προσπαθουν να καταπολεμισουν τον καρκινο με ασπιρινες. Η Χ.Α εκμεταλλευεται τις πληγες του συστιματος και απλα εβαλε το μαχαιρι και τωρα το γυριζει. Ο ελληνικος λαος ειναι πλεον εξαθλιωμένος αλλα και εθνικα πληγωμενος ακουγοντας τους ξενους να τον απαξιωνουν και να τον χαρακτηριζουν λαμογιο, βλεποντας την χωρα να εχε κατακληστει με ξενους απο ολα τα μερη του κοσμου και βλεποντας πως ακομα και την ελληνικη τηλεοραση να παιζει ολοι μερα τουρκικα προγραμματα, προσπαθει να γατζωθει απο καπου για να επιβιωσει εθνικα και η μονη στηριξη που ακουει ειναι αυτη της χρυσης αυγης. Αν οι υπολοιποι δεν αντιλιφθουν αυτο το πραμμα ειναι μαθηματικα βεβαιο πως σε λιγο καιρο τυποι σαν τον κασιδιαρη και τον μπαρμπαρουση θα ειναι υπουργοι .
    Markos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/9/12 16:27

    Αν είστε μάγκες χρυσαύγουλα παραδεχθείτε το! Αν όχι φορέστε τις ροζ φουστίτσες σας! Μάγκες παραλλαγής! Αν πράγματι ΔΕΝ ήταν ΧΑ να βγείτε και να καταδικάσετε. Άντε κότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/9/12 17:02

    ama thes na ironevese na exeis epixirimata!!!!
    alla ti na ta kaneis??? tha psifisis kapion kai tha se valei sto dimosio... fileleuthere sosialisti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/9/12 18:17

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/4/13 17:18

    I pay a quick visit day-to-day a few sites and blogs
    to read articles or reviews, but this blog offers
    feature based posts.

    Visit my blog post; how to get your ex back

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *