ροή ειδήσεων

Θετικές οι προβλέψεις των Ρόδιων ξενοδόχων για το 2013

Θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνάντηση των μελών του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου ήταν η τουριστική εκπαίδευση και επιμόρφωση, το άνοιγμα νέων αγορών και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου...


Στις 23 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε την προγραμματισμένη την τελευταία καλοκαιρινή του συνάντηση στο ξενοδοχείο Best Western Plaza, στην πόλη της Ρόδου. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έκβαση της σεζόν, οι προβλέψεις για το 2013, οι οποίες μέχρι τώρα είναι θετικές και προτάσεις για την εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Σύλλογος το Δεκέμβριο.

Ακολούθως έγινε παρουσίαση μελέτης για τη ρωσική αγορά από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ.Γιώργο Ματσίγκο και ενημέρωση από τη συμμετοχή του στο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Στη συνάντηση τα μέλη καλωσόρισαν τη νέα αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κα Λίτσα Φτακλάκη, η οποία έκανε μία πρώτη επαφή με τον Σύλλογο, κατέθεσε τον προγραμματισμό της περιφέρειας αναφορικά με τον τουρισμό και δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία με τον Σύλλογο για την επίτευξη του καλύτερου δυνατόν αποτελέσματος όσον αφορά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Καίρια θέματα που συζητήθηκαν με την κα Φτακλάκη, ήταν αυτό της τουριστικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, το άνοιγμα νέων αγορών και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Παράλληλα, αποφασίστηκε η διοργάνωση ημερίδας μετά το πέρας της τουριστικής σαιζόν ώστε να γίνει ένας απολογισμός πεπραγμένων και προγραμματισμός για την ερχόμενη τουριστική σεζόν.

Ο Σύλλογος, από αυτήν την εβδομάδα, θα ξεκινήσει τον χειμερινό προγραμματισμό του, με ενέργειες όπως διοργάνωση σεμιναρίων για τα μέλη του, συμμετοχή στις εκθέσεις τουρισμού και προγραμματισμός των χειμερινών συναντήσεων για καλύτερη ενημέρωση των μελών.
traveldailynews.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/10/12 22:20

    ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ 25 % ΕΙΝΑΙ ΜΕ 300 ΕΥΡΟ, ΔΗΘΕΝ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑΧ ΡΟΔΟ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *