ροή ειδήσεων

"Σταματήστε να κλαίγεστε και διεκδικήστε". Ένα σκληρό άρθρο προς αξιωματικούς και πολιτικούς

Οταν πρίν τις εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς υπόσχονταν ότι δεν θα πειραχτούν οι μισθοί και τα επιδόματα των ενστόλων ,αφού είναι ήδη όπως έλεγε ο ίδιος πετσοκομένοι και, δεν είναι δυνατόν να χάσουν...
...ούτε ένα ευρώ, όταν έλεγε και ξανάλεγε ότι έχει έτοιμα τα ισοδύναμα μέτρα για να καλυφθεί το ποσόν που θέλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι απο τις ένοπλες δυνάμεις στα πλαίσια των 11.5 δις , εμείς κρατάγαμε πολύ μικρό καλάθι.

Η προεκλογική προπαγάνδα όμως έπιασε αφού χιλιάδες ένστολοι με τις οικογένειές τους ψήφισαν τη ΝΔ ,πιστεύοντας για μια ακόμα φορά τα παραμύθια ενός προεκλογικού αγώνα.Εν ενεργεία και απόστρατοι παραδοσιακά δεξιοί , επικοινωνούσαν μεταξύ τους μπας και υπάρξει κανένας που να μην πείστηκε απο τις προεκλογικές υποσχέσεις του δικού τους Σαμαρά. Αγνόησαν φαίνεται ότι όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού θα καεί και το δικό σου και σου λέει ,αφού εμάς δεν θα μας πειράξει πρέπει να γίνει πρωθυπουργός. Η γνωστή κουτοπονηράδα του Έλληνα.

“Μακριά απο το κώλο μου και ας μπεί όπου θέλει”. Ναι έτσι είναι ακριβώς και μην παρεξηγιέστε που λέω κατάμουτρα τη πικρή αλήθεια. Οπως και τώρα. Κάθονται οι στρατιωτικοί και μεμψιμοιρούν μεταξύ τους αντί να ενωθούν κάτω απο μιά ομπρέλα και να βγούν στούς δρόμους. Ναι να βγούν στους δρόμους να φωνάξουν , να συγκρουστούν ,να τα βάλουν με την καθεστωτική εξουσία. Να γίνουν αγωνιστές για τα παιδιά τους. Δεν έχουν λένε τη δυνατότητα να τα σπουδάσουν , να τα μεγαλώσουν αξιοπρεπώς. Και τί κάνουν γι΄αυτό; Κάθονται και βρίζουν υπόγεια την εξουσία και κυρίως τη πολιτική ηγεσία του υπουργείου ,αντί να διαδηλώσουν ανοιχτά και αντρίκεια φωνάζοντας στον ΥΠΕΘΑ ότι άλλα έλεγες αγαπητέ Πάνο προεκλογικά και άλλα λές τώρα. Παιδί της λαικής δεξιάς ο κόκκινος Πάνος ,παιδί της γειτονιάς έτσι τουλάχιστον πιστεύουν όσοι τον γνωρίζουν πρέπει να κάνει κάτι. Κι αν δεν μπορεί τότε να παραιτηθεί. Θα μείνει πολύ ψηλά στα μάτια και στο μυαλό της μεγάλης οικογένειας των στρατιωτικών . Σε κάθε άλλη περίπτωση να είναι σίγουρος ότι θα πάθει ότι έπαθαν άλλοι συνάδελφοί του. Τη βουλή με το μακαρόνι θα βλέπει γιατί ο κόσμος πλέον δεν συγχωρεί .

Και μη μου πεί ότι δεν τον ενδιαφέρει και αυτόν το πολιτικό κόστος. Τόχουμε ξανακούσει και δεν περνάει πια. Η εξαθλίωση ενός λαού που ξεκίνησε απο τον πολιτικό εγκληματία Παπανδρέου πρέπει να πάρει ένα τέλος. Αλλά αυτό που περίμεναν όλοι δεν ήρθε. Ηρθε μια κυβέρνηση που συνεχίζει την ίδια καταστροφική πορεία για το λαό. Ενας υπουργός που λέει ,ενώ γνωρίζει ότι έχει εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό και περιμένει να δεί κι΄αυτός τι θα γίνει. Τι να γίνει κε υπουργέ; Θα γίνει αυτό που διατάζει η οικονομική τρομοκρατία της τρόικας *λόγια δικά σου υπουργέ μου προεκλογικά *. Και για να τελειώνουμε .

Εχετε επίσημο συνδικαλιστικό όργανο κύριοι αξιωματικοί. Πως το στηρίζετε; Με το να το σαμποτάρετε; Είστε γραμμένοι όλοι χαμηλόβαθμοι και υψηλόβαθμοι για να διεκδικήσετε το αύριο των παιδιών σας. Σκέφτεστε πολύ κοντόφθαλμα αγαπητοί μου. Το τώρα. Αμ ο αγώνας είναι δύσκολος. Τα γαλόνια και τα παράσημα αγαπητοί μου τα παίρνεις στο πεδίο της μάχης . Οχι γλείφοντας, και έρποντας για έναν βαθμό και μιά καλή μετάθεση. Ο αγώνας είναι άνισος και δύσκολος. Θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να δώσετε και τη ζωή σας για το μέλλον των παιδιών σας. Αλλιώς ,αν σας ενδιαφέρουν μόνο πως να είσαστε αρεστοί και να περνάτε καλά με τις εκάσΤοτε πολιτικές ηγεσίες τότε καθίστε να σας ξεβρακώσουν. Κοντά είστε . Εγκαταλείψτε τους χαμηλόβαθμους υπαξιωματικούς στη τύχη τους. Οι μόνοι φαίνεται που έχουν δύναμη ψυχής. Σηκώνουν μ΄έναν πολύ μάχιμο και αξιοπρεπή Ανέστη Τσουγκαράκη το ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ. Εχετε αφήσει έναν αντισυνταγματάρχη μόνο του να τα βάζει μ΄ένα σύστημα. Δεν ντρέπεστε; Δεν λυπάστε για τον εαυτό σας; Για τη κατάντια σας; Τι θα λένε ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ τα παιδιά σας;

Πηγή: onalert.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/9/12 21:19

    Πολύ σωστό το άρθρο. Κύριοι ένστολοι, γιατί πιστέψατε τον σαμαρά, που το μόνο που ήθελε ήταν το χρίσμα του πρωθυπουργού και το πέτυχε με την παλιά δοκιμασμένη τακτική. ΨΕΜΑΤΑ! Τώρα τι θα κάνουμε; Εμπρός, ξεκινήστε και κάντε ό,τι και παλιά. Πάρτε την εξουσία. Η μόνη σωτηρία είναι να βρεθεί η Ελλάδα σε χέρια πραγματικών πατριωτών και νομίζω ότι ο Στρατός έχει τα προσόντα αυτά. Ασφαλίστε την Ελλάδα, τα σύνορα, τα σύμβολα, την γλώσσα της, πετάξτε τους πακιστανούς και όλους αυτά τα δίποδα εγκληματικά στοιχεία που τρώνε εμάς, τις δουλειές και τα σκυλιά μας. Πετάξτε τους γερμανούς, τα δντ και όλες τις παγίδες. Η γη μας είναι πλούσια και θα μας θρέψει. Όλα μετά θα πάνε καλά ... Ξεκινήστε με την ευχή μας! Θα είμαστε όλοι κοντά σας. Πετάξτε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ έξω. Τιμωρείστε τους όπως τους αξίζει. Φέρτε την θανατική ποινή για όσους διαπιστωμένα είναι εγκληματίες. Να καθαρίσει η Ελλάδα και να νοιώσουμε ασφάλεια και πάλι. Και μετά βάλτε στην κυβέρνηση μόνον όποιον το αξίζει! Είστε οι μόνοι που έχετε την Δύναμη. Χρησιμοποιήστε την! Εμπρός, σηκώστε τον Ήλιο πάνω από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/12 22:13

      Οι (πραγματικοι) Ελληνες απο ανεκαθεν ειχαν τα ...προσοντα που δεν ειχε καμμια φυλη στον κοσμο.Αυτο που τους ελειπε ταν ο σωστος αρχηγος να τους οργανωσει.Κοιταξτε σε ολη μας την ιστορια απο την αρχαιοτητα.Στην Αθηνα ,στην Σπαρτη ,Στην Μακεδονια,στο 1821 ,στο 1940.Μολις εβγαιναν οι προδοτες και τα φιδια για αρχηγοι ειχαμε τις καταστροφες της πατριδας μας.Ακομα και στο ποδοσφαιρο ειδατε τι εκανε η Ελλαδα με σωστο αρχηγο ασχετα κι αν δεν ηταν Ελληνας,ηταν ομως σωστος ,οχι πουλημενος και αγαπουσε και γνωριζε πραγματικα αυτο που εκανε.Και εφοσον αποδειχτηκε περιτρανα οτι η εξουσια πλην ολιγων εξαιρεσεων ειναι σαπια ως το κοκκαλο και περιτριγυριζεται απο ενα μεγαλο πληθος σκοτεινων ατομων που την στηριζουν και την αναδεικνυουν καθε φορα,παρτε εσεις την ευθυνη να σωσετε την πατριδα σας (και πατριδα μας).Δειξτε μας οτι ο Ελληνικος στρατος δεν αποτελειται πλεον απο αδερφες με γαλονια και αστερια για παρτυ.Ανεβαστε λιγο στα ματια μας την ανυπαρκτη πλεον αξιοπρεπεια σας και εσεις και τα αλλα σωματα ασφαλειας.Κερδιστε παλι τον σεβασμο μας και εμεις θα ειμαστε διπλα σας.Το μονο που να μην κανετε ειναι να κλαιγεστε για τα επιδοματα και τις κρατησεις σας.Οταν οι Ελληνες πολεμουσανε υπεραριθμους εχθρους δεν παραπονιοτανε γιατι το ψωμι που τρωγανε(αν τρωγανε) ηταν μπαγιατικο.Αντε να δουμε ποιος θα μπορεσει να αναψει την φωτια και τοτε θα σεισθει παλι ο κοσμος ολος.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/12 22:59

    Μου φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι, ψάχνουν τον "μαλάκα" ή τους "μαλάκες" που θα τους βγάλουν από το "γύψο" και μετά, όταν η πατρίδα δεν θα τους έχει ανάγκη ή είναι έτοιμη η "επόμενη γενιά χαραμοφάηδων" να σαπίσουν στις φυλακές και να πεθάνουν απαξιωμένοι και ξεφτυλισμένοι!!!

    Κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/9/12 00:53

    Το μόνο που ελπίζω πλέον είναι να κόψουν ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τους ένστολους ώστε να αναγκασθούν να ξυπνήσουν απ'το λήθαργο και να κάνουν αυτό που πρέπει,αυτό που επιτάσσει η ανάγκη και οι καιροί:να πάρουν την εξουσία καθαρά κι αντρίκια,να δημεύσουν περιουσίες όσων βούτηξαν,να κόψουν τα κεφάλια των προδοτών που μας έφεραν στο μνημόνιο,να πετάξουν απ'τη χώρα μας τους λαθρο και ν'αρχίσει η αναγέννηση της Ελλάδας οργανώνοντας τη ντόπια παραγωγή,χαρίζοντας τα χρέη των αγροτών,τυπώνοντας νέο νόμισμα (αφού πια θα έχουν καταγγείλει το μνημόνιο) κι ανυψώνοντας το ηθικό των Ελλήνων.
    Μη φοβάστε!Όλος ο κόσμος είναι πια μαζί σας!

    Κι όσο για τον 10.59:είμαστε πια πολύ πιο έμπειροι απ΄ ό,τι το 1974.Τότε οργίαζε η προπαγάνδα της αριστεράς.Τώρα έχει πια θαμπώσει.Άλλες αξίες πια αναδεικνύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/9/12 23:02

    Συγνώμη, κύριε αλλά δεν υπάρχει επίσημο συνδικαλιστικό όργανο στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κι όσοι απέχουμε την Τετάρτη πάιζουμε με την τιμωρία μας και κανένας Τσουκαράκης δεν θα μας καλύψει. Ένα είναι όμως σίγουρο, ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ, για το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας. Πάντα στη δουλειά ρισκάρουμε, θα το κάνουμε και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *