ροή ειδήσεων

Όλγα Κεφαλογιάννη: 1 εκ. Τούρκοι τουρίστες στην Ελλάδα

Την ίδρυση γραφείου ΕΟΤ στην Κωνσταντινούπολη σε χώρο του Σισμανόγλειου Μεγάρου, εξήγγειλε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά την ολοκλήρωση του δείπνου εργασίας...
που είχε με τον τούρκο ομόλογο της Ε. Gunay. Μια συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα και είχε στόχο την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας, σε θέματα τουρισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε να αναληφθούν δράσεις για την προώθηση κοινών τουριστικών πακέτων, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών από μακρινές χώρες, όπως η Ινδία η Κίνα, η Ιαπωνία η Ν. Κορέα κα.
Ένα δεύτερο σημαντικό θέμα που συζητήθηκε ήταν η διεύρυνση του πιλοτικού προγράμματος διευκόλυνσης της διαδικασίας χορήγησής θεωρήσεων σε υπηκόους προερχόμενους από την Τουρκία για τουρισμό.
Για το θέμα αυτό ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού εξέφρασε την ικανοποίηση του, για τη στάση της Ελλάδας, καθώς η άρση των σχετικών εμποδίων είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν εντυπωσιακά οι επισκέψεις από την γειτονική χώρα.
Στόχος της Ελλάδας είναι η αύξηση του αριθμού των τούρκων επισκεπτών στην χώρα μας στο ένα εκατομμύριο.
Τέλος αποφασίστηκε να συγκροτηθούν άμεσα κοινές ομάδες εργασίας, με σκοπό την προετοιμασία συγκεκριμένων ενεργειών καθώς και τη δημιουργία του πλαισίου για την πραγματοποίηση επενδύσεων σε Ελλάδα και Τουρκία.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσθηκε και η ίδρυση γραφείου Τουρκικού γραφείου Τουρισμού στην Αθήνα. Η υπουργός Τουρισμού προσκάλεσε τον τούρκο ομόλογο της στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη. Μια πρόταση που έγινε αποδεκτή, καθώς ο κ. Ε. Gunay θα έλθει στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη του έτους, συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα επιχειρηματιών και εκπροσώπων τουριστικών φορέων της χώρας του για συναντήσεις με τους τουριστικούς φορείς της Ελλάδας. Μετά το τέλος της συνάντησης η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη σε δηλώσεις της εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση της για τα αποτέλεσμα των επαφών της στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας ότι «αναπτύχθηκε ένα ισχυρό πλαίσιο συνεργασίας που σύντομα θα αποδώσει καρπούς και θα λειτουργήσει προς το συμφέρον και των δυο χώρων».
Επίσης επεσήμανε ότι η Ελλάδα σήμερα με τις μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιεί σε όλους τους τομείς της οικονομίας, καθίσταται ιδιαίτερα ελκυστική για επενδύσεις".
http://money-tourism.blogspot.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/10/12 05:05

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/10/12 10:52

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ .ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ .ΒΓΗΚΑΝ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ -ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ -ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ -ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΙΣΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΒΛΕΨΕΙΣ .ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ -ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ 300 ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΦΙΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/10/12 17:37

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΣΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ LACOSTE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *