ροή ειδήσεων

Αεροψεκασμοί; Ένα βίντεο που μας προβλημάτισε

Δεν είμασταν από αυτούς που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Το έχουμε ξαναγράψει.Όμως αυτό το βίντεο που έχουμε ξανα-αναρτήσει κατά το παρελθόν μας δημιουργεί ιδιαίτερο προβληματισμό. Μετά από αυτό πιστεύουμε πως σίγουρα κάτι συμβαίνει στους ουρανούς μας, αλλά δεν ξέρουμε τι;. Εκτός εάν αυτοί που έφτιαξαν το βίντεο είναι τόόόόόσο "μάστορες" στο μονταζ-που μάλλον κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Δείτε το βίντεο.[ΒΙΝΤΕΟ]...




parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/10/12 21:04

    Εγω παλι αυτο που καταλαβα, ειναι οτι οι αιρετικοι μαρτυρες των αεροψεκασμων, οι χαρδαβελικοι εχουν εγκαταλειψει καθε αντισταση, και καθονται και τις τρωνε αδιαμαρτυρητα απο την μαλακια που τους δερνει. Ειναι δε τοσο μεγαλη η ποσοτητα αυτης, που σκεφτονται να την εξαγουν και σε αλλες χωρες, μεταφραζοντας τους τιτλους στο βιντεο και σε αλλες γλωσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/12 21:07

    οκ, αφού το λες εσύ... σε πιστεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/12 00:25

    Επειδη εχω γνωση του θεματος, οι πιλοτοι των αεροσκαφων αυτων πανε στην υπηρεσια με μαυρη μερσεντες. Αυριο κιολας διαμαρτυρια! Παρτε τηλεφωνο τους βουλευτες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/12 00:34

    EPIDI EIMAI GNOSTIS TOU SINKEKRIMENOU THEMATOS, DEN SAS PSIKAZI KANIS , O KAPNOS POU VLEPETE EINAI SIMPIESMENOS AERAS APO TOUS SIMPIESTES TOU KINITIRA , KAI LOGO DIAFORAS PIESIS EINAI ORATOS SAN KAPNOS . TELOS TA VARELIA POU IDATE EINAI GEMATA ME NERO TA OPIA TA XRISIMOPIOUN SE PROTOTIPA AEROPLANA GIA NA DOKIMASOUN TIS EPIDOSIS TOU NEOU AEROPLANOU PRIN GRAPSOUNE TA FLIGHT MANUALS POU THA DIABASOUNE OI PILOTOI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/10/12 13:38

    Αγαπητε μου, χανεις τα λογια σου...
    Εμαθα οτι τα βαρελια περιεχουν διαλυμα 70% αντιψηκτικα, για να μην σχηματιζονται παγος η νιφαδες χιονιου, και κινησουν την καχυποψια των ψεκασμενων τους καλοκαιρινους μηνες. Το 28% του μειγματος ειναι μια ουσια με αρνητικες παρενεργειες στον εγκεφαλο, γνωστη σε λιγους μονο, αλλα εχει διαρρευσει οτι λεγεται Isokargamalakine forte triple concentrated.
    Τα υπολοιπα 2% ειναι το περιεχομενο των WC του αεροσκαφους. Η συνδεση της τουαλετας με τους ψεκαστηρες ειναι προσφατη εξελιξη. Καποιος απο την εταιρεια επιγειας εξυπηρετησης την ωρα που περιμενε να ρουφηξει η σκατιερα τις δεξαμενες, μπηκε στο αεροπλανο, να ζητησει νερο. Μολις ειδε τις δεξαμενες, τραβηξε βιντεο με το κινητο του, κι αρχησαν καποιοι να βγαζουν συμπερασματα ενοχλητικα, αφου το ειδαν στο ιντερνετ.
    Ετσι αποφασισαν, την καταργηση των σερβις της τουαλετας.
    Αυτο εγινε την ανοιξη, οποτε, οταν περνατε απο σημεια με αντλιοστασια της ΔΕΥΑΡ, δεν ειναι αυτα που μυριζουν. Κοιταξτε στον ουρανο, και θα διαπιστωσετε οτι ειναι επιμελως τοποθετημενα κατω απο τις διαδρομες των ψεκαστικων αεροσκαφων. Ολοι κατηγορουν την ΔΕΥΑΡ, αλλα φταινε τα chemtrails τυπου SCAT (Spray Citizens Alteration Theory)
    Για περισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω:

    http://www.scat.kz/scat_6_1.html

    Εκει υπαρχεικαι φωτογραγικο υλικο.

    Εγω παντως εχω προμηθευτει πληρες εξοπλισμο (μασκα, κουκουλα, ολοσωμη φορμα) της εταιρειας CPG (Chemtrail Protective Gear). Πηρα και μετοχες της, γιατι προβλεπονται πολλες πωλησεις.
    Συντομα θα ανοιξει και CPG store επι της Ροδου-Λινδου, σε ακινητο, που ηταν διαθεσιμο, λογω αποχωρησης γνωστης αλυσιδας discounter απο την Ελλαδα.
    Και μην ξεχνατε:
    Απο σεβασμο στους συνανθρωπους μας, δεν παμε τουαλετα στο αεροπλανο. Σφηξιμο, δαγκωμα, και τα κραταμε για το σπιτακι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/10/12 18:11

    Γνωστές βλακείες που ανακυκλώνονται. Μάθετε μετεωρολογία, θεωρία πτήσης, τι γίνεται στον αέρα σε διάφορα ύψη, γιατί σχηματίζονται τα νέφη και γιατί παραμένουν, τι διαδρομές ακολουθούν τα αεροσκάφη, τι είναι αυτές οι φωτογραφίες που δείχνουν και μετά καθίστε και σκεφτείτε τι βλακείες πιστεύετε.

    Εδώ το νέφος από το ηφαίστειο στην Ισλανδία (αν θυμάμαι καλά) πέρσυ, έφτασε μέχρι την Ελλάδα, παρασέρνοντας το ο αέρας στα ύψη που είχε φτάσει και εσείς πιστεύετε ότι όταν περνάνε από πάνω και μας ψεκάζουν, αυτά τα αέρια θα πέσουν σαν βαρίδια στο κεφάλι σας.

    Καλή η καχυποψία και η αναζήτηση αν γίνονται σωστά. Όχι έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *