ροή ειδήσεων

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ: Μπαράζ επιθέσεων από τους Anonymous - "Χτύπησαν την Προεδρία της Δημοκρατίας! [ΒΙΝΤΕΟ]

- Δείτε το βίντεο που σήκωσαν
- "Έπεσε" και η ΕΛ.ΑΣ.
- "Κατέβασαν" και το ΥΠ.ΕΞ.
- Συνεχής ενημέρωση...

Οι χακτιβιστές Anonymous, όπως πληροφορήθηκε η συντακτική ομάδα του SecNews, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα τις επιθέσεις εναντίον ιστοσελίδων κυβερνητικών και όχι μόνο υπηρεσιών, ενόψει της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ.....

Θυμίζουμε ότι σήμερα νωρίτερα οι υποστηρικτές της χακτιβιστικής κολεκτίβας Anonymous έδωσαν στην δημοσιότητα λίστα με αριθμούς, στους οποίους μπορεί να συνδεθεί κάποιος μέσω dialup σύνδεσης στο Internet, γραμμές που είχαν δώσει και για τις ανάγκες επικοινωνίας ακτιβιστών στην Αίγυπτο και την Τυνησία. Την πλήρη λίστα με τους αριθμούς, θα την βρείτε εδώ.

Η επιχείρηση #OpSolidarityGreece είναι αυτή την στιγμή σε εξέλιξη και ήδη διαπιστώσαμε ότι η ιστοσελίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας (www.presidency.gr) ήταν πριν από λίγο εκτός λειτουργίας πιθανόν λόγω κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας. Αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα έχει επανέλθει σε λειτουργία και δεν εντοπίζουμε κάποια δυσλειτουργία της. Δείτε το σχετικό Screenshot:


Σε μήνυμά που είχαν αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ανέφεραν ότι οι επιθέσεις θα ξεκινούσαν σήμερα στις 22.00 το βράδυ. Δείτε το μήνυμα όπως αναμεταδόθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous, αλλά και το σχετικό βιντεομήνυμα που αναρτήθηκε στο Youtube από την παγκόσμια χακτιβιστική ομάδα:





[Update 1 - 23:10 - 8/10/2012] Αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα της Αστυνομίας (www.astynomia.gr) παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα, πιθανόν λόγω κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας. Το μήνυμα που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το παρακάτω: #TANGO #DOWN hellenicpolice.gr astynomia.gr #OpSolidarityGreece #GlobalRevolution




[Update 2 - 23:40 - 8/10/2012] Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών (www.mfa.gr) είναι αυτή την στιγμή εκτός λειτουργίας από κατανεμημένη επίθεση άρνησης υπηρεσίας από τους Anonymous. Στο μήνυμά τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αναφέρουν “#TANGO #DOWN http://www.mfa.gr/ Ministry of Foreign Affairs http://www.ydt.gr/ ministry of civilian protection and public order #OpGreeceSolidarity #GlobalRevolution”.

Δείτε το σχετικό Screenshot σχετικά με την εικόνα που εμφανίζει αυτή την στιγμή η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου:





[Update 3 - 00:06 - 9/10/2012] Αυτή τη στιγμή, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στην ιστοσελίδα του, έχει αυτή την εικόνα:




[Update 4 - 00:12 - 9/10/2012] Εκτός λειτουργίας και η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής κυβέρνησης government.gov.gr. Το μήνυμα που μεταδίδουν οι χακτιβιστές στο Twitter αναφέρει: “#TANGO #DOWN http://government.gov.gr/ #OpSolidarityGreece #GlobalRevolution”. Η εικόνα που εμφανίζει όποιος προσπαθεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα είναι η παρακάτω:




http://planet-greece.blogspot.com/



parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *